סתם לידיעת החברים , דג מפולט ודג שלם (ראש עצמות זנבות ) שתי טעמים שונים ! אישית אני מעדיף לא לפלט , בטח אם מדובר בתבשיל , הראש והעצמות נותנים טעם ״וגוף״ לרוטב (גם בלי רוטב מעדיף שלם בתנור )
לידיעה בלבד
אם אתם מפלטים , תשמרו את הראשים וההידרות לציר או מרק

תודה על הטיפ תומר

רפי תודה על השיתוף.
מנסיון העבר, אני מנקה דגים רק בים: מוריד קסקסים, מוציא את הקיבה, ושוטף אותם בים.
כך הרבה יותר נקי בבית ☺
send from my Mobile
ג'קי, ללא ספק הכי טוב לנקות בים...
עדיין אפשר לנקות בים - ובבית רק לפלט....
ללא קשקשים וקישק'ס - הפילוט לא מטנף את המטבח...