פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   shimano stradic או daiwa caldia |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: shimano stradic או daiwa caldia (נקרא 2931 פעמים) |
הדפסה |
|
|
eran_a
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי אני מתלבט קשות לגבי רולר לז'ירז'ור לייט shimano stradic או daiwa caldia אשמח עם תעזרו לי לבחור את הרולר הבא תודה
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שלום ערן וברוך הבא אל בין הכותבים...  בהזדמנות זו אתה בהחלט מוזמן להציג את עצמך בקצרה וכראות עיניך - תרגיש בנוח... חייב לומר לך כי גם אני הייתי מתלבט קשות - שתי מכונות עם "שם טוב" ומכל מי ששמעתי שהשתמש בהן שמעתי טובות... לי יש סטרדיק שעמדה בכבוד מול טוניות כבדות של 6-7 ק"ג (בז'רז'ור מהסירה) - מתפקדת מצוין לאורך שנים ואני מאוד מרוצה ממנה: חזקה, מהירה, עמידה ואמינה... לגבי הקלדיה רק שמעתי, לא מהרבה, שמעתי טובות... בתכל'ס - הסטראדיק ולפחות בארץ - הרבה יותר פופולרית...
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני גם הייתי בדילמה הזאת בזמנו והלכתי בהמלצה של חבר שמבין על הקלדיה 11 4000 רולר מדהים חלק וחזק בנווי מצויין ודי אטום למים הוא עם השמן המגנטי. אני מאוד מרוצה ממנה
|
|
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי, אני גם בהתלבטות, היה לי בעבר דיוואה פואגו (די דומה לקלדיה של זמנו), והייתי מרוצה מאוד מאוד. עברתי לשימנו ררניום, וגם ממנו אני מרוצה. קשה לי להסביר את זה אבל התחושה של הדיוואה היא שזו מכונה יותר מסיבית (המשקל דומה). כמות החוט ביחד לגודל גדולה יותר בדיוואה משמעותית. כך שתוכל להסתפק במידה 2500 במקום 3000 בשימנו.
אני שוקל כרגע אם לעבור לקלדייה, אבל דווקא חושש מעניין השמן המגנטי. השימאנו עובר אצלי שימון כל שלוש-ארבע יציאות, בשמן מכונות עדין, ואין איתו בעיה. הבנתי שהשמן של הדיוואה יקר משמעותית.
אני מניח שאתה משווה את קאלדיה לסטרדיק CI4. הדגם הרגיל כבד יותר.
בכל מקרה, אתה לא תיפול עם אף אחת מהמכונות...
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 18, 2014, 12:14:35 PM על ידי Gh99
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי, אני גם בהתלבטות, היה לי בעבר דיוואה פואגו (די דומה לקלדיה של זמנו), והייתי מרוצה מאוד מאוד. עברתי לשימנו ררניום, וגם ממנו אני מרוצה. קשה לי להסביר את זה אבל התחושה של הדיוואה היא שזו מכונה יותר מסיבית (המשקל דומה). כמות החוט ביחד לגודל גדולה יותר בדיוואה משמעותית. כך שתוכל להסתפק במידה 2500 במקום 3000 בשימנו.
אני שוקל כרגע אם לעבור לקלדייה, אבל דווקא חושש מעניין השמן המגנטי. השימאנו עובר אצלי שימון כל שלוש-ארבע יציאות, בשמן מכונות עדין, ואין איתו בעיה. הבנתי שהשמן של הדיוואה יקר משמעותית.
אני מניח שאתה משווה את קאלדיה לסטרדיק CI4. הדגם הרגיל כבד יותר.
בכל מקרה, אתה לא תיפול עם אף אחת מהמכונות...
השמן המגנטי לא מיועד לשימון הרולר ,הוא יושב מעל המייסב של הציר ומונע ממים לחדור שימון לטיפול הוא רגיל טיפה על הציר במייסבי הציר/ידית ובקשת ובליין רולר מנסיון הדאיווה מגיעה בפנים מגורזת טוב מאוד מהמפעל
|
|
|
|
|
|
hillel
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מסכים עםכל מה שנאמר על ידי DOVDOV אני אישית משתמש עם דיווה הרבה שנים, היום כל הליין של דיווה מבוסס על טכנולוגיה מג-סיל שאוטמת את הרולר למיים. לדעתי האישית בלבד היום דיווה עוברת את שימנו בטכנולוגיה. תסתכל על הקשת ברולרים של שימנו ותשווה מול דיווה. השפולה בדיווה בעלת קיבולת יותר גדולה, 2500 בדיווה זה 3000 בשימנו.
אני הייתי הולך על קלדיה של דיווה.
הלל
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אני מסכים עם כל מה שנאמר על ידי DOVDOV
ואני פשוט נהנה מהתגובות המקצעויות והמעניינות שיש בדיון הזה... 
|
|
|
|
|
|
|
הייתה לי את ההתלבטות הזאת עם הסטלה מול הmorthen בסוף לקחתי את הדייוה כמובן
|
|
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה dovdov על ההסבר. זה כבר נשמע יותר הגיוני. כמו שכתבת הדיוואה באמת מגיעה מגורזת ומשומנת היטב מהמפעל, ומניסיון יותר פשוט לפרק ולהרכיב אותה מאשר את השימאנו. אחרי ניסיון ברירניום שנפל לי לחול, גיליתי ההרכבה דורשת מיומנות של כיוון גלגלי השיניים, אז שלחתי ליבואן שיעשה את זה כמו שצריך. בדיוואה זה היה יותר פשוט, לפחות עד לפני שנתיים.
|
|
|
|
|
eran_a
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה לכולם על הדעות השונות, עזרתם לי מאוד, לבסוף רכשתי את הDAIWA CALDIA 2500 עונה מוצלחת שתהיה לנו. 
|
|
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תתחדש, שהרולר ינגן הרבה סימפונייות של בזזזזזזזזזזזזז.
אשמח לשמוע את חוות דעתך אחרי ניסיון עם הרולר.
|
|
|
|
|
|
ערן ראשית תתחדש ותהנה מהרולר אשמח לדעת מה המחיר של הקלנדיה ?
והאם קלנדיה במידה 4000 לדעתכם תתאים לגיג לייט או לזרזור כבד מהחוף?
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
corvina
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
60
|
|
קלנדיה ?? מעוניין רק במחסום או בכפר עצמו 
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי שחר הקלדיה 4000 תתאים לג'יג לייט לז'רזור כבד מהחוף יכולה להתאים ,לא יודע אם לאינטיאסים גדולים אבל נכנס בה 300 יארד חוט 30 ליברות.
|
|
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #14 ב- : דצמבר 23, 2014, 08:21:14 AM » |
|
דוב דוב סלח לי שאני מתפרץ ומתקן אותך אבל! וזה אבל גדול .. לחבר שלי יש את הקלדיה 3500 והוא מזרזר איתה לאינטיאס כמה חודשים והרולר עומד להתפרק. אני חושב שזה ככה מסיבה מאוד פשוטה מדובר על רולר לזרזור. ולפי מה שאני יודע לא מדובר פה על רולר לפופינג או ג'יגינג. לכן אני ממליץ ללכת על רולר שמיועד לג'יג או פופינג שחר. חבל להרוס רולר יפייפה כמו הקלדיה בגלל שימוש שלא אליו הוא מיועד
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2