תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
26/11/2011 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 10 - 20 מטר | דיג מסירה - ג'ירג'ור |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6:40 | - | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | 20 |
הדו"ח:
יום שבת השעה 4:00 בבוקר מתניע ונוסע למזח אי שם בדרום. אתמול {יום שישי} הספקתי לתפוס סבידה וקלמר כפיתיון לאנטיאסים. מגיע לנקודה ומתחיל להתארגן.
בשעה 5:20 מתחיל להוריד מטקות עם הסבידה החיה וקלמר ומקווה שיתקוף אבל דווקא בשבוע שכל המאמצים שלי התרכזו בתפיסת הסבידות לאנטיאסים החלטתי לזרזר במקביל{אולי גם בגלל שרציתי ל"עבוד" כדי להתחממם קצת}
מתחיל לזרזר עם ג'יג ארוך 22 ס"מ של yamashita mariaבמשקל 210 גרם ואחרי מספר נסיונות מחליט לנסות את הגייג של fishermen185 dro באורך 14 ס"מ והתוצאה לא איחרה לבוא: יש נעילה המקל מתכופף וצליל מוכר ואהוב נשמע מהרולר יציאת חוט מטורפת הדג ננעל ומשיב מלחמה האדרלנין מתחיל להתפשט בכל הגוף. הדג מנסה לחמוק אל הברזלים אבל אני לא מוותר ומחזיר מלחמה משלי לאחר 10 דקות וכמה רגעים מתוחים אני מבחין בצללית של הפלמידה עולה מהמים. אושרי חבר שלי נועץ בה את הגאנץ וביחד אנו מרימים פלמידה לבנה במשקל 20 קילו איזה אושר ושימחה

בשעה 8:20 הייתה עוד התקפה על המטקה{עם הסבידה החיה} התחלתי להרגיש את הדג לכמה שניות עד שהוא חמק והשתחרר{אין דבר שבוע הבא תיהיה הזדמנות להתחיל מחדש בדרך חכמה יותר} כנראה שהיום הוא לא היה צריך להתפס. בשעה 9:00 מתקפל וחוזר הביתה עייף אך מאושר עונת הדייג התחילה

מוקדש באהבה לכל חברי הפורום