פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   חדקן בגשר אריק הבוקר- היה או לא היה ??? |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: חדקן בגשר אריק הבוקר- היה או לא היה ??? (נקרא 3671 פעמים) |
הדפסה |
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
חדקן ?  איך הוא הגיע לכאן ? אני מקווה מאוד שמי שתפס אותו החזיר אותו חזרה למים  דרך אגב למה הצבע של החדקן הוא שחור ? הוא לא אמור להיות אפור ולבן ?
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
היה....בדוק היה! 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
אם המין של הדג הוא נקבה יש מצב לקוויאר שחור משובח 
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אם המין של הדג הוא נקבה יש מצב לקוויאר שחור משובח  חס וחלילה, את הדג הזה צריכים לשחרר בחזרה
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
חדקן ?  איך הוא הגיע לכאן ? אני מקווה מאוד שמי שתפס אותו החזיר אותו חזרה למים  דרך אגב למה הצבע של החדקן הוא שחור ? הוא לא אמור להיות אפור ולבן ? הדג מגודל בבריכות הדגים של קיבוץ דן וכבר נתפסו מספר פריטים קטנים ברשתות בכנרת. כמו כול דג אחר שגודל בבריכות הדגים בארץ,גם החדקן מצא את דרכו למערכת המים ואולי בעוד כמה שנים נראה גם איך הוא משפיע לרעה על המערכת האקולוגית...  ישנם מספר סוגים שונים של חדקנים וכמו דגים רבים אחרים שמוצאים מהמים,גם הם משנים מעט את הצבע. הפרט בתמונות כנראה זכר שאין לו שימוש ולכן הוצא לשיווק. מכאן כבר ברור שהדג לא נתפס בגשר אריק ...  אגב,אם למישהו כאן יתמזל המזל והוא יעלה חדקן בחכתו, בשום פנים ואופן לא להחזיר אותו למים!זהו דג שלא שייך לכאן ואין לו מקום במערכת המים המקומית!
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
זה דג בסכנת הככדה שצריך להחזיר למיים שיתרבה אבל זה דג שמגיע למימדים עצומים לא היתי מתנגת לתפוס אחד כזה 
|
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
זה דג בסכנת הככדה שצריך להחזיר למיים שיתרבה אבל זה דג שמגיע למימדים עצומים לא היתי מתנגת לתפוס אחד כזה  נכון שזה דג בסכנת הכחדה אבל לא בישראל. בארצות המוצא שלו יש כבר חוק שאוסר על לקיחת חדקנים שנתפסים אבל כאן בישראל יש "חוק" של היגיון בריא שאומר שדג כזה לא צריך להסתובב במערכת המים שלנו כי יכולה להיות לנוכחות שלו השפעה הרסנית ביותר על המערכת האקולוגית. מהסיבה הזו, אם למישהו כאן יתמזל המזל והוא יעלה חדקן בחכתו,בשום פנים ואופן לא להחזיר אותו למים!
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
בשורה לא ממש משמחת שיש את היצור הזה אצלינו במערכת!!! 
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
נראה כמו שילוב של דולפין עם פלמידה .... 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
עד כמה שזכור לי, היו כמויות אדירות מהם בים השחור, מדוזה ארסית שהגיעה עם איזו אניה, החלה להתרבות באין מפריע והיא שאחראית לחיסול החדקנים שם... אגב, לא רק קויאר.... הדג הזה הוא מעדן מדהים...  די בדעתו של גאיצוק- שיבוש מע' אקולוגית קיימת- עשוי ליצור נזק אדיר. כמדומני בארה"ב הביאו כסיפים למטרה מסוימת- הדג התרבה וגרם נזקים ממשיים, כעת הם לא יודעים איך להתפטר ממנו....
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
עד כמה שזכור לי, היו כמויות אדירות מהם בים השחור, מדוזה ארסית שהגיעה עם איזו אניה, החלה להתרבות באין מפריע והיא שאחראית לחיסול החדקנים שם... אגב, לא רק קויאר.... הדג הזה הוא מעדן מדהים...  די בדעתו של גאיצוק- שיבוש מע' אקולוגית קיימת- עשוי ליצור נזק אדיר. כמדומני בארה"ב הביאו כסיפים למטרה מסוימת- הדג התרבה וגרם נזקים ממשיים, כעת הם לא יודעים איך להתפטר ממנו.... כן מי שראה דייג מפלצות בנשונל ג'אוגרפיק, (אני מכור לתוכניות דייג) ראה איזה נזק הם עשו אנשים דגים אותם אם רשת הרמה בקיצצורר אולי היום אתם רואים בזה תועלת להחזיר למים, אבל יכול להיות שהוא יעשה נזק מאוד גדול, נגיד מחלה שתדביר דגים אחרים וכ'ו וכ'ו לא להחזיר למים
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
עד כמה שזכור לי, היו כמויות אדירות מהם בים השחור, מדוזה ארסית שהגיעה עם איזו אניה, החלה להתרבות באין מפריע והיא שאחראית לחיסול החדקנים שם... אגב, לא רק קויאר.... הדג הזה הוא מעדן מדהים...  די בדעתו של גאיצוק- שיבוש מע' אקולוגית קיימת- עשוי ליצור נזק אדיר. כמדומני בארה"ב הביאו כסיפים למטרה מסוימת- הדג התרבה וגרם נזקים ממשיים, כעת הם לא יודעים איך להתפטר ממנו.... הם חובטים בכסיפים עם אלות בייסבול חחח
|
|
|
|
Carp_Pro
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
28
|
|
אני מיכאל אבא שלי איתמר וצור ראינו אותו בגשר אריק לא ממש ידענו איזה דג זה אבל איתמר ישר הציע את הרעיון שמדובר בחדקן
חחח דג מדהים
|
|
|
|
|
נקודה קטנה.  למה בעצם להחזיר קריפיונים(מתחת לחגורה אצל חלק מהאנשים)? זה אבסורד לדעתי הוא לא יכול לפגוע בשרשת המזון בכנרת? לדעתי,ברור שכן!אם הוא לא זן מקומי אז לא להחזיר,ברור שהוא גם תורם למערכת האקולוגית אבל בטוח שהוא מזיק אז למה בעצם לשחרר? כי אנחנו אוהבים את הספורט ולראות את הדגים המדהימים האלו שוחים גם בישראל,אז לא להתייפייף ח'ברה אני בטוח שרובנו היינו שמחים לראות את הבס שוחה אצלנו בכנרת במקום המושט חדקן נותן את אחד הפייטים המהנים במים מתוקים אני בטוח,הוא כל כך נדיר שלראות אחת נטפס כחלום שלא נדבר על לעלות אחד בחכה אז אם באמת הדג נתפס ולא שוחרר אז בבקשה לא להתחבא מאוחרי ססמאות של ירוקים רק שתבינו שהנקבות מגיעות לבגרות מינית רק לאחר 16-20 שנה!אז מגיפה אקולוגית לא תיהיה
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 30, 2012, 21:06:25 PM על ידי caza
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה