פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   black friday מוצרי דייג במבצע בבלאק פריידיי ?! |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: black friday מוצרי דייג במבצע בבלאק פריידיי ?! (נקרא 3357 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
שלום חברים :  עוד מעט יחול ה black friday שבו ניתנו הנחות רבות למגוון רחב של מוצרים. חשבתי, שאולי מן הראוי להקיש שרשור באתר לגבי מוצרי דייג שונים שימכרו בהנחת black friday אם מצאתם מבצע שווה, לחכות, בובות , חוטים, וכולי... אנא שימו כאן לינק שמי שמעוניין יוכל לקנות ולהנות מהמחיר. [ גם על מוצרים שלא נשלחים לארץ, תנו הערה שצריך כתובת בארה"ב. ] תודה ויום טוב לכולם. 
|
|
-------------------------------
אם אתה רוצה לברקים לך למעקה ברידינג יוצאים שם גומברים טלוויזיות ולברקים כמעט בכל שעה
|
|
|
|
מייקל
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
37
דייג בוס
|
|
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
רעיון מעולה, יישר כוח  אגב, ברוך הבא לפורום אדון ינשוף ירושלמי  כיף לראות שיש הרבה דייגים ירושלמים
|
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
|
רעיון מעולה, יישר כוח  אגב, ברוך הבא לפורום אדון ינשוף ירושלמי  כיף לראות שיש הרבה דייגים ירושלמים תודה רבה, וברוך הנמצא. הרבה זמן לא יצאתי לדוג [ כשנתיים ] לשעבר הייתי חבר בפורום " IFF " ז"ל ו " תפוז" לאחרונה חזרתי להתעניין, והתעורר החשק לצאת ולדוג. בדרך מצאתי את הפורום הזה ונרשמתי. נחמד לדעת שיש עוד ירושלמים בתחביב 
|
|
אם אתה רוצה לברקים לך למעקה ברידינג יוצאים שם גומברים טלוויזיות ולברקים כמעט בכל שעה
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
רעיון מעולה, יישר כוח  אגב, ברוך הבא לפורום אדון ינשוף ירושלמי  כיף לראות שיש הרבה דייגים ירושלמים תודה רבה, וברוך הנמצא. הרבה זמן לא יצאתי לדוג [ כשנתיים ] לשעבר הייתי חבר בפורום " IFF " ז"ל ו " תפוז" לאחרונה חזרתי להתעניין, והתעורר החשק לצאת ולדוג. בדרך מצאתי את הפורום הזה ונרשמתי. נחמד לדעת שיש עוד ירושלמים בתחביב  תהנה מכל רגע.. בבית בפורום ובחוץ בדייג 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ברוך הבא ינשוף  עבר הרבה זמן... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
ברוך הבא  סוף סוף יש קצת ירושלמים אולי מפגש הבא נעשה בירושלים ככה לפחות זה יהיה רחוק לכולם 
|
|
|
|
|
|
|
שלום גיא (: נכון, עברו הרבה מים בירדן ! טוב לפגוש אותך שוב  זוכר אותך בעיקר בתור אלוף מים מתוקים. היי הלל , בשמחה נעשה מפגש בי-ם, רק שצריך לסדר דבר ממש פעוט, איזה ים, או אגם (:
|
|
|
|
|
|
|
אכן יום הקניות המטורף הזה מתרחש השנה ב28/12 אז תהיו מוכנים.  יש הרבה דברים ששווה לנסות לתפוס . לגביך ינשוף ירושלמי - ברוך הבא ל
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ינשוף דייג "לילי" מה העניינים יא תותח? אגב,פעם גם אני הייתי ירושלמי "על תנאי" 
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
|
סאמח הצפר! היקר מה נשמע איש? כייף לפגוש אותך עכשיו אני גדוש בהרבה זכרונות טובים אכן היית ירושלמי ע''ת. אני מאשר. 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
רעיון מעולה, יישר כוח  אגב, ברוך הבא לפורום אדון ינשוף ירושלמי  כיף לראות שיש הרבה דייגים ירושלמים תודה רבה, וברוך הנמצא. הרבה זמן לא יצאתי לדוג [ כשנתיים ] לשעבר הייתי חבר בפורום " IFF " ז"ל ו " תפוז" לאחרונה חזרתי להתעניין, והתעורר החשק לצאת ולדוג. בדרך מצאתי את הפורום הזה ונרשמתי. נחמד לדעת שיש עוד ירושלמים בתחביב  ברוך הבא ינשופי 
|
|
|
|
|
|
|
אהלן שרגא התותח
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ברוך הבא ינשוף - ותודה על השיתוף  אגב, פתאום סתם בחפוז - יצא לי חרוז - על הינשוף מתפוז.... בכל אופן, נראה שאתה מכיר כאן לא מעט אז מה טוב - ככה חיש מהר תרגיש בבית.... לגוף העניין, יוזמה מבורכת.. שיתוף ואכפתיות תמיד באים כאן טוב...
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|