לאחר שנים של דייג בזרם מחוץ לתחנה לאחרונה שולחים שומרים חמושים שמבקשים שנפנה את המקום מאחר והשטח פרטי השנה הוצבו שלטים שהשטח פרטי וחל איסור דייג במקום אני לא יודע אים השטח שלהם וגם אים כן מה זה מפריע להם במקום שיפתחו את המקום כאתר דייג מי שיודע מה החוק או מה אפשר לעשות למי פונים בענין חשבתי לארגן מחאת דיגים למי שמעונין להצתרף וזה חשוב לו שיצור קשר
מאז שהכניס את מפעל ההתפלה לשטח צמצמו את מקום הדיגים ועל זה סלחנו אבל מחוץ לגדר הם אומרים שטח פרטי וזה לא נכון שטח המונצפלי של ערית חדרה וגם כל האזור שמחוץ לתחנה יש שם קבט ששולח את השומרים וגם מזמינים משטרה בלי בכלל לבדוק את חוקיות חוצפה של חברת החשמל הם יודעים שלנו הדיגים אן אך להילחם בתופעה לכן מי שמוכן להצתרף אלי למחאה אני אסמח
מאז שהכניס את מפעל ההתפלה לשטח צמצמו את מקום הדיגים ועל זה סלחנו אבל מחוץ לגדר הם אומרים שטח פרטי וזה לא נכון שטח המונצפלי של ערית חדרה וגם כל האזור שמחוץ לתחנה יש שם קבט ששולח את השומרים וגם מזמינים משטרה בלי בכלל לבדוק את חוקיות חוצפה של חברת החשמל הם יודעים שלנו הדיגים אן אך להילחם בתופעה לכן מי שמוכן להצתרף אלי למחאה אני אסמח
מהיכן אתה יודע של מי השטח באמת, שלהם או של עריית חדרה? בררת היכן שהוא?