פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   למכירה חוט BRAIDED DACRON 200lb- לא אקטואלי |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: למכירה חוט BRAIDED DACRON 200lb- לא אקטואלי (נקרא 2890 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 20, 2015, 23:30:04 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
בהצלחה במכירה 
|
-------------------------------
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
|
איך יוצרים איתך קשר ?? אני צ ריך 100 מטר לשים על הרולר 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
בהצלחה במכירה 
|
|
|
|
|
|
|
לקשור את איתאמר בבאגז  אנדריי המודעה כבר לפני כמה חודשים מישה כבר בטח עשה מזה חבל כביסה 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
לקשור את איתאמר בבאגז  אנדריי המודעה כבר לפני כמה חודשים מישה כבר בטח עשה מזה חבל כביסה  רוב הסיכיוים שהשתמש לתמיכה בצמח העגבניות  חוץ מזה את איתמר אתה לא חייב לקשור שיהיה לו קצת חופש תנועה בבגז
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 04, 2015, 14:51:24 PM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
|
|
חוליגנים....חבל על החוט.  החוט טוב ללידרים, אסיסטנטים...ויש המשתמשים בו לקשירת קרסים(הוא כמו הסויפיקס הלבן ירוק). הלך לי אולי 5 מטר מאז פתיחת המודעה(לשימוש עצמי), כך שעדיין אקטואלי 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
חוליגנים....חבל על החוט.  החוט טוב ללידרים, אסיסטנטים...ויש המשתמשים בו לקשירת קרסים(הוא כמו הסויפיקס הלבן ירוק). הלך לי אולי 5 מטר מאז פתיחת המודעה(לשימוש עצמי), כך שעדיין אקטואלי  אז תקריב חתיכה להלל מסכן כל פעם נאלץ לקחת את איתמר ואין לו איך לקשור אותו בבגאז 
|
|
|
|
|
|
|
חוליגנים....חבל על החוט.  החוט טוב ללידרים, אסיסטנטים...ויש המשתמשים בו לקשירת קרסים(הוא כמו הסויפיקס הלבן ירוק). הלך לי אולי 5 מטר מאז פתיחת המודעה(לשימוש עצמי), כך שעדיין אקטואלי  אז תקריב חתיכה להלל מסכן כל פעם נאלץ לקחת את איתמר ואין לו איך לקשור אותו בבגאז  הזכרת לי מקרה שקרה לי... היתי צריך לקחת את החתולה לוטרינר(חתולה מטורפת- לא ניתן לגעת בה), אז הצלחנו להכניס אותה לתיק להביא לרכב ולהכניס לבגז(בידיעה שנראה מה נעשה שבנגיע...). דקה אחרי תחילת הנסיעה היא נחלצה מהתיק והתחילה להתחרפן. כעבור חצי דקה הצליחה לצאת מהבגז ולעבור לתא הנוסעים. הצליחה לשרוט את הריפודים, תקעה ציפורניים בדשבורד...אז פתחתי חלונות והיא נמלטה חזרה הביתה. אז מה הפואנטה?....תלמדו מניסיון, בסוף ישתחרר איתמר וישחית את הריפודים... נב. יש לי כלוב חתולים בשביל איתמר 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 04, 2015, 23:14:01 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
חוליגנים....חבל על החוט.  החוט טוב ללידרים, אסיסטנטים...ויש המשתמשים בו לקשירת קרסים(הוא כמו הסויפיקס הלבן ירוק). הלך לי אולי 5 מטר מאז פתיחת המודעה(לשימוש עצמי), כך שעדיין אקטואלי  אז תקריב חתיכה להלל מסכן כל פעם נאלץ לקחת את איתמר ואין לו איך לקשור אותו בבגאז  הזכרת לי מקרה שקרה לי... היתי צריך לקחת את החתולה לוטרינר(חתולה מטורפת- לא ניתן לגעת בה), אז הצלחנו להכניס אותה לתיק להביא לרכב ולהכניס לבגז(בידיעה שנראה מה נעשה שבנגיע...). דקה אחרי תחילת הנסיעה היא נחלצה מהתיק והתחילה להתחרפן. כעבור חצי דקה הצליחה לצאת מהבגז ולעבור לתא הנוסעים. הצליחה לשרוט את הריפודים, תקעה ציפורניים בדשבורד...אז פתחתי חלונות והיא נמלטה חזרה הביתה. אז מה הפואנטה?....תלמדו מניסיון, בסוף ישתחרר איתמר וישחית את הריפודים... נב. יש לי כלוב חתולים בשביל איתמר  בקיצור הלל הבנת מה לעשות פעם הבאה , חבל על הריפודים 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 05, 2015, 13:38:12 PM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
|