פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מעבר לים - לדוג בחו"ל (אחראי: Kobiarava)
   טיול דייג בחול |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: טיול דייג בחול (נקרא 2495 פעמים) |
הדפסה |
|
|
לפני הגיוס אני רוצה לצאת לטיול דייג בחול, אין לי קצה של חוט לאיפה מומלץ כמה עולה איך עולה כמה זמן זה אז אם למישהו יש מקום שהוא טוב לדיג, או שיש למישהו קצה חוט על טיול דייג מאורגן מראש או כל מידע על טיול דייג בחול אני אשמח לשמוע תודה רבה
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #1 ב- : נובמבר 12, 2014, 13:47:07 PM » |
|
יש לי קצה חוט על פוצקר.. שווה לקפוץ ולברר מדובר על טיול של כשבועיים שמשלב זרזור חופים ודייג מסירה בתאילנד או פיליפינים.. סדר גודל של 1800 דולר לאדם לא כולל טיסה
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
קיבלת קצה חוט....
אם מה שציין רהב לא מתאים לך ללו"ז או מסיבה אחרת - יש לי חבר שיצא ומאוד נהנה עם פוצקר בתאילנד,
תעדכן כאן שלא מתאים ושאתה מכוניין בעוד אופציות, רק תפרט כיוון... האם קרואטיה זה מספק - ועלה כאן בפורום דוח על מסע בקרואטיה, או שמא מסע ברודריגז וכיוצ"ב...
|
-------------------------------
|
|
|
|
תבדוק אפשרויות דיג במלדיביים , באיי סיישל , ובאוסטרליה 
|
"תן לאדם דג והוא יאכל כל היום, למד אדם לדוג והוא יאכל כל החיים" שפמנון 3.5 ק"ג,אמור לבן 2.8 ק"ג, טורפן ירבועי: 0.8 ק"ג, קרפיון 0.5 ק"ג, מושט 130 גרם, אבו נפחא בערך 3 ק"ג(חתיכת מפלצת אילתית...)
|
|
|
hillel
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טוב אני יצאתי עם חבר השנה לפינלנד לשבועיים דייג , לקחנו ביקתה עם 2 סירות , פלוס רישיון דייג לאגם הסמוך. בשבוע השני לקחנו מלון קרוב להלסינקי ועשינו דייג בים עם סירות. הוצאנו: סלמונים,פורלים,פרצ'ים,פייקים. סה" כ התענוג עלה לנו כולל רכב לשבועיים כ- 6000 ש"ח לאדם. אנחנו מתכוונים לצאת גם השנה באותה מתכונת.
הלל
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
טוב אני יצאתי עם חבר השנה לפינלנד לשבועיים דייג , לקחנו ביקתה עם 2 סירות , פלוס רישיון דייג לאגם הסמוך. בשבוע השני לקחנו מלון קרוב להלסינקי ועשינו דייג בים עם סירות. הוצאנו: סלמונים,פורלים,פרצ'ים,פייקים. סה" כ התענוג עלה לנו כולל רכב לשבועיים כ- 6000 ש"ח לאדם. אנחנו מתכוונים לצאת גם השנה באותה מתכונת.
הלל
נשמע מעולה, לא הטירוף של הסירות - אלא ברגוע עם נוף פסטורלי... עושה חשק... הלל, לטיול כזה צריך ללכת עם מוקי - מובטח בוק מרהיב שמתעד את החוויות... 
|
|
|
|
hillel
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דייג בפינלנד שונה מדייג בים התיגון הדמויים שונים הדגים שונים ושעות הדייג שונה , זה דייג במיים מתוקים, ואהי נוסעתי עם משהו שעשה את זה כבר 3 פעמים ויש לו ניסיון רב, עשינו דייג בנהרות זורמים, ושילבנו סוגי דייג שונים: אגמים וים , ואני אומר לך שזה שונה , עדיף לעשות מסע כזה עם בעל ניסיון, הדמויים שעובדים שם הם קטנים מאוד , והצבעים של הדמויים שעובדים שם גם הם שונים, ומתאימים אותם למזג האוויר ולצבע השמיים. לכן עם כל הכבוד למוקי ויש כבוד אם אין לך את הנסיון אתה יכול לבזבז זמן רב שם עד שתלמד מה עובד ומה לא וכל יום שעובר אתה מפסיד מההנאה .
חייבים לבוא מוכנים , אין שם זירזור כבד, מספיק להביא חכה בינונית , עם חכת גיבוי , משהו כמו 1-20 גרם צבע זהב עובד שם יפה. ועוד ועוד .
הלל
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]