חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
דניסים
« ב- : נובמבר 22, 2011, 12:45:38 PM » |
|
יש שמועות שנפרצו כלובי הדניס יש מישהו שמאשר שמועה זו?
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
שמועה או לא  יש כמות נכבדת של דניסים בחברת חשמל אשדוד ראיתי בעיניים דייגים תופסים 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אם כבר אז מה הגודל הממוצע? בוס או רולר? כמות ממוצעת של אדם? תודה על העדכון 
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אם כבר אז מה הגודל הממוצע? בוס או רולר? כמות ממוצעת של אדם? תודה על העדכון  במים החמים רולר בזרם אני ראיתי כמות של שני צידניות מלאות בוס\בולונז\חכת ג'ירג'ור מוסבת לפיתיונות בברכות של החברה ממוצע של 10 חתיכות של 300 גרם לערך לדייג אזהרה הברכות מוגדרות שטח צבאי\פרטי הכניסה על אחריותכם
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
שמועה או לא  יש כמות נכבדת של דניסים בחברת חשמל אשדוד ראיתי בעיניים דייגים תופסים  אין טוב ממראה עיניים ! 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
אם כבר אז מה הגודל הממוצע? בוס או רולר? כמות ממוצעת של אדם? תודה על העדכון  במים החמים רולר בזרם אני ראיתי כמות של שני צידניות מלאות בוס\בולונז\חכת ג'ירג'ור מוסבת לפיתיונות בברכות של החברה ממוצע של 10 חתיכות של 300 גרם לערך לדייג אזהרה הברכות מוגדרות שטח צבאי\פרטי הכניסה על אחריותכם שווה ביקור 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אם כבר אז מה הגודל הממוצע? בוס או רולר? כמות ממוצעת של אדם? תודה על העדכון  במים החמים רולר בזרם אני ראיתי כמות של שני צידניות מלאות בוס\בולונז\חכת ג'ירג'ור מוסבת לפיתיונות בברכות של החברה ממוצע של 10 חתיכות של 300 גרם לערך לדייג אזהרה הברכות מוגדרות שטח צבאי\פרטי הכניסה על אחריותכם שווה ביקור  ואל תשכח להתקשר  ואם בעיני שמועות עסקינן  הבנתי שגם בפלמחים חוף הקיבוץ הם נמצאים
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
אם כבר אז מה הגודל הממוצע? בוס או רולר? כמות ממוצעת של אדם? תודה על העדכון  במים החמים רולר בזרם אני ראיתי כמות של שני צידניות מלאות בוס\בולונז\חכת ג'ירג'ור מוסבת לפיתיונות בברכות של החברה ממוצע של 10 חתיכות של 300 גרם לערך לדייג אזהרה הברכות מוגדרות שטח צבאי\פרטי הכניסה על אחריותכם שווה ביקור  ואל תשכח להתקשר  ואם בעיני שמועות עסקינן  הבנתי שגם בפלמחים חוף הקיבוץ הם נמצאים  בכיף
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אם כבר אז מה הגודל הממוצע? בוס או רולר? כמות ממוצעת של אדם? תודה על העדכון  במים החמים רולר בזרם אני ראיתי כמות של שני צידניות מלאות בוס\בולונז\חכת ג'ירג'ור מוסבת לפיתיונות בברכות של החברה ממוצע של 10 חתיכות של 300 גרם לערך לדייג אזהרה הברכות מוגדרות שטח צבאי\פרטי הכניסה על אחריותכם שווה ביקור  ואל תשכח להתקשר  ואם בעיני שמועות עסקינן  הבנתי שגם בפלמחים חוף הקיבוץ הם נמצאים איפה הם אתה יודע אביחי, אז מה נותר עוד לעשות- כדי לקבל תמונה של נתנאל עם דניס בחוף הים? 
|
|
|
|
פורל הים
|
יום יום בים חבר פורום   
מנותקגיל:
85
יום יום בים מאכיל את הדגים והציפורים
|
|
היי אלי לא היגיעו עדיין אולי הבוקר מכין להם פתיון מעולה פורל הים 
|
הציוד שלי חכת בראוניג רולר גולדן F G 7000
חכת שפיגולה רולר אואזיס 7000
סטנדים בבניה עצמית
חכת אבו גרסיה 7 28
רולר קוונטום (אחרי שיפוץ החלפת מיסב) חכת אבו גארסיה רולר אוקומה V55
ארגז כלים בבניה עצמית
כיסא משודרג לדייג
|
|
מחובר ]
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אם כבר אז מה הגודל הממוצע? בוס או רולר? כמות ממוצעת של אדם? תודה על העדכון  במים החמים רולר בזרם אני ראיתי כמות של שני צידניות מלאות בוס\בולונז\חכת ג'ירג'ור מוסבת לפיתיונות בברכות של החברה ממוצע של 10 חתיכות של 300 גרם לערך לדייג אזהרה הברכות מוגדרות שטח צבאי\פרטי הכניסה על אחריותכם שווה ביקור  ואל תשכח להתקשר  ואם בעיני שמועות עסקינן  הבנתי שגם בפלמחים חוף הקיבוץ הם נמצאים איפה הם אתה יודע אביחי, אז מה נותר עוד לעשות- כדי לקבל תמונה של נתנאל עם דניס בחוף הים?   להגיע לים
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אם כבר אז מה הגודל הממוצע? בוס או רולר? כמות ממוצעת של אדם? תודה על העדכון  במים החמים רולר בזרם אני ראיתי כמות של שני צידניות מלאות בוס\בולונז\חכת ג'ירג'ור מוסבת לפיתיונות בברכות של החברה ממוצע של 10 חתיכות של 300 גרם לערך לדייג אזהרה הברכות מוגדרות שטח צבאי\פרטי הכניסה על אחריותכם שווה ביקור  ואל תשכח להתקשר  ואם בעיני שמועות עסקינן  הבנתי שגם בפלמחים חוף הקיבוץ הם נמצאים איפה הם אתה יודע אביחי, אז מה נותר עוד לעשות- כדי לקבל תמונה של נתנאל עם דניס בחוף הים?   להגיע לים היי אלי לא היגיעו עדיין אולי הבוקר מכין להם פתיון מעולה פורל הים  מאחל לך המון בהצלחה איש יקר 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|