|
Zed1000
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קבלתי המלצה להשתמש בהם. יש למשהו נסיון עם זה?
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
קבלתי המלצה להשתמש בהם. יש למשהו נסיון עם זה?
אני מקוה שאתה מתכוון לשבלולים / חלזונות של ים ולא מה שיש בחוץ ?
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
אם אתה מתכוון לצדפות האלה של הים זה מעולה ואם זה של בחוץ כאילו יבשה אני פעם ניסיתי אבל בהתחלה שלא תפסתי דגיםצעדיין ולא תפסתי איתםצכלום הם היו נמסים כזה בים
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שבבלולים (ברלה) הם הפיתרון מצויין כשאין בנמצע משהוא אחר עבדתי איתם בילדותי לא מעת בדייג עם בוס כהל היעד העיקרי סרגוסים בבוס הוא מחזיק ועובד יפה עם רולר לא ניסיתי חוששני שעלול לעוף בזמנו הזריקה
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 03, 2014, 08:27:13 AM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
Zed1000
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני אכן מתכוון לשבלולים מהשדות(ברלה).
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
 כשהייתי קטן הייתי משתמש בהם כפיתיון שדווקא עזר לא פעם הייתי שובר את השריון בעדינות ומלביש את הברלה על הקרס 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 03, 2014, 08:30:10 AM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
Zed1000
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על התגובות. מוטי המאמר באמת מעניין לא חשבתי על זה.
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
כשהייתי קטן הייתי יוצא אם סבא שלי ותופסים אם הברלה טלויזיות שקראנו להם בזמנו בננות הינו עובדים אם קופסת מיונז פלסטיק פשוטה ואליהם חוט דיג אם משקולת בקצה וקרס אחת בלבד הייתי שובר ברלה על המשקולת ומוציא את "הבשר" ומלביש בעדינות על הקרס וזה עבד מצוין. לפני כשנה לקחתי סט אולטרה אם משקולת 7 גרם והלכתי לשחזר את העניין בחופי קיסריה ואכן אותם טלויזיות עדיין אוהבים את הברלה. דגים אחרים גם נתפסו אבל לא בגדלים מרשימים ולא בכמויות נתפס גם סרגוסים קטנים מרמירים ואפילו ארס אחד שחמד משהו בשרי  אז צא תנסה 
|
|
|
|
|
|
Zed1000
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אנדרי שמת לב אם המלח משפיע על הפתיון לרעה? בעקבות המאמר שמוטי העלה?
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אנדרי שמת לב אם המלח משפיע על הפתיון לרעה? בעקבות המאמר שמוטי העלה?
לא שזכור מכיוון שהייתי עובד בשיטה של לזרוק ולגלגל באיטיות (זרזור אם פתיון) ולא להשאיר במים עד שיהיה אכילותאז מילא הפיתיון לא היה מחזיק יותר מ 3-4 זריקות או שהיה נתפס דג או שהפתיון היה נגנב או סתם נופלבזמן כה קצר לא שמתי לב לשום השפעה על הברלה. חוץ מזה הברלה לעולם לא התלונן לי 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
פיתיון מעולה לכול דגי החוף ונמצא בשפע באזור השפלה והדרום  מחזיק מצויין על הקרס ולא יורד או נמס ... עם מליחות של 3-4% במים, זה לא כזה סיפור...
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חברים יקרים כל הסיפורים על פתיונות כמו תולעי גינה (שילשולים , או תולעי קומפוסט , או שבלולים שנמסים במי ים הם אגדות אורבניות אחוז המלח בגופם של בעלי חיים אילו זהה או אפילו יותר מאחוז המלח שבים כך שאין שום סיבה שזה יפגע בהם אם לוקחים בעל חיים שכזה ומצפים אות בכף מלח אז יגרם נזק בגלל שכל הנוזלים בגוף החיה יספחו לתוך המלח
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 03, 2014, 13:21:15 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
gal123