פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   "שניים סביצ'ה, אחד סטקים ואחד לתנור" |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: "שניים סביצ'ה, אחד סטקים ואחד לתנור" (נקרא 5900 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רפי יופי של תפיסות  מאורי, השארתי גם דגים בשבילך, בהזדמנות..  אחד הבזזזזזים נדמה לי היו בשידור חי איתי בטלפון !! במקרה שלי עוד ניילון? במקרה שלך זה היה או דג או נילון...  וואלה לא זוכר מרוב נילונים...  העיקר שהיה לנו מענין לדבר...  לא נשאר לי כלום שאפילו יזכיר פלמוד בחוף הבונים  לא טעמתי - לא נחשב  יקירתי, לא אשם שהיתה התנפלו על הסטקים של הפלמוד- אשם רק בכך שלא תפסתי פלמוד יותר גדול.... 
|
-------------------------------
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
יפה יפה טורפים מהמעמקים ...  דגים יפים ודוח מפורט מושקע ומלמד  בהצלחה ביציאות הבאות 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
רויטל ש
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עדיין רלוונטית ההזמנה להצטרף לדייג ביאכטה עם גדי??? 
|
|
עריכה אחרונה: יולי 26, 2011, 09:14:35 AM על ידי רויטל ש
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דו"ח ויופי של תוצאות 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
עדיין רלוונטית ההזמנה להצטרף לדייג ביאכטה עם גדי???  בוודאי יפתי...  רק תודיעי ביום חמישי כלשהוא- ובשישי מקומך יובטח... אם הים יהיה ממש שקט- גם מיכאלה תצטרף... הכדור אצלך... 
|
|
|
|
אבי אלשך
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רפי יא חתלתול אתה משחיז את הקרסים לקראת עוד סוף שבוע מטורף? 
|
|
|
|
ElectriKiss
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
עם הזמן בא הניסיון, ועם הניסיון בא הדג D:
|
|
רפי דו"ח מפציץ וכרגיל מביא דגים 
|
|
|
|
|
רפי דו"ח מפציץ וכרגיל מביא דגים  ברוך הבא לאתר  אתה מוזמן להציג את עצמך 
|
|
|
|
|
הדג אמר לדייג אל תדאג יש לי עו"ד קריש
|
|
|
|
|
אחלה הספק בטרולינג  ואחלה יום כיף 
|
|
|
|
אזולאי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עדיין רלוונטית ההזמנה להצטרף לדייג ביאכטה עם גדי???  בוודאי יפתי...  רק תודיעי ביום חמישי כלשהוא- ובשישי מקומך יובטח... אם הים יהיה ממש שקט- גם מיכאלה תצטרף... הכדור אצלך...  רפי, אתה לוקח רק בחורות? או גם חברים מהעבר???  דו"ח יפה! ותפיסות מכובדות 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
עדיין רלוונטית ההזמנה להצטרף לדייג ביאכטה עם גדי???  בוודאי יפתי...  רק תודיעי ביום חמישי כלשהוא- ובשישי מקומך יובטח... אם הים יהיה ממש שקט- גם מיכאלה תצטרף... הכדור אצלך...  רפי, אתה לוקח רק בחורות? או גם חברים מהעבר???  גם וגם... השאלה היא אם ביחד או כ"א לחוד.... יש לך עמדה? 
|
|
|
|
אזולאי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עדיין רלוונטית ההזמנה להצטרף לדייג ביאכטה עם גדי???  בוודאי יפתי...  רק תודיעי ביום חמישי כלשהוא- ובשישי מקומך יובטח... אם הים יהיה ממש שקט- גם מיכאלה תצטרף... הכדור אצלך...  רפי, אתה לוקח רק בחורות? או גם חברים מהעבר???  גם וגם... השאלה היא אם ביחד או כ"א לחוד.... יש לך עמדה?  אין לי את כל הנתונים כדי לקבוע עמדה  אבל אתה מכיר אותי, תמיד שמח להכיר אנשים 
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
יופי של דגים  דוח בעל כתיבה סיפורית משהו ולרגעים ישבתי איתך על הסירה עם מוסיקה וגלים ברקע(אני שמעתי קלפטון..) כרגע בשלב הכניסה לדייג סירה ובולע כל פרט אפשרי אז תודה על הפרוט
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|
|