פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   סיכום מפגש הפורום במעגן מיכאל |
עמודים: 1 [2] 3 4 ... 6
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: סיכום מפגש הפורום במעגן מיכאל (נקרא 13924 פעמים) |
הדפסה |
|
saba
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה ענקית לכל המארגנים מפגש מושקע מא ועד ת מפגש ברבה כמו שרואים רק בסרטונים מחו"ל נהנתי מכל רגע תודה רבה 
|
|
|
|
שי4
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היה פשוט תענוג כן ירבו.תודה למארגנים 
|
|
|
|
zvikaamar
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
מפגש פורום
« הגיב #17 ב- : אוקטובר 30, 2014, 12:23:15 PM » |
|
שלום לכולם לריתי רק להגיב על ארוע מפגש חברי הפורום בקיבוץ מעגן מיכאל. לכל המארגנים וחברי ההנהלה, שאפו ענקקקק על ארגון המפגש המענג הזה, ישר כח. הושקעה עבודה רבה, האירוח נפלא, הסימולטורים מדליקים וההרצאה מאלפת. למרות שאני חדש יחסית, כחמש שנים למדתי רבות ממנה. התשורה הנאה בכניסה הייתה הפתעה שלא ציפינו לה והמתנות שקיבלו אלו שזכו בהחלט היו מתנות ראויות. לסיכום, כל הכבוד, כן ירבו אירועים ותודה 
|
|
|
|
מייקל
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
37
דייג בוס
|
|
כיף לראות חברים תודה למארגנים ותודה לכל מי שהגיע היה מדהים  ממתינים לעוד מפגשים  מייקל 
|
-------------------------------
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
לסכם אירוע כזה קשה במילים רק מי שהיה וראה יכול להבין.
דייגים מכול מגוון הסגנונות והסוגים, חברותה ענקית שיותר מזכירה אירועים משפחתיים גדולים. לראות את כולם מגיעים והחברויות שהיו קיימות והחדשות שנוצרות נפגשות בו זמנית ומעניקות ומדגישות את כול מה שאנחנו *משפחה אחת גדולה ומאוחדת*
לראות עוד בשעה 17:00 את כול ההתארגנות וכול הצוות של p.l.fishing מתרוצץ ומסדר את כול הדברים עד הפרט הקטן. את כול המתנות האוכל והשתייה שכבר מוכנים לקבל את הבאים. ולא להאמין שכול זה עתיד להתמלא חברים.
תודה לכול העמלים שהוציאו ערב נפלא כזה לפועל, למנהלי הפורום שעמלים כדי לפנק אותנו, לדוד ואבשה מ p.l.fishing וכול צוות העובדים, לחברי מעגן מיכאל על שהסכימו וקיבלו אותנו למופת, לשי מלכה על הרצאה והסבר מדהים ובעיקר לכול חברי הפורום שהגיעו מקרוב ומרחוק והעניקו לאירוע הזה את מה שראוי לו.
נהנתי מאוד ובטוחני שכולם נהנו לא פחות ממני ממתין כבר למפגש הבא שאני בטוח כבר שעמלים עליו עוד לפני שזה שעבר התחיל.
שוב תודה לכולם.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
תודה למנהלי הפורום ולכל מי שנתן יד בהפקת מפגש נהדר , תודה לנותני החסות והמארחים של המפגש לפ.ל פישינג, דייויד ואבשה תודה לשי מלכה שנתן הרצאה מאלפת , תודה לצלם מספר אחד דובדוב שצלם ללא הפסקה תודה לכל חברי הפורום שהגיעו עם מצב רוח טוב וואחד הפקה הרמתם ואל זה מגיע לכם שפו ענק
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 30, 2014, 12:48:35 PM על ידי yoelsh
|
|
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
מפגש הדייגים של המאה. זה מה שהיה צפוי להיות, והיה אפילו יותר טוב..דוד ואבשה וכל שאר הצוות שעמל להפוך אותו לכזה- אתם היבואן מס' 1 בארץ ללא ספק. תודה ענקיייייית מכל הלב  הוכחתם שוב שמעל לכל המכירות בלב שלכם בוערת אהבה לדייג ולדייגים של ישראל. במיוחד אתה דוד, אהבתי מאוד את המשמעות סביב שם החברה P.L FISHING. הסבר ציוני ויהודי שמחמם את הלב וזכה להמון מחיאות כף  היה משמח במיוחד לראות נוכחות כזו מרשימה של חברי הפורום, ובמיוחד את אגלי הזיעה שלכם מול הסימולטור  סימולטור אגב שהפתיע אותי לטובה במיוחד!! כן ירבו עוד מפגשים כאלה.. ואל דאגה. ירבו  קטעי הוידאו של כל המפגש, החל מהענקת המגנים, דרך ההגרלות והפרסים וכלה כמובן בהרצאה של שי מלכה, ירוכזו אי"ה יחדיו מכל מי שצילם ויועלו בשרשור נפרד 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 30, 2014, 13:33:09 PM על ידי אליהו בנימין
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
היה מפגש מדהים . כמות כזו של דייגים לא היתה עד היום באף מפגש אחר. כיף להפגש עם החברים (אלו שהספקתי לדבר איתם  )  ל P.L FISHING. אבשה ודוד על הארגון והארוח.  לשי מלכה על ההרצאה  לכולכם על ההשתתפות מחכה למפגש הבא 
|
|
|
|
שמעון צ
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
57
|
|
 שפו ענק ותודה רבה למארגנים לנותני החסות לאלה שעמלו רבות להצלחת האירוע ולכל החברים שהגיעו,היה אירוע גדול מכל הבחינות.
|
|
|
|
shmuel b
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
68
פלא- 0503800055
|
|
פשוט מהההמם. המפגש נתן לנו חברי הפורום הזדמנות מצויינת להכיר בחשיבות הביחד. להרגשה כמשפחה אחת גדולה שהמשותף לנו אהבת הדייג. והכח שלנו להשפיע כקבוצה מאורגנת בנושאים מהותיים הנוגעים לנו ןלצרכנו. מאוד נהנתי ובטוחני שכולם מרגישים כמוני , תודה רבה למנהלי הפורום,לנותני החסות דויד ואבשה. תודה לקיבוץ מעגן מיכאל שאירח אותנו נפלא. תודה לצלם שלנו דודדוב שתמיד דואג להנציח את המפגשים שלנו ומשקיעה מזמנו וממירצו. תודה לשי מלכה שנתן הרצאה מענינת . לרפי אשר ניצח על המופע כולו. אירוע נפלא מצפים לבא אחריו.
shmuel barkan
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
אני רוצה להגיד תודה ענקית לכל מי שלקח חלק בהרמת המפגש הזה אתמול . ידעתי שזה יהיה מושקע אבל לא דמיינתי שזה ינוהל ויאורגן ברמה כזאת , מהבירה החופשית והאוכל ועד ההסברים בבריכה והסימולטורים . אם להיות כנה , לפורום נכנסתי בהתחלה אך ורק לקבל את המידע הנחוץ לי וזהו . לא חשבתי להיות פעיל פה יותר משלושה ארבעה ימים אחרי שאני אקרא את מה שנחוץ לי (מה שהתברר לי בלתי אפשרי, יש פה מידע חשוב ונחוץ שכל הזמן מתווסף  ) הפגישה אתמול נתנה את החותמת הסופית שזאת קהילה מקצועית ואיכותית שאני שמח להיות חלק ממנה. אז שוב, תודה רבה לכולם עלו והצליחו , ואם יש משהו שאני יכול לעזור אני פה נאמן לקהילה  IDAN11-עידן צח  מאוד משמח לשמוע עידן, מחמם את הלב... הדברים הללו אומרים כי כולנו בדרך הנכונה וכי הולכת וגדלה ופורחת קהילת החברים האיכותית של משפחת  שחררת רגל מהברקסים, נהדר... חוזר על מה שאמרתי מאז ומתמיד: קראתם משהו מעניין או תורם שמישהו העלה ושיתף - תפרגנו, הפרגון מצריך פחות מאמץ מהעלאת שיתוף... יש לכם מענה שיכול לסייע למישהו בשאלה ששאל - למה לא?! מחר אתם תשאלו ואחרים יגיבו... יש לכם משהו לשתף בו - תשתפו בכייפ, אחרים יהנו מזה כפי שאתם נהנים מהשיתופים של חבריכם... זה מה שעושה את הפורום להיות מה שהוא - ועם האיכות של האנשים כאן אז פי כמה וכמה 
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
אני רוצה להגיד תודה ענקית לכל מי שלקח חלק בהרמת המפגש הזה אתמול . ידעתי שזה יהיה מושקע אבל לא דמיינתי שזה ינוהל ויאורגן ברמה כזאת , מהבירה החופשית והאוכל ועד ההסברים בבריכה והסימולטורים . אם להיות כנה , לפורום נכנסתי בהתחלה אך ורק לקבל את המידע הנחוץ לי וזהו . לא חשבתי להיות פעיל פה יותר משלושה ארבעה ימים אחרי שאני אקרא את מה שנחוץ לי (מה שהתברר לי בלתי אפשרי, יש פה מידע חשוב ונחוץ שכל הזמן מתווסף  ) הפגישה אתמול נתנה את החותמת הסופית שזאת קהילה מקצועית ואיכותית שאני שמח להיות חלק ממנה. אז שוב, תודה רבה לכולם עלו והצליחו , ואם יש משהו שאני יכול לעזור אני פה נאמן לקהילה  IDAN11-עידן צח  תודה על הפירגון, ההודעה תאוחד עם שרשור ההודעה הכללית של סיכום המפגש.
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טוב מה יש עוד לכתוב שלא כתבו ושרפי עוד יכתוב ,רפי תעלה בבקשה את התגובה שלך פרק פרק  היה מפגן נפלא של הפורום המאוחד, היה כיף לראות את כמות האנשים שהגיעו. היה כיף לפגוש חברים ישנים וחדשים , ארגון למופת ,ופרסים יפים מאוד מאוד חולקו כל הכבוד דיויד ואבשה פשוט שיחקתם אותה בגדול. תודה לכל מנהלי הפורום שארגנו ודאגו שהכל יתוקתק, ותודה רבה על הבחירה בי כאחד מאנשי השנה. ותודה לספונסרים על הפרס והמגן. התמונות כבר ערוכות ומוקטנות ,נשאר רק להעלות אותם לרשת ולתת לכם קישור לצפייה ,מאמין שהלילה יועלו. מקווה שהצלחתי לצלם את רוב החברים,אם לא אז בפעם הבאה. (היה קשה לצלם כל כך הרבה אנשים) שרק נמשיך לגדול. שיהיה לכולנו אחלה סוף שבוע.
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
פשוט מדהים ... אני זוכר את המפגש הראשון על החוף שעשינו על האש והתחלנו להכיר פרצופים ואתמול כבר נראינו כמו מעצמה . עשה לי ממש טוב בנשמה לראות את החברים שבאו ללמוד ולהנות . רפי ידידי אין מילים יותר לתאר את ההרגשה שהיתה לי אתמול כאחד שליווה את הפורום מהחיתולים . כן ירבו ימים כאלו . תודה למארגנים היה פשוט מושלם .
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3 4 ... 6
|
|