בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
| | |-+  בחזרה לקרפיונים
עמודים: 1 2 [3] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: בחזרה לקרפיונים  (נקרא 6324 פעמים) הדפסה
דייג מתחיל11

חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: בחזרה לקרפיונים
« הגיב #30 ב- : אוגוסט 01, 2015, 20:39:35 PM »
קודם כל, אני בספק לגבי חבר שלך שדג בורי, מאחר ודי נדיר לתפוס בורי בכנרת על אחת כמה וכמה בירדן, אני די בטוח שמה שהוא תפס היה חפף או בינית. בכל אופן, כשיש בירדן מפלס נמוך רוב הדגים הרציניים(מושטים גדולים, שפמנונים גדולים, וביניות גדולות) "בורחים" למים עמוקים יותר, כי כשהעומק בירדן מגיע ל-1.5 מטר במקומות העמוקים אין להם סיבה להישאר והם עוברים לכנרת.
-------------------------------
"תן לאדם דג והוא יאכל כל היום, למד אדם לדוג והוא יאכל כל החיים"
שפמנון 3.5 ק"ג,אמור לבן 2.8 ק"ג, טורפן ירבועי: 0.8 ק"ג, קרפיון 0.5 ק"ג, מושט 130 גרם, אבו נפחא בערך 3 ק"ג(חתיכת מפלצת אילתית...)
 IP: [ מחובר ]
ymp770
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #31 ב- : אוגוסט 01, 2015, 20:46:17 PM »
אולי זה לא היה בורי... מה שבטוח שפמנונים היו ולא אחד. 
אתה אומר שהקרפים בורחים לכנרת אבל ממה שאני רואה בחודשיים האחרונים לא מוציאים קרפים בכנרת. כך שחשבתי שהירדן יכול להיות חלופה סבירה
דייג מתחיל11

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #32 ב- : אוגוסט 01, 2015, 20:57:12 PM »
אני במקומך הייתי מחכה לקרפיונים לחורף, בינתיים מציע לך להתמקד בז'ירז'ור שהולך מאוד חזק עכשיו או בדיג שפמנונים. ממליץ בחום על הירדן הדרומי במקום שבו הוא יוצא מהכנרת בחניון ירדן כנרת, יש שם מלא שפמנונים, עדדים, וביניות אתה בסדר
שפמנון 3.5 ק"ג,אמור לבן 2.8 ק"ג, טורפן ירבועי: 0.8 ק"ג, קרפיון 0.5 ק"ג, מושט 130 גרם, אבו נפחא בערך 3 ק"ג(חתיכת מפלצת אילתית...)
ymp770
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #33 ב- : אוגוסט 01, 2015, 22:13:14 PM »
תודה על ההמלצה. אני גר בצפת וקאוב יותר לירדן מצפון. אם יש לך המלצה שם אשמח לשמוע
רועי כהן

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #34 ב- : אוגוסט 01, 2015, 22:43:22 PM »
קודם כל, אני בספק לגבי חבר שלך שדג בורי, מאחר ודי נדיר לתפוס בורי בכנרת על אחת כמה וכמה בירדן, אני די בטוח שמה שהוא תפס היה חפף או בינית. בכל אופן, כשיש בירדן מפלס נמוך רוב הדגים הרציניים(מושטים גדולים, שפמנונים גדולים, וביניות גדולות) "בורחים" למים עמוקים יותר, כי כשהעומק בירדן מגיע ל-1.5 מטר במקומות העמוקים אין להם סיבה להישאר והם עוברים לכנרת.

בורי נדיר בכינרת ? פעם היינו בעין גב תוך כדי טיול קצת קמח היה ו2 חכות בוס ומשהו כמו 10 דקות של הפסקה של דייג אחי הוציא זריקה אחת בורי וזריקה אחרי עוד אחד חתיכות יפות של 400 גרם וב100% זה היה בורי אבל חוץ מזה הסתכמה ההיסטוריה שלנו בבורי בכינרת ולכן אני מבין שהוא נדיר  אבל יש נקודות ספציפיות שיש בהם בורי (נקודה מסוימת בעין גב אולי ?)
Daiwa lateo 86ml 7-35
Shimano stradic fl3000c xg
Major craft dangan x8 0.8pe
Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
ymp770
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #35 ב- : אוגוסט 01, 2015, 23:11:44 PM »
איך מבדילים בין בורי לבינית?

אגב- אשמח לשמוע אם יש מידע נוסף לגבי הירדן בעונה הזו (גשר בנות יעקב החדש- מי יודע אם הולך שם?)
דייג מתחיל11

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #36 ב- : אוגוסט 02, 2015, 11:06:30 AM »
איך מבדילים בין בורי לבינית?

אגב- אשמח לשמוע אם יש מידע נוסף לגבי הירדן בעונה הזו (גשר בנות יעקב החדש- מי יודע אם הולך שם?)

זה פשוט לא אותו דג, הם שונים מכל כך הרבה בחינות, חוץ מזה שיש 2 סוגי ביניות, אבל כנס למאמר של גיאצ'וק על דגי מים מתוקים בישראל ושם יש לך פירוט על כל דג אתה בסדר. ולגבי הירדן, לא יצא לי לדוג בזמן האחרון בירדן הצפוני, אבל אני בספק אם בכלל יש דיג איפשהוא בירדן צפונית לכנרת, כי כשהייתי שם לפני חודש וחצי המפלס היה על הפנים, וכמו שהסברתי לך אין לדגים סיבה להישאר. אבל אם אתה מחפש משהו קרוב, אז סע לחופים הצפוניים של הכנרת, גם הם קרובים לך, ובכנרת בהחלט יש עכשיו תפיסות
ymp770
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #37 ב- : אוגוסט 02, 2015, 22:23:01 PM »
אני מגיע מידי פעם לחופים הצפונים ובתקופה הזו מה שיוצא לי זה רק מושטים ומדי פעם קצת בניות
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 2 [3] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!