פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   אשליות אופטיות |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: אשליות אופטיות (נקרא 4007 פעמים) |
הדפסה |
|
Zarafa
|
התחיל לג'רג'ר ב-05/09/14 חבר פורום   
מנותקגיל:
11
ג'ירג'ר: 20 דגים
|
|
יש מלא אשלייות אופטיות שניתן למצוא ברשת, בטח נתקלתם בחלק. אלה שלושת האהובות עלי בקטגוריית אשליית צבע והשפעה מאוחרת. לאחר התבוננות של כ-20 שניות בנקודה האדומה, העיגול הכחול יתעמעם עד שייעלם לחלוטין.  גם פה, לאחר התבוננות של כ-20 שניות בנקודה האדומה, התמונה הצבעונית תיעלם לחלוטין.  את האהובה עלי שמרתי לסוף. הביטו בפלוס שבמרכז והנקודות הוורודות תיעלמנה בהדרגה, שימו לב מה קורה לאחר שכל הנקודות נעלמו.  כל מי שצלח את שלושת אלה משמע שיש לו את זה, ולכן עשיתי את הדבר הבא, השאלה היא האם העין והמוח שלכם יכולים להיפרד בקלות מתמונות וצללים שהעין מכירה היטב? כן,זה אפשרי. נסו להביט בנקודה כ-30 שניות, אם הלוגו של הפורום נעלם לכם, אתם קוסמים!  כפרה על העיניים המדהימות שלנו שיודעות לעשות כאלה דברים! שתהיו בריאים. 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 20, 2014, 01:45:39 AM על ידי Zarafa
|
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
סורי זרפה, יש בעיה באשליה או שיש לי בעיה בעיניים... התמקדתי והתמקדתי - דבר לא נעלם, באמצעים רק החלו תזוזות... נמתין לתגובות נוספות כדי להבין אם הבעיה אצלי או בתמונות... 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
סורי זרפה, יש בעיה באשליה או שיש לי בעיה בעיניים... התמקדתי והתמקדתי - דבר לא נעלם, באמצעים רק החלו תזוזות... נמתין לתגובות נוספות כדי להבין אם הבעיה אצלי או בתמונות...  רפי זה עובד חבל על הזמן ,להסתכל בלי למצמץ 
|
|
|
|
Zarafa
|
מנותקגיל:
11
|
|
סורי זרפה, יש בעיה באשליה או שיש לי בעיה בעיניים... התמקדתי והתמקדתי - דבר לא נעלם, באמצעים רק החלו תזוזות... נמתין לתגובות נוספות כדי להבין אם הבעיה אצלי או בתמונות...  נסה להתמקד בנקודה או בפלוס, תהיה במרחק שלא עולה על 50 ס"מ מהמסך. אם אחרי התבוננות ממוקדת של לא פחות מ-30 שניות, כלום לא קורה, לך תעשה בדיקת עיניים.  האשלייה פועלת על קולטני האור ברשתית העין (פוטורצפטורים) הצבעים נצרבים ברשתית העין לשבריר שנייה ומונעים אבחנה של גוונים או רקעים באיזור הצרוב. אשליות אופטיות אלה עובדות בשיתוף עם תאי מדוכים המסייעים להבדלה בין צבעים שונים, ומכילים כארבעה קולטנים ממשפחת הפוטופסינים שנמצאים ברשתית שלנו. אבל למי אכפת? 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
Zarafa יש לך כריש מאחורה 
|
|
|
|
Zarafa
|
מנותקגיל:
11
|
|
Zarafa יש לך כריש מאחורה  כן. קצת מלחיץ.  ראיתי שהלך לך טוב בעניין האשליות, אז יצרתי אחת מיוחדת. עכשיו נסה להיפרד מהלוגו של הפורום... 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #6 ב- : אוקטובר 20, 2014, 01:53:59 AM » |
|
ניסיתי אבל כנראה זה בגלל שאני יכול לראות את התמונה רק בפלאפון, במחשב בעבודה לא רואה יהיה לי מה לעשות בבוקר שאני יהיה בבית
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
Zarafa בשלושת הראשונים זה עבד עם הלוגו של הפורום לא כנראה שאני והעיניים שלי יותר מידי מכורים 
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #8 ב- : אוקטובר 20, 2014, 06:26:49 AM » |
|
אם אני אצייר נקודה אדומה על הבטן של אישתי - זה יעבוד?...
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
issc
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יהיה נחמד אם כן, על שלי זה לא יעבוד, לא יכול להביט בה כל כך הרבה זמן,,, 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #10 ב- : אוקטובר 20, 2014, 10:42:48 AM » |
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
סורי זרפה, יש בעיה באשליה או שיש לי בעיה בעיניים... התמקדתי והתמקדתי - דבר לא נעלם, באמצעים רק החלו תזוזות... נמתין לתגובות נוספות כדי להבין אם הבעיה אצלי או בתמונות...  נסה להתמקד בנקודה או בפלוס, תהיה במרחק שלא עולה על 50 ס"מ מהמסך. אם אחרי התבוננות ממוקדת של לא פחות מ-30 שניות, כלום לא קורה, לך תעשה בדיקת עיניים.  האשלייה פועלת על קולטני האור ברשתית העין (פוטורצפטורים) הצבעים נצרבים ברשתית העין לשבריר שנייה ומונעים אבחנה של גוונים או רקעים באיזור הצרוב. אשליות אופטיות אלה עובדות בשיתוף עם תאי מדוכים המסייעים להבדלה בין צבעים שונים, ומכילים כארבעה קולטנים ממשפחת הפוטופסינים שנמצאים ברשתית שלנו. אבל למי אכפת?  הסתכלתי ממרחק של 60-70ס"מ... גם מצמצתי.... עכשיו ולאחר שנרגעתי מהתקף הצחוק לאחר קריאת שתי התגובות של Arbinka ושל issc, הבטתי מקרוב ובלי למצמץ, מדהים - אכן הכל נעלם.... בתחתונה רק האור הירוק המשיך להסתובב במעגל.... למי אכפת?! לכל מי שמעניין לו לדעת ולהבין עוד משהו... אלמלא היית כותב - הייתי שואל אותך מדוע זה קורה... נהניתי וגם למדתי עוד משהו... 
|
|
|
|
Zarafa
|
מנותקגיל:
11
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #12 ב- : אוקטובר 20, 2014, 10:55:44 AM » |
|
יהיה נחמד אם כן, על שלי זה לא יעבוד, לא יכול להביט בה כל כך הרבה זמן,,,  לא, אתם גזורים! ברור שזה לא יעבוד עם נקודה אדומה! פשוט תסתכלו לה על הפופיק, אבל אז היא תיעלם לגמרי. 
|
|
|
|
Zarafa
|
מנותקגיל:
11
|
|
סורי זרפה, יש בעיה באשליה או שיש לי בעיה בעיניים... התמקדתי והתמקדתי - דבר לא נעלם, באמצעים רק החלו תזוזות... נמתין לתגובות נוספות כדי להבין אם הבעיה אצלי או בתמונות...  נסה להתמקד בנקודה או בפלוס, תהיה במרחק שלא עולה על 50 ס"מ מהמסך. אם אחרי התבוננות ממוקדת של לא פחות מ-30 שניות, כלום לא קורה, לך תעשה בדיקת עיניים.  האשלייה פועלת על קולטני האור ברשתית העין (פוטורצפטורים) הצבעים נצרבים ברשתית העין לשבריר שנייה ומונעים אבחנה של גוונים או רקעים באיזור הצרוב. אשליות אופטיות אלה עובדות בשיתוף עם תאי מדוכים המסייעים להבדלה בין צבעים שונים, ומכילים כארבעה קולטנים ממשפחת הפוטופסינים שנמצאים ברשתית שלנו. אבל למי אכפת?  הסתכלתי ממרחק של 60-70ס"מ... גם מצמצתי.... עכשיו ולאחר שנרגעתי מהתקף הצחוק לאחר קריאת שתי התגובות של Arbinka ושל issc, הבטתי מקרוב ובלי למצמץ, מדהים - אכן הכל נעלם.... בתחתונה רק האור הירוק המשיך להסתובב במעגל.... למי אכפת?! לכל מי שמעניין לו לדעת ולהבין עוד משהו... אלמלא היית כותב - הייתי שואל אותך מדוע זה קורה... נהניתי וגם למדתי עוד משהו...  
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #14 ב- : אוקטובר 20, 2014, 20:46:41 PM » |
|
תמיד אפשר לנסות 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|