פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מקיאק IKF - Israel Kayak Fishing (אחראי: Eldad79)
   קניות ברשת |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: קניות ברשת (נקרא 3969 פעמים) |
הדפסה |
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רעיון. אולי יש לייצר דף מרוכז של רכישות ברשת מוצרי דייג לכל החברים. מה דעתכם ?
היום הלכתי לקנות Spilt Ring לג'יג ,לרגע חשבתי שהמוכר יצא מדעתו. חבילה של 7 יחידות בעלות השווה ל 10$ , לא זוכר כאלו מחירים !
send from my Mobile
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
היום הלכתי לקנות Spilt Ring לג'יג ,לרגע חשבתי שהמוכר יצא מדעתו. חבילה של 7 יחידות בעלות השווה ל 10$ , לא זוכר כאלו מחירים !
send from my Mobile
לדעתי רעיון מציון אפשר לעשות דף בפורום של מי שקנה מוצר והוא מרוצה \או שלא ,יש לכם ביקורת או סיקור על מוצר שקיבלתם וכל אחד יכול לשתף בדף 
|
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
send from my Mobile
לדעתי רעיון מציון אפשר לעשות דף בפורום של מי שקנה מוצר והוא מרוצה \או שלא ,יש לכם ביקורת או סיקור על מוצר שקיבלתם וכל אחד יכול לשתף בדף  שוקי רעיון המשוב פנטסטי בעייני. מחזק את דבריך. send from my Mobile
|
|
|
|
|
 |
קניות ברשת
« הגיב #3 ב- : אוקטובר 17, 2014, 20:02:20 PM » |
|
כל ההזמנות שלי מהאנטרנט.. גם אוסיף רשימה של אתרים אמינים.. מחר כנראה לא היום  רעיון מעולה Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
גיקי הרעיון הוא רעיון שיש צורך לראות אם זה אפשרי לקיום בפורום בעבר ב IKF הינו מעלים קישורים לאתרים שיכולים להוזיל עליות ומוצרים חדשים זה סוג של רעיון שנעבור עליו אם זה אפשרי 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 18, 2014, 10:57:33 AM על ידי zinger
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
רעיום מצויין ג'יקי אני אעלה את הדיון הזה בקרב המנהלים ונראה מה נוכל לעשות בנידון אני אהבתי  נראה לי שהדיון יעלה וירד בקרב המנהלים באלגנטיות מהסיבה "שהוא נכון ולא נכון לפורום" לדעתי האישית {אני תמיד אומר את מה שאנשים אחרים רק חושבים}טובת החברים בפורום מעל כל חנות זו או אחרת הפורום הוא מי שעושה את החניות והספונסרים ולא ההיפך עם כל הכבוד לחניות בארץ חשוב שיהיה דף כזה בפורום שבו כל אחד יעלה מוצר שקנה ברשת {רולר ,חוט וכדומה} עם משוב כזה או אחר ,זמן הגעת המוצר וכולי ,-פלוס הקישור לאותו קנייה חברים שמחפשים ציוד יוכלו להיכנס לדף ולחפש מוצר זה או אחר ואז להחליט בעצמם אם הם קונים דרך הרשת או בארץ הדבר רק יגביר את התחרות ויוריד מחירים לטובת אלו החברים שמעונינים לרכוש ציוד כזה או אחר תקשיבו. תיקחו את מה שטוב. תעזבו את השאר.
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רעיום מצויין ג'יקי אני אעלה את הדיון הזה בקרב המנהלים ונראה מה נוכל לעשות בנידון אני אהבתי  נראה לי שהדיון יעלה וירד בקרב המנהלים באלגנטיות מהסיבה "שהוא נכון ולא נכון לפורום" לדעתי האישית {אני תמיד אומר את מה שאנשים אחרים רק חושבים}טובת החברים בפורום מעל כל חנות זו או אחרת הפורום הוא מי שעושה את החניות והספונסרים ולא ההיפך עם כל הכבוד לחניות בארץ חשוב שיהיה דף כזה בפורום שבו כל אחד יעלה מוצר שקנה ברשת {רולר ,חוט וכדומה} עם משוב כזה או אחר ,זמן הגעת המוצר וכולי ,-פלוס הקישור לאותו קנייה חברים שמחפשים ציוד יוכלו להיכנס לדף ולחפש מוצר זה או אחר ואז להחליט בעצמם אם הם קונים דרך הרשת או בארץ הדבר רק יגביר את התחרות ויוריד מחירים לטובת אלו החברים שמעונינים לרכוש ציוד כזה או אחר תקשיבו. תיקחו את מה שטוב. תעזבו את השאר. שוקי צודק לגמרי. אין קשר למנהלי הפורום, זהו דיון ציבורי לגיטימי וחשוב מאוד. ישנם מאמרים מקצועיים שמציינים כי הקניות ברשת מישראל בחו"ל גדלים כל שנה בצורה חדה ולווא דווקא בציוד דיג. אז מדוע לא לייצר עמוד כזה בפורום. גם כך החברים קונים ברשת אז מדוע לא לשתף? send from my Mobile
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גיקי הרעיון הוא רעיון שיש צורך לראות אם זה אפשרי לקיום בפורום בעבר ב IKF הינו מעלים קישורים לאתרים שיכולים להוזיל עליות ומוצרים חדשים זה סוג של רעיון שנעבור עליו אם זה אפשרי  זינגר מה יכולה להיות הבעיה? עם כל הכבוד לכל נותני החסויות באתר , זה לא אומר שיש "לשחוט" מחירים אני מדבר לפעמים על 100% הבדל, כי המוצר עובר מספר ידיים: יבואן, מפיץ, משווק ולקוח! יותר מזה אני אומר לך שאפשר לארגן "קבוצות רכישה" למוצר מסויים, ולהוריד עוד יותר את המוצר. זה נכון :לחכות, רולרים,חוטים ואפילו קיאקים וכל מוצר אחר. הכח נמצא אצל הצרכנים, ויש רק להתאגד. שלא תתבלבל, אני בעד רווח במיוחד לחנות בארץ, הכי כייף לקנות בארץ ולקבל שירות בארץ ולדאוג שהחנות תרוויח. אבל לא בכל מחיר וזה הציר המרכזי בדיון. ומסיבה זו אני לא רואה בעיה להתנגדות מצד מנהלי הפורום. ההיפך יש לעודד זאת, ואולי קבוצות רכישה יעודדו היבואנים להבין שיש להוריד רווחים. send from my Mobile
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
רעיום מצויין ג'יקי אני אעלה את הדיון הזה בקרב המנהלים ונראה מה נוכל לעשות בנידון אני אהבתי  נראה לי שהדיון יעלה וירד בקרב המנהלים באלגנטיות מהסיבה "שהוא נכון ולא נכון לפורום" לדעתי האישית {אני תמיד אומר את מה שאנשים אחרים רק חושבים}טובת החברים בפורום מעל כל חנות זו או אחרת הפורום הוא מי שעושה את החניות והספונסרים ולא ההיפך עם כל הכבוד לחניות בארץ חשוב שיהיה דף כזה בפורום שבו כל אחד יעלה מוצר שקנה ברשת {רולר ,חוט וכדומה} עם משוב כזה או אחר ,זמן הגעת המוצר וכולי ,-פלוס הקישור לאותו קנייה חברים שמחפשים ציוד יוכלו להיכנס לדף ולחפש מוצר זה או אחר ואז להחליט בעצמם אם הם קונים דרך הרשת או בארץ הדבר רק יגביר את התחרות ויוריד מחירים לטובת אלו החברים שמעונינים לרכוש ציוד כזה או אחר תקשיבו. תיקחו את מה שטוב. תעזבו את השאר. שוקי ידידי, פספסת קצת... הדיון לא ירד, לא באלגנטיות ולא בחוסר אלגנטיות... המוטו של הפורום היה ברור מאז ומתמיד: פורום הדיג הספורטיבי הישראל ISF הוא לפני הכל פורום של החברים - ומאחר והפורום איננו מסחרי אז ההחלטות בפורום מתקבלות תמיד על בסיס עקרון זה. כל מנהלי הפורום יסכימו אתך לגבי המשפט הזה: "טובת החברים בפורום מעל כל חנות זו או אחרת", רק חשוב לזכור דבר אחד חשוב: לא כל החנויות נגדנו ולא כל היבואנים נגדנו, יש ביניהם רוב שבסה"כ מחפשים להתפרנס בהגינות ותוך מתן שירות טוב, לא היינו רוצים מדינה ללא חנויות מוצרי דיג ושירות ליד הבית, ועמדתנו היא זו: שתוף פעולה הוגן ואפקטיבי בין החנויות והיבואנים לבין ציבור הדייגים הספורטיביים - טוב וחשוב לכל הצדדים, איננו אויבים זה לזה ואף לא יריבים, להיפך (אלא אם מדובר בחנות או יבואן שמתנהלים בחוסר הגינות ואם תהיה כזו תופעה נקודתית אז ניתן בהחלט להוקיעה). נ.ב. - מזון לא נוח להביא מאיביי אך לפי הפרסומים הרועשים, הפערים במוצרי מזון וכו' בחו"ל ביחס לארץ לא פחותים מאשר ציוד דיג, תנסו לבדוק לגבי מכוניות ומוצרי חשמל וריהוט וביגוד, ותגלו כי כדי לרכוש הכל בזול כנראה צריך לייבא הכל מחו"ל, מכפתור ועד מכונית. לענייננו, בזמנו שוקי, חברי פורום יזמו וגלגלו שרשורים של קניות באיביי, שי בגדדי וקובי שני למשל... השרשורים רצו ורצו כל עוד חברי הפורום הגיבו בהם ו"השאירו אותם למעלה"... אתה וכל חבר פורום רשאים לפתוח שרשור כפי שהצעת, להחזיק אותו בעמוד הראשון עם תגובות - אם זה כל כך חשוב הוא יישאר למעלה ותמיד היוזם יכול להקפיצו עם תגובה, יהיה מספיק מעניין- הקישור אליו יוכנס גם לשרשור הנעוץ שכותרתו "קישורים לדיונים חשובים או מעניינים"
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 |
|
|
רעיום מצויין ג'יקי אני אעלה את הדיון הזה בקרב המנהלים ונראה מה נוכל לעשות בנידון אני אהבתי  נראה לי שהדיון יעלה וירד בקרב המנהלים באלגנטיות מהסיבה "שהוא נכון ולא נכון לפורום" לדעתי האישית {אני תמיד אומר את מה שאנשים אחרים רק חושבים}טובת החברים בפורום מעל כל חנות זו או אחרת הפורום הוא מי שעושה את החניות והספונסרים ולא ההיפך עם כל הכבוד לחניות בארץ חשוב שיהיה דף כזה בפורום שבו כל אחד יעלה מוצר שקנה ברשת {רולר ,חוט וכדומה} עם משוב כזה או אחר ,זמן הגעת המוצר וכולי ,-פלוס הקישור לאותו קנייה חברים שמחפשים ציוד יוכלו להיכנס לדף ולחפש מוצר זה או אחר ואז להחליט בעצמם אם הם קונים דרך הרשת או בארץ הדבר רק יגביר את התחרות ויוריד מחירים לטובת אלו החברים שמעונינים לרכוש ציוד כזה או אחר תקשיבו. תיקחו את מה שטוב. תעזבו את השאר. שוקי ידידי, פספסת קצת... הדיון לא ירד, לא באלגנטיות ולא בחוסר אלגנטיות... המוטו של הפורום היה ברור מאז ומתמיד: פורום הדיג הספורטיבי הישראל ISF הוא לפני הכל פורום של החברים - ומאחר והפורום איננו מסחרי אז ההחלטות בפורום מתקבלות תמיד על בסיס עקרון זה. כל מנהלי הפורום יסכימו אתך לגבי המשפט הזה: "טובת החברים בפורום מעל כל חנות זו או אחרת", רק חשוב לזכור דבר אחד חשוב: לא כל החנויות נגדנו ולא כל היבואנים נגדנו, יש ביניהם רוב שבסה"כ מחפשים להתפרנס בהגינות ותוך מתן שירות טוב, לא היינו רוצים מדינה ללא חנויות מוצרי דיג ושירות ליד הבית, ועמדתנו היא זו: שתוף פעולה הוגן ואפקטיבי בין החנויות והיבואנים לבין ציבור הדייגים הספורטיביים - טוב וחשוב לכל הצדדים, איננו אויבים זה לזה ואף לא יריבים, להיפך (אלא אם מדובר בחנות או יבואן שמתנהלים בחוסר הגינות ואם תהיה כזו תופעה נקודתית אז ניתן בהחלט להוקיעה). נ.ב. - מזון לא נוח להביא מאיביי אך לפי הפרסומים הרועשים, הפערים במוצרי מזון וכו' בחו"ל ביחס לארץ לא פחותים מאשר ציוד דיג, תנסו לבדוק לגבי מכוניות ומוצרי חשמל וריהוט וביגוד, ותגלו כי כדי לרכוש הכל בזול כנראה צריך לייבא הכל מחו"ל, מכפתור ועד מכונית. לענייננו, בזמנו שוקי, חברי פורום יזמו וגלגלו שרשורים של קניות באיביי, שי בגדדי וקובי שני למשל... השרשורים רצו ורצו כל עוד חברי הפורום הגיבו בהם ו"השאירו אותם למעלה"... אתה וכל חבר פורום רשאים לפתוח שרשור כפי שהצעת, להחזיק אותו בעמוד הראשון עם תגובות - אם זה כל כך חשוב הוא יישאר למעלה ותמיד היוזם יכול להקפיצו עם תגובה, יהיה מספיק מעניין- הקישור אליו יוכנס גם לשרשור הנעוץ שכותרתו "קישורים לדיונים חשובים או מעניינים" רפי אין פה עניין של פספוס או לא פספוס זאת לא המטרה של הדיון {המטרה של כולנו לשיתוף, כנות ושקיפות} המטרה של הדיון היא לפתוח דף בפורום בלי קשר לחניות ולכל נותני החסיות שמטרתו פרסום מוצר זה או אחר שחבר קנה וממליץ עליו כפורום שפועל לקידום הדייג הספורטיבי והחברים בו אני חושב שרצוי שיהיו חברים שידעו כיצד לעשות הזמנה מהרשת ,איך להרשם לחניות ברשת, מאיפה כדאי ומומלץ לקנות ואיפה יותר זול, מי מוכר ציוד מזוייף וכדומה עם כל הכבוד לבעלי החניות בארץ אין לי שום דבר נגדם אני רק רואה את מול עיניי את המוטו של הפורום שלנו שטובת החברים מעל הכל ומאחר והפורום אינו מסחרי והחלטות תמיד מתקבלות על בסיס עיקרון זה אז למען החברים רצוי וחייב שיהיה דף כזה בפורום בוא תקיים הצבעה בצורת סקר מי רוצה דף כזה בפורום ושהחברים יחליטו
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 18, 2014, 15:39:10 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
ואדים
|
שיאי דייג בזירזור - פלמידה 7 kg לוקוס 4.2kg. טרכון 3.2 kg גומבר 4.8kg מליטה 2.1 kg לברק. 2.1kg חבר פורום  
מנותקגיל:
38
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #10 ב- : אוקטובר 18, 2014, 22:48:16 PM » |
|
בפורום של הקיאקים לירני היה מעלה כול חודש 20 או יותר מציאות מעניינות ברשת במחירים נמוכיםםםם
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #11 ב- : אוקטובר 24, 2014, 13:20:45 PM » |
|
בפורום של הקיאקים לירני היה מעלה כול חודש 20 או יותר מציאות מעניינות ברשת במחירים נמוכיםםםם
אז איפה לירני ?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
רעיום מצויין ג'יקי אני אעלה את הדיון הזה בקרב המנהלים ונראה מה נוכל לעשות בנידון אני אהבתי  נראה לי שהדיון יעלה וירד בקרב המנהלים באלגנטיות מהסיבה "שהוא נכון ולא נכון לפורום" לדעתי האישית {אני תמיד אומר את מה שאנשים אחרים רק חושבים}טובת החברים בפורום מעל כל חנות זו או אחרת הפורום הוא מי שעושה את החניות והספונסרים ולא ההיפך עם כל הכבוד לחניות בארץ חשוב שיהיה דף כזה בפורום שבו כל אחד יעלה מוצר שקנה ברשת {רולר ,חוט וכדומה} עם משוב כזה או אחר ,זמן הגעת המוצר וכולי ,-פלוס הקישור לאותו קנייה חברים שמחפשים ציוד יוכלו להיכנס לדף ולחפש מוצר זה או אחר ואז להחליט בעצמם אם הם קונים דרך הרשת או בארץ הדבר רק יגביר את התחרות ויוריד מחירים לטובת אלו החברים שמעונינים לרכוש ציוד כזה או אחר תקשיבו. תיקחו את מה שטוב. תעזבו את השאר. שוקי ידידי, פספסת קצת... הדיון לא ירד, לא באלגנטיות ולא בחוסר אלגנטיות... המוטו של הפורום היה ברור מאז ומתמיד: פורום הדיג הספורטיבי הישראל ISF הוא לפני הכל פורום של החברים - ומאחר והפורום איננו מסחרי אז ההחלטות בפורום מתקבלות תמיד על בסיס עקרון זה. כל מנהלי הפורום יסכימו אתך לגבי המשפט הזה: "טובת החברים בפורום מעל כל חנות זו או אחרת", רק חשוב לזכור דבר אחד חשוב: לא כל החנויות נגדנו ולא כל היבואנים נגדנו, יש ביניהם רוב שבסה"כ מחפשים להתפרנס בהגינות ותוך מתן שירות טוב, לא היינו רוצים מדינה ללא חנויות מוצרי דיג ושירות ליד הבית, ועמדתנו היא זו: שתוף פעולה הוגן ואפקטיבי בין החנויות והיבואנים לבין ציבור הדייגים הספורטיביים - טוב וחשוב לכל הצדדים, איננו אויבים זה לזה ואף לא יריבים, להיפך (אלא אם מדובר בחנות או יבואן שמתנהלים בחוסר הגינות ואם תהיה כזו תופעה נקודתית אז ניתן בהחלט להוקיעה). נ.ב. - מזון לא נוח להביא מאיביי אך לפי הפרסומים הרועשים, הפערים במוצרי מזון וכו' בחו"ל ביחס לארץ לא פחותים מאשר ציוד דיג, תנסו לבדוק לגבי מכוניות ומוצרי חשמל וריהוט וביגוד, ותגלו כי כדי לרכוש הכל בזול כנראה צריך לייבא הכל מחו"ל, מכפתור ועד מכונית. לענייננו, בזמנו שוקי, חברי פורום יזמו וגלגלו שרשורים של קניות באיביי, שי בגדדי וקובי שני למשל... השרשורים רצו ורצו כל עוד חברי הפורום הגיבו בהם ו"השאירו אותם למעלה"... אתה וכל חבר פורום רשאים לפתוח שרשור כפי שהצעת, להחזיק אותו בעמוד הראשון עם תגובות - אם זה כל כך חשוב הוא יישאר למעלה ותמיד היוזם יכול להקפיצו עם תגובה, יהיה מספיק מעניין- הקישור אליו יוכנס גם לשרשור הנעוץ שכותרתו "קישורים לדיונים חשובים או מעניינים" רפי אין פה עניין של פספוס או לא פספוס זאת לא המטרה של הדיון {המטרה של כולנו לשיתוף, כנות ושקיפות} המטרה של הדיון היא לפתוח דף בפורום בלי קשר לחניות ולכל נותני החסיות שמטרתו פרסום מוצר זה או אחר שחבר קנה וממליץ עליו כפורום שפועל לקידום הדייג הספורטיבי והחברים בו אני חושב שרצוי שיהיו חברים שידעו כיצד לעשות הזמנה מהרשת ,איך להרשם לחניות ברשת, מאיפה כדאי ומומלץ לקנות ואיפה יותר זול, מי מוכר ציוד מזוייף וכדומה עם כל הכבוד לבעלי החניות בארץ אין לי שום דבר נגדם אני רק רואה את מול עיניי את המוטו של הפורום שלנו שטובת החברים מעל הכל ומאחר והפורום אינו מסחרי והחלטות תמיד מתקבלות על בסיס עיקרון זה אז למען החברים רצוי וחייב שיהיה דף כזה בפורום בוא תקיים הצבעה בצורת סקר מי רוצה דף כזה בפורום ושהחברים יחליטו אם עד עכשיו לא פיספסת שוקי, אז עכשיו כן. יש הבדל בין דף (קבוע או דיון מתמשך שמוקפץ על ידי תגובות) שתכליתו המלצות על רכישות לבין דף (באותה המתכונת) רק שהפעם הוא על רכישות מחו"ל בלבד. גם אני כמוך, חושב שהפורום קיים ופועל למען החברים (ובעיקר בשביל החברים הפעילים שתורמים מזמנם ומרצם !) ושבבחירה של שחור או לבן בין הפורום וחבריו לבין חנות או יבואן, הפורום לוקח בגדול  אבל כמנהל יש לי לא רק זכויות אלא גם חובות שאני חייב להתייחס אליהן ולהביא בחשבון. אני לא מתכוון להיכנס לפרטי פרטים על גבי הפורום אבל ישנם שיקולים שכמנהלים אנחנו צריכים להביא בחשבון כשאנחנו הולכים בכיוון מסוים וכשאנחנו פועלים בדרך מסוימת. אם אתה מעוניין לפתוח דיון שכותרתו היא "איביי" ושבו תפרט ותלמד כיצד לעשות הזמנה מהרשת ,איך להירשם לחנויות ברשת, מאיפה כדאי ומומלץ לקנות ואיפה יותר זול, מי מוכר ציוד מזויף וכדומה ואחר כך להכניס קישורים על בסיס קבוע, אתה יותר ממוזמן  אני מבטיח לך שכחבר פורום אשתתף בדיון ואשתף במידה ואראה לנכון  אבל כמנהל, אני בוחר שלא לעשות את זה וכמוני רוב המנהלים גם כן... לגבי סקר, עם כול הכבוד (ויש כבוד) הפורום זה לא דמוקרטיה. כשיש סקר כזה או אחר בפורום זה לאחר שהנושא נשקל ונבחן בין המנהלים ומקבל אישור לצאת לפורום. לפחות בנושאים מהותיים ולא דברים חסרי השלכה על הפורום כמו "האם אני בודק תחזית לפני יציאה לדיג?"... בפורום של הקיאקים לירני היה מעלה כול חודש 20 או יותר מציאות מעניינות ברשת במחירים נמוכיםםםם
אני מכיר את שירשורי האיביי של לירני ואני מבטיח לך בהתחייבות שלא כול הפריטים (ולמעשה חלק קטן מאד בפועל מתוכם) הוא ממש קנה. הוא פשוט נתקל במוצרים במחירים שחשב לסבירים ופירסם אותם ברבים ושכול אחד יעשה את ההחלטות שלו.
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #13 ב- : אוקטובר 24, 2014, 21:14:00 PM » |
|
צודק ואדים, לירני העלה גם כאן שרשורים זהים, לא רק הוא אלא גם קובישני, שי בגדדי ואחרים... השרשור של קובי שני היה ארוך יחסית, כנראה שבשלב מסוים החבר'ה התעייפו... לעיונך- http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=6509.0מעולם לא מנענו זאת ולא הסתייגנו, שוקי או ודים או כל מי שמעוניין, רשאי לפתוח שרשור כזה... שוקי, דבריך לא לעניין, מצטער... כמדומני עד היום ניהלנו את הפורום בדיוק ברוח הדברים שציינת - ציטוט: "כפורום שפועל לקידום הדייג הספורטיבי והחברים בו... ...המוטו של הפורום שלנו שטובת החברים מעל הכל ומאחר והפורום אינו מסחרי והחלטות תמיד מתקבלות על בסיס עיקרון זה"... כך היה וכך ימשיך להיות, תן לנו בבקשה את הקרדיט... תצטרך להחליט אם אתה סומך על שיקול דעתנו או לא.... דווקא משום השיקולים שציינת, מתוך ראייה כוללת שמגיעה לאחר שלוש שנים בהן הפורום פרח - תוך שמירת הדרך והערכים, אין מקום לללכת שבי אחרי כל הלך רוח רגעי... נ.ב. בימים אלו אנו משתדלים בכל מאודנו להתמקד במפגש, על מנת שיהיה מוצלח ככל שניתן. אנא תרפו מהדיון הזה לעת הזו ותאפשרו לנו להמשיך להתמקד במפגש. הכל יישאר כאן ואפשר לחזור לזה בעוד שבוע, הדיון/השרשור לא יברח לאף מקום... הסחות הדעת בעת הזו בפירוש מונעות מאתנו להתמקד במפגש ולהזכיר - לכולנו עבודה ומשפחה והזמן בכל יום נתון איננו משאב בלתי מוגבל... במקרה זה ונוכח המועד הקרב ובא - הזמן ההמוגבל הוא גם קצוב בזמן. תודה על שיתוף הפעולה...
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
צודק ואדים, לירני העלה גם כאן שרשורים זהים, לא רק הוא אלא גם קובישני, שי בגדדי ואחרים... השרשור של קובי שני היה ארוך יחסית, כנראה שבשלב מסוים החבר'ה התעייפו... לעיונך- http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=6509.0מעולם לא מנענו זאת ולא הסתייגנו, שוקי או ודים או כל מי שמעוניין, רשאי לפתוח שרשור כזה... שוקי, דבריך לא לעניין, מצטער... כמדומני עד היום ניהלנו את הפורום בדיוק ברוח הדברים שציינת - ציטוט: "כפורום שפועל לקידום הדייג הספורטיבי והחברים בו... ...המוטו של הפורום שלנו שטובת החברים מעל הכל ומאחר והפורום אינו מסחרי והחלטות תמיד מתקבלות על בסיס עיקרון זה"... כך היה וכך ימשיך להיות, תן לנו בבקשה את הקרדיט... תצטרך להחליט אם אתה סומך על שיקול דעתנו או לא.... דווקא משום השיקולים שציינת, מתוך ראייה כוללת שמגיעה לאחר שלוש שנים בהן הפורום פרח - תוך שמירת הדרך והערכים, אין מקום לללכת שבי אחרי כל הלך רוח רגעי... נ.ב. בימים אלו אנו משתדלים בכל מאודנו להתמקד במפגש, על מנת שיהיה מוצלח ככל שניתן. אנא תרפו מהדיון הזה לעת הזו ותאפשרו לנו להמשיך להתמקד במפגש. הכל יישאר כאן ואפשר לחזור לזה בעוד שבוע, הדיון/השרשור לא יברח לאף מקום... הסחות הדעת בעת הזו בפירוש מונעות מאתנו להתמקד במפגש ולהזכיר - לכולנו עבודה ומשפחה והזמן בכל יום נתון איננו משאב בלתי מוגבל... במקרה זה ונוכח המועד הקרב ובא - הזמן ההמוגבל הוא גם קצוב בזמן. תודה על שיתוף הפעולה... רפי לדעתי הדיון הוסט.ואני מבין את תגובת המנהלים. בואו נחזור לכותרת שלי. בהס"כ הצעתי שאם מישהו רכש מוצר ברשת, שיפרסם ויביע דעה על המוצר שרכש. את החוות דעת נרכז תחת עמוד אחד , "משוב על מוצרי רשת" . האם יש עם זה בעיה ? send from my Mobile
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|