stas13
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מחפש פנס ראש איכותי עד 80 ש"ח (או 20 דולר באיביי כולל משלוח). הבנתי שיש 2 חברות טובות:
1) Energizer 2) Petzl
מה אתם אומרים?
|
|
|
|
|
 ברוך הבא, נשמח אם תציג את עצמך. עבור מה הפנס(לים או למתוקים)?
|
|
|
|
|
ברוך הבא  תן לנו יותר פרטים בשביל מה אתה צריך ,ונשמח שתציג את עצמך
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 14, 2014, 20:24:47 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
יש לי אותו חזק מאוד פרוז'קטור ולא עושה בעיות כבר חצי שנה בערך חיסרון קצת כבד אחרי הרבה זמן
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
stas13
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום, תודה על הקבלה החמה! הופתעתי לטובה! קוראים לי סטס בן 24 מאזור השפלה, דייג יחסית מתחיל באשדוד(הפנס לים לא למתוקים)  ראיתי את הפנסים שהמלצתם והם נראים לי טובים. האם הם טובים מהדגמים שהצגתי? יש מישהו שהתנסה באחד מהדגמים שהצגתי בהתחלה?
|
|
|
|
|
|
פנסמטען לסוללות הפנסהפנס שלי כשנתיים בים...זוג סוללות מספיקות לחצי לילה(בתנאי שאתה דורש שיתפקד כפרוזקטור ולא מכבה אותו בכלל). ירד עליו גשם, כיסו אותי גלים איתו והוא עדיין עובד היטב.
|
|
|
|
stas13
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חבר'ה הייתי בחנות דיג והמוכר המליץ לי על במקרה על הדגם היחיד שיש לו: http://www.tech1.co.il/product21001.aspx(זו לא החנות הזאת אלא רק הדגם של הפנס) רק במחיר של 80 ש"ח. מישהו התנסה עם הפנס הזה?
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לא בעניין של פנסים אך בכל אופן, ברוך הבא סטס... 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
stas13
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
gaichuk- יש לך את הפנס האחרון? לא כבד מדי על הראש?  RAFI- תודה!
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
לא בעניין של פנסים אך בכל אופן, ברוך הבא סטס...  רפי, פנס ראש תורם להמון דברים. לא רק לדיג, גם לפנצ׳ר בגלגל וגם למציאת משהו שנפל בחושך... ממליץ בחום לרכוש אחד... . אני משתמש בפנסים הפושטים ביותר, עושים את העבודה. אכן, לא פרוזקטור, אבל מאיר סבבה לגמרי.
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
gaichuk- יש לך את הפנס האחרון? לא כבד מדי על הראש?  RAFI- תודה! לי יש את אותו פנס חסרונות טיפה מגושם לטעמי יתרונות מיבנה הפנס מקנה לו מיקום טוב ונוח על הראש מה שמפצה על גודלו עוצמת אור חזקה מאוד אפשרות לזום אין וזום אווט עלות הפנס והבטריות הנטענות חוסכות כסף רב בעתיד ( בעלות של 16 סוללות aaa שנגמרות ב חמש יציאות אתה מקבל פנס ברמה גבוהה ) לסיכום יתרונות הפנס מפצות בגדול על החיסרון היחיד שגם הוא לא כל כך נורא ממליץ לך בחום לרכוש אותו
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|