| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 13/10/2014 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
שלום לכולם!
אני אציג את עצמי, קוראים לי עומר אני בן 20, כבר הרבה שנים שאני עוקב אחריי הפורומים השונים של הדיג בארץ, וכבר שנים שאני מפנטז על תחום הז'ירז'ור
וסוף סוף הגעתי לגיל שאני יכול גם להרשות לעצמי לקנות חכה
, אחריי כמה יציאות לים עם חבר עם חכת סרף של דוד החלטתי שאני כבר לא יכול לחכות אני חייב להגשים את החלום ומצאתי את עצמי בדרך לכוכב הים לקניית החכה הראשונה שלי
(תודה דני!) מרים צלצול לחבר קניתי את החכה (מקל imperial 5-28 רולר shimano catana 3000sfc וחוט בד של סן ליין) וקובעים לצאת לים ב4 בבוקרמגיעים למרינה ב4 וחצי מתמקמים על צידו הדרומי של השובר ושוכחים לגמריי מהקפה והעוגיות שהבאנו לפתוח את הבוקר (קפה יש לי כל יום אבל חכה כזאת...), קושר הכל כמו שדני לימד אותי ומתחיל להתנסות עם הדמויים (פופר וובלר וכלב)
מעבירים כמה שעות טובות באותה הנקודה ובינתיים השמש עולה ואני משחרר עוד פלונטר, אחריי כמה שעות בסביבות 7 וחצי שלא היו נגיעות על הקלמרי של החבר ואני כבר הרגשתי יותר בנוח עם החכה והדמויים החלטנו לעבור לחוף אחר ולהמשיך שם, פגשנו איזה דייג נחמד בשם אלכס שלימד אותי ועזר לי עם כל מה שאני צריך לדעת, 2-3 זריקות ונהיה לי פלונטר בסביבות ה40-50 מטר חוט שלא נתן לי לזרוק
, השעה הייתה כבר 9 וחצי והיינו צריכים לחזור, אומנם לא תפסנו כלום, אבל זה היה אחד הימים הכיפים שהיו לי בחיים, חזרתי הביתה וניקיתי את החכות והדמויים בהתרגשות לפעם הבאה והגוף כבר מגרד לי לחזור לים!
אתם עוד תשמעו ממני (: