פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מה הקטע שלכם עם האבו-נפחא? |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מה הקטע שלכם עם האבו-נפחא? (נקרא 12235 פעמים) |
הדפסה |
|
Zarafa
|
התחיל לג'רג'ר ב-05/09/14 חבר פורום   
מנותקגיל:
11
ג'ירג'ר: 20 דגים
|
|
הבנתי, הפנמתי, עדין אין הגיון בהשוואות שאתה עושה. אם תלך על-פי סבירויות, תראה שהתקלות אזרח ישראלי עם אבו-נפחא הוא מזערי עד אפסי, לכן העניין לא מטריד אף-אחד. לעומת זאת יתוש... נמלים וכד'.
"גסיסה איטית בצידנית היא אולי מוות קשה יותר..." אתה באמת רוצה שפתח דיון כואב עוד יותר?
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 27, 2014, 17:36:26 PM על ידי Zarafa
|
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הבנתי, הפנמתי, עדין אין הגיון בהשוואות שאתה עושה. אם תלך על-פי סבירויות, תראה שהתקלות אזרח ישראלי עם אבו-נפחא הוא מזערי, לכן העניין לא מטריד אף-אחד. לעומת זאת יתוש... נמלים וכד'.
"גסיסה איטית בצידנית היא אולי מוות קשה יותר..." אתה באמת רוצה שפתח דיון כואב עוד יותר?
ולדעתי יש הגיון רב בהשוואות שהצגתי- ואין הגיון בעמדה שלך...  אגב, אני נתקל באבו-נפחות הרבה יותר מאשר בג'וקים או נמלים בבית אז גם כאן פספסת....  לגבי החלק השני - נניח לזה, בהחלט מיותר... מבחינתי הולך על השיטה הכי בטוחה עבורי ולא מתיימר להיות הומני...
|
|
|
|
Zarafa
|
התחיל לג'רג'ר ב-05/09/14 חבר פורום   
מנותקגיל:
11
ג'ירג'ר: 20 דגים
|
|
הבנתי, הפנמתי, עדין אין הגיון בהשוואות שאתה עושה. אם תלך על-פי סבירויות, תראה שהתקלות אזרח ישראלי עם אבו-נפחא הוא מזערי, לכן העניין לא מטריד אף-אחד. לעומת זאת יתוש... נמלים וכד'.
ולדעתי יש הגיון רב בהשוואות שהצגתי- ואין הגיון בעמדה שלך...  אגב, אני נתקל באבו-נפחות הרבה יותר מאשר בג'וקים או נמלים בבית אז גם כאן פספסת....  לגבי החלק השני - נניח לזה, בהחלט מיותר... מבחינתי הולך על השיטה הכי בטוחה עבורי ולא מתיימר להיות הומני... לדעתי אין הרבה הגיון, אך אם זו דעתך אכבד אותה. אתה תמשיך להיתקל, אני דיברתי על האזרחים ככלל. השיטה שלך בטוחה ומהירה עם האבו-נפחא, שמח בשבילו. את הדגים שנדחפים חיים לצידנית קרח, אשאיר למועד מאוחר יותר כי זה לגמרי לא מיותר. 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 27, 2014, 19:49:20 PM על ידי Zarafa
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
ולדעתי יש הגיון רב בהשוואות שהצגתי- ואין הגיון בעמדה שלך...  אגב, אני נתקל באבו-נפחות הרבה יותר מאשר בג'וקים או נמלים בבית אז גם כאן פספסת....  לגבי החלק השני - נניח לזה, בהחלט מיותר... מבחינתי הולך על השיטה הכי בטוחה עבורי ולא מתיימר להיות הומני... לדעתי אין הרבה הגיון, אך אם זו דעתך אכבד אותה. אתה תמשיך להיתקל, אני דיברתי על האזרחים ככלל. השיטה שלך בטוחה ומהירה עם האבו-נפחא, שמח בשבילו. את הדגים שנדחפים חיים לצידנית קרח, אשאיר למועד מאוחר יותר כי זה לגמרי לא מיותר.  עדיף בכלל שלא תתחיל דיון כזה כי אז באמת יעופו פה גיצים וסכינים מכל הכיוונים ואם אתה עדיין מתעקש לפתוח דיון כזה תעשה את זה בבקשה באחד האתרים של אוהבי החיות למיניהם פה אצלנו כבר מעכשיו אני אומר לך שזה לא יגמר טוב ואני חושב שאני עוד עדין בגישה שלי
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יש לי רעיון מצוין... הדיון הזה יינעל עד אחרי המפגש.... אחרי המפגש נמשיך להתפלמס... את הדגים שנדחפים חיים לצידנית קרח, אשאיר למועד מאוחר יותר כי זה לגמרי לא מיותר.
בהחלט נושא שמצדיק דיון, אולי בעקבותיו אשקול להקדיש לדג חבטה בראש כדי לקצר את פרפוריו... אך רק לאחר המפגש, אם אלון סבור שיתכן שיעופו גיצים - אז שהגיצים ימתינו.... עוד יומיים הולכים להנות וציוד חובה למפגש - מצב רוח מרומם ואנרגיות חיוביות!!!אחרי המפגש תזכירו לי לפתוח את השרשור, או מי שרוצה שיפתח שרשור חדש... ל-3 הימים הקרובים, הדיון ננעל 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 27, 2014, 20:40:59 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יש לי רעיון מצוין... הדיון הזה יינעל עד אחרי המפגש.... אחרי המפגש נמשיך להתפלמס... את הדגים שנדחפים חיים לצידנית קרח, אשאיר למועד מאוחר יותר כי זה לגמרי לא מיותר.
בהחלט נושא שמצדיק דיון, אולי בעקבותיו אשקול להקדיש לדג חבטה בראש כדי לקצר את פרפוריו... אך רק לאחר המפגש, אם אלון סבור שיתכן שיעופו גיצים - אז שהגיצים ימתינו.... עוד יומיים הולכים להנות וציוד חובה למפגש - מצב רוח מרומם ואנרגיות חיוביות!!!אחרי המפגש תזכירו לי לפתוח את השרשור, או מי שרוצה שיפתח שרשור חדש... ל-3 הימים הקרובים, הדיון ננעל  זכרתי לבד...  הנעילה שוחררה, הדיון פתוח למעוניינים...
|
|
|
|
|
להרוג או לא להרוג זאת השאלה.
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
כן 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
אני בעד לחבר לו מצופים כך שלא יוכל לצלול 
|
|
|
|
|
הורג אותם.. יום שישי שבוע שעבר אחי תפס אחד ואחד ברח לו..
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
חס וחלילה להרוג ללטף לתת נשיקה ובסוף לדגדג לו את המוח עם סכין 
|
|
|
|
|
זה מזכיר לי בדיחה, אידיוטית אבל אני זורם: שר האוצר נכנס למסעדה רומנית קחח.. בעצם לא אחד שמע שאפשר להוציא רישיון להרוג מרוקאים  (לא המצאה שלי אני רק ניזכרתי בבדיחה) לא מאמין, הלך לחבר שלו שוטר לשאול, ההוא אומר לו כן יש כזה  ואללה הלך הוציא רשיון להרוג מרוקאים, הלך לנתניה, מוציא אקדח מחיל להרוג מרוקאים עוצר אותו שוטר אומר לו מה אתה עושה  ?? אומר לו הורג מרוקאים !!!! יש לי רישיון  אומר השוטר כן רישיון אבל לא בשמורה !!!!! אני לא ממש הבנתי ת'בדיחה, ומקווה שלא פתחתי חשבון עם נתנייתים או מרוקאים אבל אני מהאבו מתבאס למה הוא יכול להרוס יציאה 
|
|
|
|
amit10
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
תתפלא, האינטיאס אוכל אותו...
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תתפלא, האינטיאס אוכל אותו... גם טונות ואני מניח שגם דגים אחרים אבל בכול המקרים אלו הקטנים שנטרפים. לא מכיר מקרים של טריפת בוגרים...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
|