פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דג חדש בשבילי - בננה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: דג חדש בשבילי - בננה (נקרא 2555 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 8/10/2014 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - בוס ובולונז |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 8:00 | בצק רגיל - | בננה / רופוס (גובוס גלילי ) | 1 | |
הדו"ח:היום עלה דג חדש בשבילי. בהתחלה חשבתי שזה בורי קטן, עד שהגיע אלי והבנתי שלא. חיפוש באינטרנט העלה שזה בננה/רופוס גלילי (לא טלוויזיה). מה יש לכם לספר לי עליו ? אכיל/טעים ? 
|
|
|
|
|
|
אהרון
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
51
|
|
בהחלט אכיל ! נראה גדול , עד כמה שאני יודע הגודל המירבי זה 30 סמ . פעם היו המון כאלו , לפני 20 היו יותר בננות מטלויזיות ...
|
|
|
|
|
|
|
תודה.  הוא באורך כעשרים ס"מ.
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
בהחלט גודל חריג, לפחות בהשוואה לאלו שיצא לי לראות... אז בספרות וברשת הוא נקרא בשם החיבה "בננה" אבל בשבילי הסילגו שאתם קוראים להם טלויזיות, הם הבננות האמיתיות... 
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
זה שהיה בעבר בכמויות ובזמן האחרון התחיל לחזור. טעים בטיגון 
|
|
|
|
|
|
Zarafa
|
התחיל לג'רג'ר ב-05/09/14 חבר פורום   
מנותקגיל:
11
ג'ירג'ר: 20 דגים
|
|
חיים, יש לדג עין גדולה מדי. אני לא חושב שהוא כשר.  סתם, טוב, תשמע, אתה מפתיע... הרבה תפיסות. כתוב לי את המתכון שלך לבצקי, בבקשה. ואל תהיה קרין גורן ותחסיר לי מרכיבים, תודה. ראיתי שיש לך כאן עוד דו"ח, הבאתי בו הצצה, בקרוב אכנס להנעים שם את זמני. תודה על השיתוף, ואל תשים דגים על עיתון, תשתמש בקרש חיתוך. דיו העיתון לא בריא ואף רעיל. כן, חיידקים וכדומה מתים בבישול/חום גבוה, אבל בכל זאת רצוי להמנע. 
|
|
|
|
|
|
|
זרפה, המתכון של הבצק מאוד מסובך. שמים קצת מים בקערה, ומוסיפים את המרכיב הסודי - קמח.  כל פעם להוסיף מעט ולערבב עם סכין. להגיע למרקם מסטיק (נדבק לסכין, לא רך מידי ולא צמיגי). כשהוא מוכן להכניס לשקית ניילון. פה נכנסת הטכניקה של קארין גורן - חור בפינת השקית וליפוף הבצק על הקרס דרכו. בהצלחה. העיתון זה רק רקע לצילומים ולשמור על השולחן נקי בזמן העבודה. ניקוי הדגים נעשה מעל/בתוך שקית כדי לשמור של שלום בית.
|
|
|
|
|
|
Zarafa
|
מנותקגיל:
11
|
|
זרפה, המתכון של הבצק מאוד מסובך. שמים קצת מים בקערה, ומוסיפים את המרכיב הסודי - קמח.  כל פעם להוסיף מעט ולערבב עם סכין. להגיע למרקם מסטיק (נדבק לסכין, לא רך מידי ולא צמיגי). כשהוא מוכן להכניס לשקית ניילון. פה נכנסת הטכניקה של קארין גורן - חור בפינת השקית וליפוף הבצק על הקרס דרכו. בהצלחה. העיתון זה רק רקע לצילומים ולשמור על השולחן נקי בזמן העבודה. ניקוי הדגים נעשה מעל/בתוך שקית כדי לשמור של שלום בית. תודה, אני מזמין 500 גרם. מקווה שייצא לי טוב... למרות שלא ממש הבנתי את עניין ליפוף הבצק סביב הקרס, כי בשלב הזה אני רואה כבר כמה חורים על השקית. אם יש סרטון של הביצוע זה יעזור. :] תודה רבה, אנסה זאת עם חבר שדג בסגנון סרף. אגב, אפשר לעטוף ככה גם דמויים? (ולהכניס לתנור?) סתם, תודה רבה, חיים. חג שמח!
|
|
|
|
|
|
|
חור קטן בפינת השקית, לחיצה על השקית כדי שיצא בצק דרך החור (כמו זילוף קרם על עוגה), ולשים אותו על הקרס בתנועות מעגליות מסביב לקרס.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 08, 2014, 17:00:09 PM על ידי HZ (חיים)
|
|
|
|
|
|
Zarafa
|
מנותקגיל:
11
|
|
חור קטן בפינת השקית, לחיצה על השקית כדי שיצא בצק דרך החור (כמו זילוף קרם על עוגה), ולשים אותו מסביב לקרס בתנועות מעגליות מסביב לקרס.
באמת חיים גורן אתה. זילופים וכאלה... עוד בסוף באמת אתפוס דג בננה. טוב, תודה. עוד אעדכן אותך בתוצאות. 
|
|
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אחד הדגים הטעימים שיש !!! כל הכבוד תמשיך לצאת להנות ולדווח 
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
56
|
|
אכן זה דג שבילדותי הייתי תופס המון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם נעלמו מאזורנו לתקופה מאוד ארוכה וטוב לשמוע שהם חוזרים
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מה שכתבו אהרון ובנצי...  לפני 30 שנה וגם 35, היו מהם כמויות אדירות, נתפסו על בצק ופתיון בשרי קטן, גם על בוס, גם על רולר, ולפני כ-20 שנה גם מהסירה בבולוס... עם השנים הלכו ונעלמו, בהחלט משמח לשמוע שחזרו...  יופי של הסברים חיים על הבצק, תתפלא אך יש הרבה שלא יודעים בדיוק איך.... והדג טעים בטיגון ומאוד אכיל, כפי שציינו קודמי... 
|
|
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דג כיף לדוג אותו ויצא לי לראות גם בננות בגדלים שלא יבישו בורי נחמד אבל כבר הרבה זמן לא ראיתי כאלה
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2