בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג מקיאק IKF - Israel Kayak Fishing (אחראי: Eldad79)
| | |-+  אין על הפורום הזה , יום שישי כייף גדול
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: אין על הפורום הזה , יום שישי כייף גדול  (נקרא 2188 פעמים) הדפסה
jacob72

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אין על הפורום הזה , יום שישי כייף גדול
« ב- : אוקטובר 05, 2014, 12:17:48 PM »
אני יכול להתחיל במשפט זה היה כייף ... כייף גדול מאוד

קודם כל ברכות לפורום ולכל החברים , בזכות הפורום אנו מכירים שותפים לדיג שלימים כנראה הופכים חברים טובים, והופכים את החווויה לכייף גדול.

בחמישי מעלה בפורום הודע "מי מצטרף ליציאה עם קיאק"  , לשמחתי עמית ואלירן נענו בחיוב. עם עמית כבר יצא לי לדבר ועם אלירן פעם ראשונה עד היציאה בשישי מעולם לא נפגשנו, קבענו ב 0530 תל-ברוך . איחורים קצרים , התארגנות וב 0645 אנו במים.

עד היום יצאתי לבד , בכדי ל"הכיר" ולחוש את הקיאק , לתמרן, לחתור, לרדת לעלות , ניסיתי גם לצוף בדקתי את האפוד וכד'. זו פעם ראשונה שאני יוצא עם חברים וזו הרגשה אחרת וכייף גדול , הרבה יותר בטוח, לא משעמם ,בקיצור מומלץ.

כל יציאה היא עוד שיעור , עוד ניסיון  עם קיאק :
לילה לפני אני מכין הכל ,קושר חוטים ,מכיר ג'יגים , וכין את ה GPS הנייד, ועוד באותו ערב מצאתי בעיה עם העיינית של  FISH FINDERהמכשיר שלי משולב GPS , החלטתי לא לחבר אותו ואמרתי לעצמי אין מה לדאוג , לשני החברים הנוספים גם יש FISH FINDER נסמוך עליהם , הכי חשוב זה GPS נייד שבלעדיו אני לא זז, שם כל התקלות שלי. בכדי להגדיל ראש שלחתי נתוני את "התקלות" לחברים, ביקשתי שיכניסו למכשירים שלהם , כל מקרה שיהיה.
זה הזמן להודות שוב לזיגנר על "התקלות" , תודה רבה גבר גבר גבר .

לפני הכניסה למים  הכל כבר על הקיאק אני לא מוצא את ה GPS  הנייד שלי , הופך את הכל ,לא מוצא ! ,מחפש שוב ברכב ולא מוצא. אומר לעצמי ,איזה מזל ששלחתי גם לחברים הם בטוח הכניסו את התקלות.
לאחר שאני לא מוצא את המכשיר שלי , עושים שיעור מוחות קצר ומוצאים ש: לאלירן ועמית יש  FISH FINDER אבל לא משולב GPS ,אין להם GPS נייד. רק לאלירן היה GPS על הטלפון הנייד , אבל לטלפון לא היה מגן מים .

אני אסכם : 3 דייגים, 3 קיאקים ולאף אחד מאתנו אין GPS  !!
השיעור שלי הוא שחייבים להכין הכל לילה לפני ולבדוק את תקינות הציוד , יש לוודא שלחברים יש הציוד הנדרש והוא עובד ומתאים.

נכנסים למים , עם ידיעה ברורה שזכרתי מזינגר (שוב תודה זינגר) , 40-60 דקות חתירה לכיוון מערב, אמרנו נתחיל לחתור ואז נזהה את התקלה ב FISH FINDER  . אני חותר עם משוט , עמית מפדל עם ה OUTBACK  שלו איזה קיאק מדליק ואלירן פשוט משלב את המנוע קדימה  סמיילי

בדרך מנסים לעצור בקטנה בכל מיני מקומות ,איפה שה FISH FINDER הציג דגים , עצרנו לרגע לג'יג קצר , אולי תבוא הברכה עוד לפני התקלה . לא יצא כלום ממשיכים מערבה לכיוון ה 30 מטר עומק .
אחרי 40 דקות אנו מזהים צפונית מערבית אלינו קבוצה דיי גדולה של קיאקיסטים ,הבנו שזו התקלה המפורסמת , היו שם לפחות עוד 10 קיאקים . אני כבר חצי מעולף , פעם ראשונה בחתירה יחסית מאסיבית ....התחלתי לחלום על המנוע העתידי שלי  ,לחתור זה כייף וכושר בריא , אבל לא פשוט כשאתה לא בכושר .

התפרסנו באזור הריף , אני מוציא את הקופסת ג'יגים ולא מאמין מה רואות עייני , ה GPS  הנייד שלי בפנים , כאיל ממתין להכווין אותי לנקודה ( רק אחרי שהגעתי לנקודה  ).עובדים כשעה ואני שומר ל קירבה לאלירן כי אני ללא FISH FINDER , לא רואה כלום , לא תקיפות ולא נעילות , עמית מדלג בכל מיני מקומות ולא יוצא עדיין כלום .
אחרי כשעה-שעתיים  לערך הים נותן את אותותיו והבחילה מתחילה , כנ"ל אלירן, מה שיותר מכביד פיסית על דייג בג'יג . לא נורא פולטים קצת , פותחים פחית קולה והכל מסתדר וממשיכים לעבוד ללא תוצאות .

בשלב מסויים עמית מדלג עם חלק מהקבוצה האחרת לתקלה מול רידינג ,עדיין ב 30 מטר לדעתי , אני ואלירן מחליטים להמשיך לסרוק את הריף ובמקביל ולהתקדם לכיוון החוף, אמרנו שנראה ריף / דגים נעצור לג'יג .
רק מהמחשבה של החתירה חזרה התעייפתי 

אחרי קצת יותר משעה ועוד כל מיני ניסיונות מגיעים לחוף ללא דגים אבל עם כייף גדול, עמית יוצר קשר ומודיע שהעלה פלמידה קטנה. אחרי 20 דקות הוא מצטרף אלינו לחוף , צילומים , מנוחה קצרה והתקפלות .

עמית יעלה דוח עם נתונים + תמונה
חברים היה כייף , כייף לפגוש שחברים חדשים , שנה טובה לכולם.
 IP: [ מחובר ]
AviramLevi

צוות המורים!
חבר פורום
*

מנותק מנותק

צוות המורים

בעניין: אין על הפורום הזה , יום שישי כייף גדול
« הגיב #1 ב- : אוקטובר 05, 2014, 13:48:31 PM »
איזה כיף לקרוא הודעות כאלה!!!

כמו שאני תמיד אומר, הדגים זה רק הבונוס! הים האווירה והחברים , זה הכיף האמיתי.

ולענייו התקלות, קורה תמיד ששוכחים דברים - אין מה לעשות, אני אישית תמיד מכין הכל לילה לפני - מכניס את הכל הכל הכל לילה לפני כבר לתוך האוטו כך שבבוקר שאנחנו חצי הפוכים יש לי רק לשים קרח בצידנית ולצאת.

ממליץ לכולם כי זה מונע אי נעימויות כמו שקרה לך עם הג'יפיאס

לגבי הבחילות, חבל שלא שאלת קודם והייתי ממליץ לך על כדור הפלא שמכונה אצלנו בצוות - ה"קוסם".

אני אישית יש לי מחלת ים נורא רצינית ואפילו באוטו אני לא יכול לשבת מאחורה בלי להקיא

כדור אחד טרבמין 20 דקות חצי שעה לפני הכניסה והכל בסדר - 4-5 יציאות ואתה כבר מוצא את עצמך אוכל בלב ים.

הדגים יבואו חבר אל תדאג רק לא לשכוח את עצם החוויה

-------------------------------
צוות המורים! צוות המורים!
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : אוקטובר 05, 2014, 15:46:28 PM »

ולענייו התקלות, קורה תמיד ששוכחים דברים - אין מה לעשות, אני אישית תמיד מכין הכל לילה לפני - מכניס את הכל הכל הכל לילה לפני כבר לתוך האוטו כך שבבוקר שאנחנו חצי הפוכים יש לי רק לשים קרח בצידנית ולצאת.

לגבי הבחילות, חבל שלא שאלת קודם והייתי ממליץ לך על כדור הפלא שמכונה אצלנו בצוות - ה"קוסם".

אני אישית יש לי מחלת ים נורא רצינית ואפילו באוטו אני לא יכול לשבת מאחורה בלי להקיא

כדור אחד טרבמין 20 דקות חצי שעה לפני הכניסה והכל בסדר - 4-5 יציאות ואתה כבר מוצא את עצמך אוכל בלב ים.

כל מה שכתב אבירם.... עם השורה הראשונה שהדגשתי...

אחד הדברים שאפיינו את פורום הדיג הספורטיבי ובדיוק כפי שהיה ב-IKF,
זה החיבור שנוצר בין אנשים שהוביל ליציאות משותפות לדיג ולעיתים אף יצר חברויות מעבר לכך... בירה

לגבי בחילות, שווה להציץ גם בדיון הזה- נכון גם לגבי קיאקים:
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=632.0

עמית, מי שתופס הוא מי שכותב קריצה מצפים לדו"ח...
jacob72

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בכללי אני נגד כדורים בכלל. נכון זה יותר קשה , אבל רק כך הגוף ילמד מהר יותר.
ובנוסף הכדור הנל הוא בהחלט כדור פלאים,  ואפילו מספיק חצי כדור.

הבעיה עם הכדור הנ"ל שהוא מרדים והופך אותך "רדיו" , הכוונה שאתה יכול לקלוט ופחות לשדר , כל הזמן מרגישים עייפות.
ועם זה יש לי בעיה.

send from my Mobile
AviramLevi

צוות המורים!
חבר פורום
*

מנותק מנותק

צוות המורים

« הגיב #4 ב- : אוקטובר 05, 2014, 16:25:22 PM »

הבעיה עם הכדור הנ"ל שהוא מרדים והופך אותך "רדיו" , הכוונה שאתה יכול לקלוט ופחות לשדר , כל הזמן מרגישים עייפות.
ועם זה יש לי בעיה.
ניסית אותו?

כי אצלי אין לו שום השפעה בקטע של עייפות בכלל - ואני מרוב התרגשות גם לא ישן לילה לפני ככה שהאדרנלין אצלי רץ חופשי
צוות המורים! צוות המורים!
jacob72

חבר פורום
*

מנותק מנותק

ועם זה יש לי בעיה.
ניסית אותו?

כי אצלי אין לו שום השפעה בקטע של עייפות בכלל - ואני מרוב התרגשות גם לא ישן לילה לפני ככה שהאדרנלין אצלי רץ חופשי
כן ניסיתי. כשיוצאים מעכו ל 10 שעות ים. לי אישית לא נוח איתו. מעדיף טבעי.

send from my Mobile
zinger

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : אוקטובר 06, 2014, 17:14:12 PM »
איזה כיף לקרוא אותך   תודה
רק לא הבנתי הבאתי לך נקודות ושכחת את ה GPS ?
יציאה הבאה אתה צמוד אלי  אתה בסדר
אבירם את המחשבות שלך תשמור לעצמך 
עריכה אחרונה: אוקטובר 06, 2014, 17:15:15 PM על ידי zinger
מנכ"ל צוות יורדי הים
jacob72

חבר פורום
*

מנותק מנותק

איזה כיף לקרוא אותך   תודה
רק לא הבנתי הבאתי לך נקודות ושכחת את ה GPS ?
יציאה הבאה אתה צמוד אלי  אתה בסדר
אבירם את המחשבות שלך תשמור לעצמך 
זינגר תראה מה זה...
הבאת לי נקודה אבל. ..הגעתי אליה בלי GPS , עוד לא המציאו אפליקציה כזו מוצאי לשון

send from my Mobile
סאמח הצפר

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : אוקטובר 07, 2014, 16:22:33 PM »
 אתה בסדר
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #9 ב- : אוקטובר 07, 2014, 17:59:23 PM »
למרות שלא מדבר אלי הקיאק והבחילות ( ), נהניתי לקרוא  אתה בסדר
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #10 ב- : אוקטובר 08, 2014, 03:37:30 AM »
למרות שלא מדבר אלי הקיאק והבחילות ( ), נהניתי לקרוא  אתה בסדר
אכן גיאצוק, כל עוד אתה על היבשה לא מדבר אליך...
ברגע שאתה על המים - אתה כבר לא מסוגל לדבר... אביל

================================================

ג'קי, נכנסת לקישור לדיון על הבחילות?!
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC