ברוך הבא מאמון
וברכות על הדו"ח הראשון.

יש סיבה בגללה בחרת דווקא בחתיכות בורי?
זו ברירת מחדל-
או פתיון מועדף ליום הספציפי?
למה זה דווקא ולא למשל קלמארי/גמברי?
המון אגדות אורבניות יש בעניין, זה התחיל כך
1. הפתיון הראשון שלי על חיי היה גמברי קריסטל - שנאמר לי לייבש במלח גס לכמה ימים ואז להשתמש בו וזה נשאר על הקרס המון זמן, זה לא עבד או שלא היה בסביבה שאני חיפשתי דגים.
2. פתיון שני שנאמר לי שהוא עובד חזק זה קלאמרי שמוציאים טרי טרי וזורקים לעומק עם שרקיה אבל זה היה לפני שנה וחצי וכנראה לא היה עונה לדגים גדולים.
3. פתיון אחר נאמר לי המעיים של תרנגולים - זה פתיון בדרך כלל לאנשים שמחפשים בזול פתיון אבל הריח של זה שאתה מנקה מזביעה , כמה זה עובד לא יודע.
4. חשבי וחשבי , מה יותר טבעי לסביב שאנחנו בה , שאני מגרגר רואה המון בורי בורח מתקיפות ואז גירדתי את הבדחת ואמרתי לעצמי ויי הקרחתי פעם גירדי שם והיה שיער - אם הטורפים טורפים בורי ודגים אחרים מהסביבה הטבעית אז כנראה שזה אמור להיות הפתיון הטבעי בחופי ארצנו , כך נסיתי את הבורי וזה כמה שבועות וזה לא מאכזב אף פעם .
ולכן אני יוצא לים אם טפסתי קלמרי אז סימן בזמן הקרוב יהי טורף לקלמרי ולכן משתמש בו
אם תפסתי בורי , דג שבגלל מחירו הזול קיבל שם רע ולא טעים , אז משתמש בבורי
אם תפסתי דגים לא מזוהים קטנים אז משחיל אותם .
ובנתיים הבורי עובד אני לא זוכרמי המליץ לי על הבורי , אולי קראתי את זה בפורום של תפוז או פורום אחר אבל בינתים זה עושה את שלו, במחיר קופסת טולעים אתה קונה חצי עד קילו בורי , או סרדינים.