אהרון
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
50
|
|
שלום לכולם לאחרונה חזרתי לדוג (עם הילד) אחרי הפסקה של 10-15 שנה ... קניתי חכת חוף לפני חודשיים , ושבוע שעבר קניתי חכת ג'ירגור (Diawa 7-28 ), חדשהבניילון + רולר שימאנו 2500 , מיד 2 , וכמובן כמה דמויים. לצערי באחת ההטלות של החכת ג'ירגור החלק השני עף (כנראה לא חיזקתי טוב) והטבעת הקרמית נשברה . איך ניתן לתקן ? - קצת כואב הלב כבר ביום השני והחכה מושבתת
|
|
|
|
|
אם המסגרת נשברה אפשר להחליף טבעת קומפלט לבד או בכל חנות שמוכרת ציוד...
אם המסגרת של הטבעת שלמה תוכל לקנות טבעת זהה תחמם אותה במצית תוציא את טבעת הקרמיקה ותן לה להתקרר!
שלב שני חמם בזהירות בעזרת מצית את הטבעת שעל המקל ותכניס בזהירות את הטבעת הקרמית אחרי שזה מתקרר זה אמור לשבת הדוק...
לסיום תהפוך את המקל ותמרח בעדינות דבק 3 שניות בחריץ שבין הקרמית למסגרת.
בהצלחה...
|
-------------------------------
|
|
|
אהרון
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
50
|
|
תודה רבה על התשובה המהירה . המסגרת לא נפגעה - רק הטבעת הקרמית נסדקה ונפלו ממנה שבבים . הטבעות האלו הן סטנדארטיות ? כלומר יש להן מידות קבועות ואני אוכל למצא טבעת תאומה ? איכן אפשר להשיג טבעות כאלו ?
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
תודה רבה על התשובה המהירה . המסגרת לא נפגעה - רק הטבעת הקרמית נסדקה ונפלו ממנה שבבים . הטבעות האלו הן סטנדארטיות ? כלומר יש להן מידות קבועות ואני אוכל למצא טבעת תאומה ? איכן אפשר להשיג טבעות כאלו ?
מאיזה אזור אתה?
|
|
|
|
אהרון
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
50
|
|
הוד השרון .
|
|
|
|
מייקל
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
37
דייג בוס
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
הוד השרון .
קפוץ לדני "כוכב הים" בפתח תקווה 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
לפי דעתי בגלל שאתה אומר שזה חכת זרזור ,כנראה הטבעות הם מודבקות וגם תפורות בדבק אפוקסי ,עדיף להחליף לחדש וכמו שאמר אנדרי ללכת לחנות ולסדר . 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 29, 2014, 15:31:56 PM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
וברוך הבא לפורום 
|
|
|
|
אהרון
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
50
|
|
דיברתי עם כוכב הים , על פי מה שנאמר לי לא ניתן להחליף רק את הטבעת הקרמית וצריך לפרק ולהחליף את כל הטבעת . והכי מבעס זה שצריך לחקות שבוע - שבועים  רציתי לג'רג'ר בחג ...
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מעולם לא שמעתי על החלפת רק הטבעת הקרמית בלבד. לא ידוע לי בכלל שניתן להשיג טבעת קרמית ללא המסגרת שלה למעט טבעות פגומות חלקית מחכות ישנות
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
בהחלט ניתן להחליף רק את הטבעת הקרמית בתנאי שהטבעות זהות (החדשה והישנה) זה דורש יכולת, אבל אפשרי  אני עשיתי תיקון למקל ג'יג של מר יוחאי שריד האיש והסירה ולפי מה שאני יודע הוא עובד עד היום בהצלחה.  בכל מקרה בהצלחה 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 29, 2014, 17:16:08 PM על ידי הנדלסמן שגיא
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
בהחלט ניתן להחליף רק את הטבעת הקרמית בתנאי שהטבעות זהות (החדשה והישנה) זה דורש יכולת, אבל אפשרי  אני עשיתי תיקון למקל ג'יג של מר יוחאי שריד האיש והסירה ולפי מה שאני יודע הוא עובד עד היום בהצלחה.  בכל מקרה בהצלחה  גם אני עשיתי את זה. התכוונתי לדרך המסחרית Sent from my iPhone using Tapatalk
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #13 ב- : ספטמבר 29, 2014, 19:45:14 PM » |
|
הדרך הרגילה ידועה לכולם אני אישית אוהב לתקן בעצמי בשביל הכיף... השאיפה שלי מינימום נזק למקל ומינימום זמן התעסקות. לא רואה סיבה לקלקל את הציפוי ואת הצורך ללפף מחדש חוט בד ואז שוב אפוקסי וכו...
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #14 ב- : ספטמבר 29, 2014, 20:00:39 PM » |
|
הדרך הרגילה ידועה לכולם אני אישית אוהב לתקן בעצמי בשביל הכיף... השאיפה שלי מינימום נזק למקל ומינימום זמן התעסקות. לא רואה סיבה לקלקל את הציפוי ואת הצורך ללפף מחדש חוט בד ואז שוב אפוקסי וכו...
שגי איפו אפשר להסיג טבעות קרמיות?
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|