פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   דיג בנמל עכו??? |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דיג בנמל עכו??? (נקרא 5491 פעמים) |
הדפסה |
|
|
יכול להיות שימושי מדי פעם:  T זה נכון הוא אומר שבחור צילם את האירועים. H זה עוזר אם מישהו ילך לשם ויקלע למקרה. I זה לא צריך לעורר השראה אבל זה כן יכול להפסיק את התנהגות. N זה הכרחי עוד פעם אני אומר מישהו יכול ללכת בלי דעת שהמצב לא משהו ויקלע למקרה עויין. K לא לגמרי אבל זה עוזר להגיד..
|
|
|
|
|
יכול להיות שימושי מדי פעם:  T זה נכון הוא אומר שבחור צילם את האירועים. H זה עוזר אם מישהו ילך לשם ויקלע למקרה. I זה לא צריך לעורר השראה אבל זה כן יכול להפסיק את התנהגות. N זה הכרחי עוד פעם אני אומר מישהו יכול ללכת בלי דעת שהמצב לא משהו ויקלע למקרה עויין. K לא לגמרי אבל זה עוזר להגיד..  ערכתי במטרה להבהיר...היתיחסתי להתנהלות תקינה. כאשר אין לי משהו טוב לומר(שהוא אמת, תורם במידה כלשהי, ונחוץ לומר אותו...וכמובן אדיב), אני מעדיף לשתוק. כאשר זה הצליח להפלט בכתב(מתנצל בפני כול מי שיצא להתקל בשרבוטי) - אני עורך בהקדם. (לזה לדעתי התכוון צור  ) מבין את חוסר האיכפתיות בדיון זה ואחרים, ומאיפה היא נובעת...לא הופתעתי כלל, הגישה נפוצה. מדי פעם ניתקלים באנשים לא סימפטיים - גם איתם ניתן להתנהל לטובה...שלא לדבר על כאן.
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 24, 2014, 01:58:27 AM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
חברים הדיון גולש למקומות לא טובים בתוך הפורום נמצאים חברים ממגזרים שונים ודתות שונות וכל עיסוק והכללה של ציבור כזה או אחר לא במקום אנכנו פורום דייג ולא פורום פוליטי או דתי וכל עיסוק בתחומים אילו מיותר לדעתי במקום זה הייתי מציע לחלק מהחברים שהגיבו פה לשקול את דבריהם ולארוך אותם התבטאויות בסגנון הזה גרמו לאחרונה לפגיעה במספר חברים שחלקם היו פעילים פה מאוד ואף היו חלק ממיסדי הפורום חלקם אף נמנעים מלהיכנס עקב הפגיעה וחבל
לעניין יצא לי להיות מספר פעמים במקום ובעיקר בשעות הלילה מאולם לא נתקלתי בעוינות יותר מיזה יצא לי לדוג לילה אחד ליד בחור מהמגזר הערבי והחוויה היתה מאוד נעימה שיחה יעוץ ועזרה הדדית כן נתקלתי בחבורות צעירים ששתו ועשו רעש אבל זה קיים כמעת בכל מקום
מה אולי נהיה פורום של סתימת פיות,איזה גולש ואיזה נעלים איפה ראית פה פוליטיקה בדיוק או הכללה? כולם פה נהיו ריגשים ודוברים של אוכלוסיות שונות,יאאלה עם כל הכבוד אני רוצה להרגיש בטוח בארץ שלי ולהרגיש שאני יכול לדוג איפה שבא לי בלי לחשוש שיזרקו אותו לים במלוא מובן המילה. אני דגתי הרבה בעכו ואני יכול להעיד שבחיים לא חשתי עוינות משום גורם כלשהו. אחרי הדייג הייתי הולך לדפוק חומוס ב-6 בבוקר אצל סוהילה ואחר כך סיגריה וקפה אצל מוניר,אבל אם המצב השתנה וגובל בסיכון נפשות יש לנו את הזכות לדעת על זה ולהישמר עד שיטפלו בבעיה. בתור אחד שחוזר לצפון פעם ב...עכשיו אשקול פעמים בפעם הבאה שארצה לדוג שם. ומי שמחליט להיפגע שיפגע,כמו שאני לא נפגע מכל שטות שאני קורא ברשת על יהודים מערבים ומכליל את זה על כל האוכלוסייה אני מצפה שהצד השני יפעל באותה דרך. 1.אף אחד לא בא לסתום פיות 2.לכתב משפט כמו זה ''אין לי ספק שהחברה שם מחפשים להציק ליהודים !!!!'' זו הכללה 3.אף אחד לא בא להיות דובר של קבוצה כזו או אחרת 4.להיות רגיש לתחושות של אנשים זו לא בושה ואין בזה שום פסול 5.אני לא יודע מה איתך אבל אני מרגיש בטוח בארץ שלי ומרגיש חופשי ללכת לדוג איפה שבא לי 6.הדבר לא השתנה וערסים קיימים בכל מקום וכל מגזר
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אגב להתייחסותך לאחד ממייסדי הפורם שנפגע מגורם כלשהו,אני בטוח שהוא לא נפגע מאחד מחבריו הוותיקים אלא מאנשים שאולי לא יודעים על מה הם מדברים. אני מאמין שמי שמרגיש שזה הבית ועל אחת כמה וכמה מייסד ילחם על מנת להשאיר את האווירה הטובה שיש פה ויבחר לא להיפגע שנזרקים דברים לאוויר, "שפותחים את הדלת נכנסים זבובים" הסינים אומרים מה זה חשוב מימי הוא נפגע ? חשוב להבין שהוא ניפגע ומימה וכשאתה נמצא במיעוט קשה לך להילחם גם על הבית ולגבי הדלת עם הזבובים אני לא יודע איך זה בעיר אבל בקיבוץ יש דלת עם רשת שמשאירה את הזבובים בחוץ לא יקרא כלום אם החברים פה חדשים או ותיקים יתקינו רשת בין האצבעות למקלדת בכדי לשמור את דפי הפורום נקיים וראויים לקריאה לכל חבר מכל גיל , מגזר , דת , והעדפות מיניות
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 24, 2014, 12:43:17 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
חברים יקרים ראשית שנה טובה לכולם בואו ננשום רגע , עלתה שאלה פשוטה על דייג בנמל עכו? זה הכל , אז מי שדג שם באחרונה מוזמן לתת דעתו על נוחות הדייג , מה נתפס , מה הולך ומה לא..... למה צריכים להגיע פה לדיונים על בטחון במדינה , מגזרים וכו'.... בואו נרגע כולם... מקבל בהחלט את גישתו של מישה ... שווה לחשוב רגע לפני שמקלידים ולוחצים ENTER ... לא סותמים פה לאף אחד, אבל שווה שכל אחד יחשוב לפני שזורקים דברים.... אז שוב שנה טובה לכולכם, דייג מוצלח והכי חשוב ....תחייכו
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
אני בעד הגישה הסובלנית וסבלנית כלפי כול ייצור חיי, אך צור לא הייתה כאן כוונת מכוון נגד אוכלוסייה אלה הבעת דעה על מקום ספציפי, ואם במקום זה קיימת סכנה למי שזה לא יהיה, עדיף לדעת עליה קודם ולקחת בחשבון את הדברים האלה, ויפה שעה אחת קודם.
גם אני חוותי חוויה לא פחות מפחידה אם לא לומר טראומתית במידה כזאת או אחרת ודווקא ליד הבית בקריות וזאת בזמן דייג חופי יומיים לפני המפגש באוקיאנוס בשעה 03:00 בבוקר כאשר קבוצה של 12 אנשים מחליטים למרר לך את הרגע ולהציק בצורה ברוטלית ומאיימת למשך כשעה וחצי. מי ששמע אותי מספר על כך כבר יודע במה ובמי מדובר, ועדיין לי זה גרם ויגרום להתרחק מאזור זה עד שארגיש יותר בטוח בשעות כאלה. זה לא מחזה מלבב בכלל, ולצערי כול החברה האלה היו מהעיר אום אל פאחם, אז כאשר אני כותב זאת אני נחשב לגזען? או משמיץ פוליטית?
כמובן גם אני נגד הכללות מכול סוג שהוא, אבל חברה בואו לא נסתום פיות ולא להפוך כול דיון כאילו הוא הרגע הגורלי בו נקבע עתיד המדינה.
חג שמח
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
אני בעד הגישה הסובלנית וסבלנית כלפי כול ייצור חיי, אך צור לא הייתה כאן כוונת מכוון נגד אוכלוסייה אלה הבעת דעה על מקום ספציפי, ואם במקום זה קיימת סכנה למי שזה לא יהיה, עדיף לדעת עליה קודם ולקחת בחשבון את הדברים האלה, ויפה שעה אחת קודם.
גם אני חוותי חוויה לא פחות מפחידה אם לא לומר טראומתית במידה כזאת או אחרת ודווקא ליד הבית בקריות וזאת בזמן דייג חופי יומיים לפני המפגש באוקיאנוס בשעה 03:00 בבוקר כאשר קבוצה של 12 אנשים מחליטים למרר לך את הרגע ולהציק בצורה ברוטלית ומאיימת למשך כשעה וחצי. מי ששמע אותי מספר על כך כבר יודע במה ובמי מדובר, ועדיין לי זה גרם ויגרום להתרחק מאזור זה עד שארגיש יותר בטוח בשעות כאלה. זה לא מחזה מלבב בכלל, ולצערי כול החברה האלה היו מהעיר אום אל פאחם, אז כאשר אני כותב זאת אני נחשב לגזען? או משמיץ פוליטית?
כמובן גם אני נגד הכללות מכול סוג שהוא, אבל חברה בואו לא נסתום פיות ולא להפוך כול דיון כאילו הוא הרגע הגורלי בו נקבע עתיד המדינה.
חג שמח
יוסי ידידי גם אני בעד להודיע על סכנה או בעיה שקיימת במקום כל שהוא בכדי ששאר החברים ידעו להיזהר אבל יש דרך להעביר את הדברים מבלי להוסיף הערות ביניים מהסוג הזה ''אין לי ספק שהחברה שם מחפשים להציק ליהודים !!!!'' אמרה כזו מכוונת ומצביעה על אוכלוסיה מסוימת נסה להיות רגע חבר פורום ששיך למגזר המושמץ חבר פעיל , משתף , ומשתתף. שניכנס לשירשור הנ''ל או לאחרים כמותו ותגיד לי איך היית מרגש אני כותב פה את דעתי האישית בלבד בתור חבר הייתי מעוניין לראות את הפורום מתעסק בדייג , הומור ,והווי חברתי ולא בפוליטיקה , דת , ולאום שיתוף על סכנות או בעיות אחרות יתקבל בברכה רק צריך להקפיד על איך ומה כותבים מסר ניתן להעביר גם בלי לפגוע באנשים אתן לך דוגמה לפני כשנה בערך נפגשתי עם גיא ושחר בגשר אריק באמצע הדייג היגיעו מספר אנשים ממוצא רוסי והחד מהם נעמד לגיא מול הפרצוף והפריע לו לדוג לא משנה כמה גיא הסביר לו הבחור סרב לזוז והפגין התנהגות בריונית איך היו מרגישים חברינו ממוצא רוסי אילו היינו מעלים הזהרה שכדאי להימנע מלהגיע לגשר אריק כי הרוסים שם מתנהגים בבריונות? אלימות וברינות קימת בכל מקום ומתבצעת על ידי כל מגזר או דת לדעתי נכון ורצוי להתריע על הבעיה מבלי להוסיף תבלינים מתסיסים ומכלילים
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
אלימות וברינות קימת בכל מקום ומתבצעת על ידי כל מגזר או דת לדעתי נכון ורצוי להתריע על הבעיה מבלי להוסיף תבלינים מתסיסים ומכלילים [/quote] עם זה אני מסכים לחלוטין, ואם נאמרה אמירה מסויימת על ידי מישהו, בוא נתקן אותו וננסה להסביר לו אבל לא להכליל את כול האשכול. ולעניין השאלה בתחילת האשכול לשם כך הוא נפתח, ישנם תפיסות כאלה ואחרות אבל זה עדיין לא כפי שהיה שנה שעברה, מתאר לעצמי שבשבועות הקרובים עם ירידת טמפרטורת המים תתחיל להיות שם תנועה יותר רצינית.
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
צור אבל זה האוכלוסיה שיש בעכו , אני גר בנצרת עילית השכנים שלי גרים בנצרת ואתה חושב שזה אחרת  לא גם כאן יש דברים שלא לעניין ודברים שאני לא אוהב במיוחד כאחד שיש לו ילדים, נכון לא כולם כך , ואתה יש לך ילדה בדיוק כמו לי ושהיא יוצאת בלילה במיוחד איפה שאני גר תחשוב לבד איפה הראש שלנו בתור הורים . הבעת דעה זה לא דבר רע , ואני מצטער שיש אנשים כאן בפורום שלקחו את זה אישית ותאמין לי שאנחנו מכבדים אותם בכל מצב זו הייתה אחלטה שלהם . צור כל דבר שנכתוב ולא משנה איך תכתוב את זה ,בסוף לא בעיה לדעת על מה המשורר כתב ,צור גם בספרד באתר שאני כותב לא אוהבים אותנו כי אני "יהודי " אז מה אני מפסיק לכתוב לא ממש שלא ,ולא מעניין אותי אוהבים יהודים או לא אבל תמיד יש כמה שכן רושמים לי תשובה ,גם שכתבתי למנהל פורום בספרד תגיד בגלל שאני "יהודי" בגלל זה לא כולם כותבים לי - אמר כן אבל לא כולם כך ואני ממשיך בשלי אתה חושב שאני נפגע לא ממש שלא וממשיך לכתוב חופשי .
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 25, 2014, 09:30:28 AM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
 |
|
|
חברים, שכולם ייקחו בבקשה נשימה עמוקה... . הדיון הזה הגיע למקומות שאסור להגיע אליהם...! . מנהלי פורום יקרים, יש לי הצעה שאולי תפתור את כל הבלגן... . חוק פורום: אין להתייחס לשום קבוצה אתנית/דתית /מגדרית/פוליטית כמכלול...! . הסבר קטן: בכל דו״ח/תגובה/פוסט מותר לציין את מוצאו של האיש שמתארים (דיג שכן, מציק סדרתי/סתם זבל). אסור להכליל, לדוגמא: . ״כן, הוא גנב לי את החכות כשישנתי, ככה תמיד עם ה-xxxxxxxx האלה...״ . חברים, את הדעות הפוליטיות/דתיות/מגדריות שיש לכם על מישהו תשמרו לפורומים שמתעסקים בזה. כאן מדברים על דיג, אז תפסיקו עם השנאה כי זה לא לוקח אותנו לשום מקום ובאמת שכבר נמאס ממלחמות בחוץ אז להכניס אותן פנימה? . אתם שונאים דת מסוימת? בעיה שלכם, אל תכניסו את השנאה שלכם לכאן...! לא מתאים לכם, אתם יודעים איפה הדלת...! . ברמה האישית אני נגעל מכל האנטישמיות שאני נתקל בה כאן לפעמים (לידיעת מרימי הגבה, האיסלם הוא דת שמית גם, לא רק היהדות) לא מספיק העולם עבר עד היום בגלל שנאת דת מסוימת? הגם אנחנו? . הגיע הזמן שכל המתלהמים והשונאים יבינו שכאן אין דת ואין מגדר ואין פוליטיקה, כאן מדברים על דיג, כולם... וכאן כולם צריכים להיות חברים, ואם מישהו לא יכול להיות חבר (ולו רק כאן בפורום) של מישהו מדת אחרת אז הוא לא חייב, הוא תמיד יכול לפרוש מהפורום. . מי שרוצה ליפול עלי, לקלל או להתעצבן מוזמן לעשות זאת בפרטי, כי בפוסט הזה לא ציינתי אף אדם בשמו ולא פניתי לבודד אלא לכלל החברים... . . ועוד תובנה קטנה שמופנית לחברי הפורום היהודים, מה הייתם אומרים אם אחד מחברי הפורום (ערבי במקרה) היה כותב משפט כזה: ״נשבר לי הז׳ מהיהודים האלה, כל מקום טוב שישבנו לדוג בו הפך להיות מגעיל, וכבר הפך בלתי נסבל לדוג ליד היהודים האלה...) . עופו על זה...
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 25, 2014, 10:48:52 AM על ידי שי דביר (שי שם פרטי)
|
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
בקיצור ולעניין , אני אישית אוהב לדוג במרינה בעכו ואין שום סיבה שלא נלך ונמשיך ללכת , ויש ימים שיש אחלה דייג במרינה . 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
בקיצור ולעניין , אני אישית אוהב לדוג במרינה בעכו ואין שום סיבה שלא נלך ונמשיך ללכת , ויש ימים שיש אחלה דייג במרינה .  מוטי פעם האחרונה שדגתה במרינה בעכו אני ההיתי בן 6
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
בקיצור ולעניין , אני אישית אוהב לדוג במרינה בעכו ואין שום סיבה שלא נלך ונמשיך ללכת , ויש ימים שיש אחלה דייג במרינה .  מוטי פעם האחרונה שדגתה במרינה בעכו אני ההיתי בן 6 יש מצב יואל 
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
החלטתי לשנות כיוון מאכזב בבוקר לעכו... בואו נקוה שגם הטרכונים יחליטו לעשות גיחה... . יש עוד למה לצפות?
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
החלטתי לשנות כיוון מאכזב בבוקר לעכו... בואו נקוה שגם הטרכונים יחליטו לעשות גיחה... . יש עוד למה לצפות?
אתה הולך בבוקר ?
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|