פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   דיג בנמל עכו??? |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דיג בנמל עכו??? (נקרא 5509 פעמים) |
הדפסה |
|
|
חברים נמל עכו יש דיג ? יצא לכם ללכת לדוג שם ?? באיזה סגנון ומה הצלחתם להוציא
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא מת על המקום הזה ,בזמן האחרון היו הטרדות של דייגים וגם בעבר היו מציקים,לא אוהב את המקום הזה מה גם יש שם נועה של סירות שדי מפריעות,והדייג שם ככה ככה.
|
|
|
|
|
אין לי ספק שהחברה שם מחפשים להציק ליהודים !!!! ולא נעשה הכללה לא כולם מציקים
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 23, 2014, 21:20:34 PM על ידי motionline
|
|
|
|
|
|
אין לי ספק שהחברה שם מחפשים להציק ליהודים
לא הייתי שם תקופה ארוכה ובזמני לא הייתי עד לכאלה אירועים. איך זה בא לידי ביטוי כיום ההצקות וההטרדות שאתם מדברים עליהם?
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 23, 2014, 19:49:47 PM על ידי Caza
|
|
|
|
|
רובי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עצה שלי אליך אל תתקרב לשם -מקום עוין ולא סימפטי ממליץ לך לדוג לכל אורך החוף של הטיילת עד בוסתן הגליל. אתה יכול לדוג שם בכיף מבלי שאף אחד יציק לך.
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 23, 2014, 20:52:21 PM על ידי רובי
|
|
-------------------------------
מכור לדיג בוס
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
לא הייתי שם תקופה ארוכה ובזמני לא הייתי עד לכאלה אירועים. איך זה בא לידי ביטוי כיום ההצקות וההטרדות שאתם מדברים אליהם? שמעתי שזה מתבטא באיומים וזריקת ביצים. באחד המקרים נראתה סכין בסביבה. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מוטי, אני חייב שתסביר לי איך מלשאול על דיג במקום מסוים, כבר יש לך תובנות ואין לך ספק שמציקים שם ליהודים?? תגובה לא לעניין
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
לא הייתי שם תקופה ארוכה ובזמני לא הייתי עד לכאלה אירועים. איך זה בא לידי ביטוי כיום ההצקות וההטרדות שאתם מדברים אליהם? שמעתי שזה מתבטא באיומים וזריקת ביצים. באחד המקרים נראתה סכין בסביבה. Sent from my iPhone using Tapatalk השמועה נכונה , יצאה לי לפגוש את הבחור אצל גנאדי הבן אדם הזמין משטרה והקליט הכל , בנוסף המשטרה התייחסה שלא בכבוד למקרה
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
לא הייתי שם תקופה ארוכה ובזמני לא הייתי עד לכאלה אירועים. איך זה בא לידי ביטוי כיום ההצקות וההטרדות שאתם מדברים אליהם? שמעתי שזה מתבטא באיומים וזריקת ביצים. באחד המקרים נראתה סכין בסביבה. Sent from my iPhone using Tapatalk השמועה נכונה , יצאה לי לפגוש את הבחור אצל גנאדי הבן אדם הזמין משטרה והקליט הכל , בנוסף המשטרה התייחסה שלא בכבוד למקרה יותר מנכון. הבחור חבר טוב שלי Sent from my iPhone using Tapatalk
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אני לא יודע חברים כאחד שהיה הרבה פעמים ,לא נתקלתי בבעיה מה שכן את הדגים הכי גדולים הוצאתי במרינה , אולי היום המצב אחרת זה אני לא יודע . 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חברים הדיון גולש למקומות לא טובים בתוך הפורום נמצאים חברים ממגזרים שונים ודתות שונות וכל עיסוק והכללה של ציבור כזה או אחר לא במקום אנכנו פורום דייג ולא פורום פוליטי או דתי וכל עיסוק בתחומים אילו מיותר לדעתי במקום זה הייתי מציע לחלק מהחברים שהגיבו פה לשקול את דבריהם ולארוך אותם התבטאויות בסגנון הזה גרמו לאחרונה לפגיעה במספר חברים שחלקם היו פעילים פה מאוד ואף היו חלק ממיסדי הפורום חלקם אף נמנעים מלהיכנס עקב הפגיעה וחבל
לעניין יצא לי להיות מספר פעמים במקום ובעיקר בשעות הלילה מאולם לא נתקלתי בעוינות יותר מיזה יצא לי לדוג לילה אחד ליד בחור מהמגזר הערבי והחוויה היתה מאוד נעימה שיחה יעוץ ועזרה הדדית כן נתקלתי בחבורות צעירים ששתו ועשו רעש אבל זה קיים כמעת בכל מקום
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 23, 2014, 21:03:01 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
לא היית כוונה לפגוע באיש ולא לעשות הכללות שנה טובה וחג שמח
|
|
|
|
|
 |
|
|
חברים הדיון גולש למקומות לא טובים בתוך הפורום נמצאים חברים ממגזרים שונים ודתות שונות וכל עיסוק והכללה של ציבור כזה או אחר לא במקום אנכנו פורום דייג ולא פורום פוליטי או דתי וכל עיסוק בתחומים אילו מיותר לדעתי במקום זה הייתי מציע לחלק מהחברים שהגיבו פה לשקול את דבריהם ולארוך אותם התבטאויות בסגנון הזה גרמו לאחרונה לפגיעה במספר חברים שחלקם היו פעילים פה מאוד ואף היו חלק ממיסדי הפורום חלקם אף נמנעים מלהיכנס עקב הפגיעה וחבל
לעניין יצא לי להיות מספר פעמים במקום ובעיקר בשעות הלילה מאולם לא נתקלתי בעוינות יותר מיזה יצא לי לדוג לילה אחד ליד בחור מהמגזר הערבי והחוויה היתה מאוד נעימה שיחה יעוץ ועזרה הדדית כן נתקלתי בחבורות צעירים ששתו ועשו רעש אבל זה קיים כמעת בכל מקום
מה אולי נהיה פורום של סתימת פיות,איזה גולש ואיזה נעלים איפה ראית פה פוליטיקה בדיוק או הכללה? כולם פה נהיו ריגשים ודוברים של אוכלוסיות שונות,יאאלה עם כל הכבוד אני רוצה להרגיש בטוח בארץ שלי ולהרגיש שאני יכול לדוג איפה שבא לי בלי לחשוש שיזרקו אותו לים במלוא מובן המילה. אני דגתי הרבה בעכו ואני יכול להעיד שבחיים לא חשתי עוינות משום גורם כלשהו. אחרי הדייג הייתי הולך לדפוק חומוס ב-6 בבוקר אצל סוהילה ואחר כך סיגריה וקפה אצל מוניר,אבל אם המצב השתנה וגובל בסיכון נפשות יש לנו את הזכות לדעת על זה ולהישמר עד שיטפלו בבעיה. בתור אחד שחוזר לצפון פעם ב...עכשיו אשקול פעמים בפעם הבאה שארצה לדוג שם. ומי שמחליט להיפגע שיפגע,כמו שאני לא נפגע מכל שטות שאני קורא ברשת על יהודים מערבים ומכליל את זה על כל האוכלוסייה אני מצפה שהצד השני יפעל באותה דרך.
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 23, 2014, 21:41:34 PM על ידי Caza
|
|
|
|
|
|
אגב להתייחסותך לאחד ממייסדי הפורם שנפגע מגורם כלשהו,אני בטוח שהוא לא נפגע מאחד מחבריו הוותיקים אלא מאנשים שאולי לא יודעים על מה הם מדברים. אני מאמין שמי שמרגיש שזה הבית ועל אחת כמה וכמה מייסד ילחם על מנת להשאיר את האווירה הטובה שיש פה ויבחר לא להיפגע שנזרקים דברים לאוויר, "שפותחים את הדלת נכנסים זבובים" הסינים אומרים
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 24, 2014, 10:58:11 AM על ידי Caza
|
|
|
|
|
|
יכול להיות שימושי מדי פעם: 
|
|