|
נשבר לי המקל ואני באטרף של לדוג בסופש היה לי מקל פשוט שמשקלי הזריקה שהיו מוטבעים עליו 100.300 אני רוצה לקבל ייעוץ איזה מקל יתאים לרולר שלי להלן אני מצרף תמונות ואני מתכנן לא להשקיע מדיי בקנייה
|
|
|
|
davido93
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום,הייתי ממליץ לך לראות את השימנו אליביו DX 4.20 או MAYA SPIGOLA שני מקלות מעולים לדיג חופי,על הדרך גם תמלא חוט ברולר כי המצב חוט הנוכחי פוגע לך במרחקי זריקה.
|
|
|
|
תומר קנטי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טווח מחירים ?
|
|
|
|
|
האמת הטווח לא ממש גבוה עד 300 שח
|
|
|
|
|
בדקת בשוק הפתוח באתר? או שאתה מעוניין בחדש?
|
|
|
|
|
תודה חברים קניתי היום בבוקר מקל של spro 3.6 m משקלי זריקה 50-100 עשוי קרבון
|
|
|
|
דייג לילה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תפרו אותך מקל חוף 3.60 זה קצר, פוגם במרחק ההטלה משקל 50-100 זה טוב לאגמים ולא לים
|
|
|
|
fishenzon
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תפרו אותך מקל חוף 3.60 זה קצר, פוגם במרחק ההטלה משקל 50-100 זה טוב לאגמים ולא לים
זה לא בדיוק נכון... יש לי מקל של טרבוקו 2.70 עם משקלי זריקה די דומים ואני מגיע איתו ל70 מטר בערך בזריקה טובה.... תלוי לאיזה דייג אתה הולך ואיזה חוט אתה משלב על הרולר.... אם זה מקל רגיש זה יכול להיות משחטה של מרמירים סרגוסים וכו'.. דרך אגב זה טלסקופי או חלקים ?
|
|
|
|
|
אין לי ניסיון עם דגם הספציפי... אבל, מקל טלסקופי שיש ברשותי(quantum hypercast)(בעל אורך ומשקלי זריקה דומים) עד כה תפקד נהדר(גם במתוקים)...והוא המקל הכי ארוך שברשותי לפתיונות.  ...אם כי כרגע הוא משמש כמקל לזרזור  מוטי,תהנה מהצעצוע החדש 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 19, 2014, 18:21:53 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
תודה חברים קניתי היום בבוקר מקל של spro 3.6 m משקלי זריקה 50-100 עשוי קרבון
עם המקל שרכשתה תוחל לעבוד במצב ים שקט ורגוע מה שאומר שבים טיפה עובד כל המערך של הריג יזוז לך עם הסחף לכוון הסחף לדעתי חבל סתם לרכוש ולאחר מכן לעסוק בקומבינות
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 20, 2014, 16:53:13 PM על ידי yoelsh
|
|
|
|
|
תומר קנטי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תתחדש , מברוק ושאר ברכות 
|
|
|
|
|
תודה על התגובות חברים והמסקנה שלי מהדיון שנערך בעיניין דייג זה 40% יידע 60% מזל אז לא ממש משנה אם זה קרבון טלסקופי או מטאטא כשיש דיג הכל סבבה ראיתי אנשים שהביאו מכות יפות גם עם מקלות שמבייש להוציא מהמחסן
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
תודה על התגובות חברים והמסקנה שלי מהדיון שנערך בעיניין דייג זה 40% יידע 60% מזל אז לא ממש משנה אם זה קרבון טלסקופי או מטאטא כשיש דיג הכל סבבה ראיתי אנשים שהביאו מכות יפות גם עם מקלות שמבייש להוציא מהמחסן
הכול נכון ועדיין לציוד יש משמעות לא מועטה בדייג כי אחרת כולנו היינו הולכים עם פחית שימורים עם חוט מלופף עליה עד היום
|
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
rony
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה מקל שמשמש לדיג בים רגוע עם מרחקי זריקה מוגבלים בדיג חוף אני מעדיף 4.5 מטר
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי אתה צודק ב- 100% אבל כמו שאמר יוסי ,זה לא נכון לחשוב כך 
|
-------------------------------
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|