MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
נראה אוטנטי 370 זה כלום
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
נראה אוטנטי 370 זה כלום
זה מה שמצחיק ,אבל מעניין שהוא מאוד דומה לרולרים של החברה שהם מהדגם היקר כך שבמחיר כזה לי אישית נראה מוזר מאוד
|
|
|
|
מייקל
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
37
דייג בוס
|
|
שלום לך MOTI-M לפני שאתה קונה מ eBay אני מציע לך לברר טוב טוב לגבי המוכר ולגבי הסחורה שהוא מספק לא תמיד מקבלים את מה שרשום  בהצלחה מייקל 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
שלום לך MOTI-M לפני שאתה קונה מ eBay אני מציע לך לברר טוב טוב לגבי המוכר ולגבי הסחורה שהוא מספק לא תמיד מקבלים את מה שרשום  בהצלחה מייקל  מייקל קודם כל תודה  אני מזמין הרבה גם מאייבי ,השאלה באמת מה שרשום זה נכון או זה סתם רולר שנתנו לא שם של חברה טובה והשאלה באמת זה הדבר האמיתי או חיקוי זול ולא מוצלח?
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
שלום לך MOTI-M לפני שאתה קונה מ eBay אני מציע לך לברר טוב טוב לגבי המוכר ולגבי הסחורה שהוא מספק לא תמיד מקבלים את מה שרשום  בהצלחה מייקל  להבדיל מכל מיני אתרי מכירות ,המוכרים באייבי מתחייבים לספק לך את המוצר בדיוק כפי שתואר ובדיוק כפי ששראיתה בתמונות הם מפחדים מאוד על השם שלהם ועל המשוב שהם מקבלים בכל מקרה גם אם קיבלתה מוצר שלא לפי התיאור והתמונה אפשר לפתןח "תיק" ולקבל את הכסף בחזרה
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
שלום לך MOTI-M לפני שאתה קונה מ eBay אני מציע לך לברר טוב טוב לגבי המוכר ולגבי הסחורה שהוא מספק לא תמיד מקבלים את מה שרשום  בהצלחה מייקל  להבדיל מכל מיני אתרי מכירות ,המוכרים באייבי מתחייבים לספק לך את המוצר בדיוק כפי שתואר ובדיוק כפי ששראיתה בתמונות הם מפחדים מאוד על השם שלהם ועל המשוב שהם מקבלים בכל מקרה גם אם קיבלתה מוצר שלא לפי התיאור והתמונה אפשר לפתןח "תיק" ולקבל את הכסף בחזרה אז מה אתה אומר שוקי כדי לנסות 
|
|
|
|
מייקל
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
37
דייג בוס
|
|
שלום לך MOTI-M לפני שאתה קונה מ eBay אני מציע לך לברר טוב טוב לגבי המוכר ולגבי הסחורה שהוא מספק לא תמיד מקבלים את מה שרשום  בהצלחה מייקל  להבדיל מכל מיני אתרי מכירות ,המוכרים באייבי מתחייבים לספק לך את המוצר בדיוק כפי שתואר ובדיוק כפי ששראיתה בתמונות הם מפחדים מאוד על השם שלהם ועל המשוב שהם מקבלים בכל מקרה גם אם קיבלתה מוצר שלא לפי התיאור והתמונה אפשר לפתןח "תיק" ולקבל את הכסף בחזרה אז מה אתה אומר שוקי כדי לנסות  המקסימום שיכול לקרות זה שתחזיר לו את המוצר ואתה תקבל את הכסף בחזרה כמו שאמר שוקי מם מפחדים על השם שלהם שלוקיח הרבה זמן ומאמץ לבנות 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 18, 2014, 10:44:35 AM על ידי מייקל
|
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
האמת נראה מאוד מעניין.
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
|
חיפוש חפיף העלה כי יוצר לפני 2008, ומחירו לא באיבי הוא באזור ה66$ הוא(צבע כסף) דומה לדגם יקר יותר(צבע שחור) Specifications of the product Winding length: 86cm (handle per revolution) Gear Ratio: 4.1:1 Own weight: 580g Ultimate Strength: 8kg Nylon winding amount (No.-m) :1.5-200 PE winding amount (No.-m) :0.8-250 / 1-200 Infinite & double stopper Twist Buster II Dejigia Bearings (ball / roller): 2/1
הוא יפה אבל המפרט לא משהו...במחיר הזה, ניתן להביא בהמה אוסטרלית
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 18, 2014, 11:08:54 AM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
חיפוש חפיף העלה כי יוצר לפני 2008, ומחירו לא באיבי הוא באזור ה66$ הוא(צבע כסף) דומה לדגם יקר יותר(צבע שחור) Specifications of the product Winding length: 86cm (handle per revolution) Gear Ratio: 4.1:1 Own weight: 580g Ultimate Strength: 8kg Nylon winding amount (No.-m) :1.5-200 PE winding amount (No.-m) :0.8-250 / 1-200 Infinite & double stopper Twist Buster II Dejigia Bearings (ball / roller): 2/1
הוא יפה אבל המפרט לא משהו...במחיר הזה, ניתן להביא בהמה אוסטרלית
זה בדיוק התיאור כפי שמופיע באייבי דרך אגב אני חושב שהוא ממש לא יפה ובסכום הזה אפשר להביא רולרים טובים ואיכותיים יותר מהדגם הזה אישית לא מתלהב מהמותג הזה כשאגיע הביתה מהעבודה אעלה כמה קישורים של רולרים טובים ואמינים בעלות הזאת
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 18, 2014, 11:24:48 AM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
שלום לך MOTI-M לפני שאתה קונה מ eBay אני מציע לך לברר טוב טוב לגבי המוכר ולגבי הסחורה שהוא מספק לא תמיד מקבלים את מה שרשום  בהצלחה מייקל  להבדיל מכל מיני אתרי מכירות ,המוכרים באייבי מתחייבים לספק לך את המוצר בדיוק כפי שתואר ובדיוק כפי ששראיתה בתמונות הם מפחדים מאוד על השם שלהם ועל המשוב שהם מקבלים בכל מקרה גם אם קיבלתה מוצר שלא לפי התיאור והתמונה אפשר לפתןח "תיק" ולקבל את הכסף בחזרה אז מה אתה אומר שוקי כדי לנסות  תיהיה סבלני עד הערב שאעלה רולרים איכותיים לא פחות במחירים דומים לך תדע אולי הסבלנות עוד תשתלם לך 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
רועי ש.
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
36
|
|
שלום לך MOTI-M לפני שאתה קונה מ eBay אני מציע לך לברר טוב טוב לגבי המוכר ולגבי הסחורה שהוא מספק לא תמיד מקבלים את מה שרשום  בהצלחה מייקל  להבדיל מכל מיני אתרי מכירות ,המוכרים באייבי מתחייבים לספק לך את המוצר בדיוק כפי שתואר ובדיוק כפי ששראיתה בתמונות הם מפחדים מאוד על השם שלהם ועל המשוב שהם מקבלים בכל מקרה גם אם קיבלתה מוצר שלא לפי התיאור והתמונה אפשר לפתןח "תיק" ולקבל את הכסף בחזרה אז מה אתה אומר שוקי כדי לנסות  תיהיה סבלני עד הערב שאעלה רולרים איכותיים לא פחות במחירים דומים לך תדע אולי הסבלנות עוד תשתלם לך  אני גם מחכה 
|
מקל: 15-42 Major Craft Crostage . רולר: shimano strdic 4000fi. חוט: 30lb YGK P.E Line G-Soul X8
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
נראה אוטנטי 370 זה כלום
זה מה שמצחיק ,אבל מעניין שהוא מאוד דומה לרולרים של החברה שהם מהדגם היקר כך שבמחיר כזה לי אישית נראה מוזר מאוד מראה חיצוני לא ממש משנה אלא המפרט הטכני של חומרי המבנה, עיצוב פנימי וכו'. בפרסום עצמו מוסבר במפורש שזה רולר "כניסה" לתחום הסרף במחיר ידידותי. "As the best model for introductory surf casting with excellent cost performance is recommended as an entry model surf"כקונה פוטנציאלי אנחנו צריכים להבין שלא לצפות ליותר מזה... שלום לך MOTI-M לפני שאתה קונה מ eBay אני מציע לך לברר טוב טוב לגבי המוכר ולגבי הסחורה שהוא מספק לא תמיד מקבלים את מה שרשום  בהצלחה מייקל  להבדיל מכל מיני אתרי מכירות ,המוכרים באייבי מתחייבים לספק לך את המוצר בדיוק כפי שתואר ובדיוק כפי ששראיתה בתמונות הם מפחדים מאוד על השם שלהם ועל המשוב שהם מקבלים בכל מקרה גם אם קיבלתה מוצר שלא לפי התיאור והתמונה אפשר לפתןח "תיק" ולקבל את הכסף בחזרה אז מה אתה אומר שוקי כדי לנסות  תיהיה סבלני עד הערב שאעלה רולרים איכותיים לא פחות במחירים דומים לך תדע אולי הסבלנות עוד תשתלם לך  הרולרים שאתה מדבר עליהם אלו רולרים לאותו ייעוד ?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|