פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   היי , קודם כל הכרות קצרה , שמי תומר בן 35 מאזור השומרון , נ |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: היי , קודם כל הכרות קצרה , שמי תומר בן 35 מאזור השומרון , נ (נקרא 6394 פעמים) |
הדפסה |
|
תומר קנטי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לפני חודש הוצאתי את ציוד הדייג(דייג של חורף , בקיץ לא נוגע בו) ועברתי עליו כמו תמיד לפני פתיחת העונה , לצערי גיליתי שבאחת החכות, הטבעת שבורה ומתנדנדת , החכה לא שווה הרבה , אבל זו חכה שהערך הריגשי שלה הוא עצום , אתם מכירים מקום או אדם שמתקן חכות מיקצועי ? אם וכן אודה לכם אם תכלו להעביר לי טל(בפרטי או כן גלוי אם מותר) תודה מראש
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
לפני חודש הוצאתי את ציוד הדייג(דייג של חורף , בקיץ לא נוגע בו) ועברתי עליו כמו תמיד לפני פתיחת העונה , לצערי גיליתי שבאחת החכות, הטבעת שבורה ומתנדנדת , החכה לא שווה הרבה , אבל זו חכה שהערך הריגשי שלה הוא עצום , אתם מכירים מקום או אדם שמתקן חכות מיקצועי ? אם וכן אודה לכם אם תכלו להעביר לי טל(בפרטי או כן גלוי אם מותר) תודה מראש
דבר ראשון ברוך הבא  תפנה לדני "כוכב הים" בפתח תקווה אני תיקנתי דרכו כמה מקלות עשה עבודה נהדרת בקושי רואים או ניתן לזהות את אזור התיקון  אם אני לא טועה הוא מעביר את התיקונים למישהו פרטי שמבצע אותם.
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 17, 2014, 10:50:59 AM על ידי andreypa
|
|
-------------------------------
|
|
|
תומר קנטי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אנדרי תודה על התגובה המהירה , פחות חשוב לי איך היא תראה אחרי , כן חשוב לי שתעבוד קצת תמונות של הנזק המדובר   
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
זה ממש לא נורא כולה לתפור טבעת חדשה וקצת אפוקסי  כל חנות שמכבדת את עצמה תעשה את העבודה  אבל אני עדיין ממליץ על "כוכב הים" כל תיקון שלי מתבצע רק אצלו ועד כו לא היו לי שום בעיות.
|
|
|
|
תומר קנטי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הרגעת אותי  ושוב תודה 
|
|
|
|
|
ברוך הבא מצטרף להמלצה של אנדריי כוכב הים יטפל בך כמו שצריך
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 17, 2014, 11:39:00 AM על ידי הלל-ירושלים
|
|
|
|
|
|
 ברוך הבא. כוכב הים בפ"ת הכי קרוב אליך...דני עושה עבודה טובה.
|
|
|
|
קובי זהרון
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
48
052-6820805 קובי
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #7 ב- : ספטמבר 17, 2014, 11:47:22 AM » |
|
מצטרף גם להמלצות של מכובדיי פה למעלה..
|
|
|
|
תומר קנטי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה לכל העונים , מקווה היום לאשפז ״אותה״ 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
תודה לכל העונים , מקווה היום לאשפז ״אותה״  תעדכן אם הניתוח עבר בשלום  ותמסור דש לדני 
|
|
|
|
תומר קנטי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טוב אחרי ליל גלישה באינטרנט , אין ספור קריאת מאמרים כתבות ויומני תיקוני חכות , החלטתי שאני מפשיל שרוולים ״ונופל״ על בעצמי ! http://www.mudhole.com/Rod-Building/Casting-Guide-Kitsאתר מדהים ! (בטוח שאתם מכירים) שרק אתמול נחשפתי אליו , הכל מהכל. לבינתיים האישה (אשת חיל מי ימצא) כשראתה כי מצבי מחמיר ( הולך יושב בים בלי ציוד) מצאה בתוך התקציב החודשי ״ספייר״ לרכישת חכה חדשה המלצות ? רולר קיים(בעלה של הפצועה) הוא טיקה ea 6000 , חוט 0.4,שוק לידר 0.8 .
|
|
|
|
|
טוב אחרי ליל גלישה באינטרנט , אין ספור קריאת מאמרים כתבות ויומני תיקוני חכות , החלטתי שאני מפשיל שרוולים ״ונופל״ על בעצמי ! http://www.mudhole.com/Rod-Building/Casting-Guide-Kitsאתר מדהים ! (בטוח שאתם מכירים) שרק אתמול נחשפתי אליו , הכל מהכל. לבינתיים האישה (אשת חיל מי ימצא) כשראתה כי מצבי מחמיר ( הולך יושב בים בלי ציוד) מצאה בתוך התקציב החודשי ״ספייר״ לרכישת חכה חדשה המלצות ? רולר קיים(בעלה של הפצועה) הוא טיקה ea 6000 , חוט 0.4,שוק לידר 0.8 . הבנתי שאתה רוצה לתקן בעצמך... עוד כשעה אני יוצא לכיון פ"ת דרך כביש 40...רוצה שאביא לך טבעת חדשה(ללא עלות)? (אפגוש אותך בסגולה)(אם כן, אני אביא את הארגז תיקונים....תבחר לך אחת בגודל מתאים)
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 24, 2014, 04:57:37 AM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לא שאני חושב שדני או מי שזה לא יהיה שמתקן בשביל דני לא יודעים את העבודה אבל אם לא חשוב לך הגימור ויש לך 10 דקות פנויות, אתה בהחלט יכול לתקן בעצמך ועל פניו לא נראה שתזדקק אפילו לטבעת חדשה... כופף אותה בעדינות חזרה עד לבלאנק וקשור עם חוט בד מהודק. לאט לאט לפף חוט בד על החכה ובכיוון הרגל של הטבעת תוך כדי מריחת דבק 3 שניות על הליפופים. חזור על הליפופים השכבה נוספת של ליפופים והדבק שוב עם הדבק. וודא שהליפופים הדוקים ומסודרים ככול שניתן! הטבעת לא תזוז מהמקום... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
rony
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה מקל טלסקופי או חלקים עם טבעות קשורות?
|
|
|
|
תומר קנטי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה לעונים המון תודה מישה  אני תקוע בעבודה  אני יקפוץ אליו אחרי העבודה יראה טבעות + נתחדש במקל
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|