פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דג ראשון שלי |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: דג ראשון שלי (נקרא 6838 פעמים) |
הדפסה |
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
 |
|
|
נחמד לך ונחמד לדג. זאת תהיה חוצפה לשאול איפה בחיפה נתפס החמוד?
מומי, אתה ידוע כמי שמגלה היכן תופס ולוקח אנשים לנקודות הכי חמות שלך - וזה נדיר.... מדבר על נקודות שגילית בעצמך כמובן ולא על נקודות שנתנו לך..... לכן זה לא חוצפה כשאתה זה ששואל... יחד עם זאת ודווקא משום שמייקל חדש יחסית בפורום, השאלה מעמידה אותו במצב לא נעים... גם לא בטוח שירגיש נוח אם בעוד שבוע יהיו במקום 5-10 מז'רז'רים - לא בגלל התפיסה אלא בגלל הבריחות.. מציע מומי שתשלח אל מייקל מסר פרטי ואולי גם תתאמו יציאה ביחד... מייקל, מציע לך לא לציין כאן בפומבי את המיקום הספציפי וזו דעתי מאז ומתמיד - משתפים בהכל רק לא במיקום הספציפי... אם תצא עם מומי הרווחת גם חברתו של מקצוען בז'רז'ור וגם חברתו של אדם נפלא שלא בכדי הוא אחד האנשים האהודים והמוערכים בפורום, ועדיין - בכל מקרה לגמרי לגיטימי, מובן ומקובל, על כולם ועל מומי בפרט, אם תבחר שלא לשתף איש במיקום. תודה לך rafi על התערבותכה ירדה מהשמיים כי באמת לא היה לי נעים להגיד שאני לא רוצה לשתף את הנקודה הזותי אני מג'רג'ר רחוק מכולם אין אף אחד בסביבה שלי חוץ מהשותף  הכל בסדר מייקל לקחתי בחשבון גם תשובה כזאת. לאחר תקופה ארוכה ללא ים אני מתכונן לחזור לאט לאט לעניינים, מי יודע אולי עוד נפגש בשטח, חפש מזוקן עם חולצה לבנה  Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
Zarafa
|
התחיל לג'רג'ר ב-05/09/14 חבר פורום   
מנותקגיל:
11
ג'ירג'ר: 20 דגים
|
|
איזה יופי, מייקל. אחלה דו"ח והדג יפה ומכובד! כל הכבוד ותודה על השיתוף.
|
|
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אחלה פתיחה קיבלת כל הכבוד על השמירה על הים  כמו שאמרו כבר,הבריחות והפיצוצים זה חלק מהמשחק  בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
|
כל הכבוד מייקל , על הדוח ועל ההתמדה בסיגנון הזה, כי צריך הרבה מזה ולא לכל אחד יש את זה, אני מקווה שלך יש ויהיה מהסבלנות וההתמדה ואיתם יבואו גם התוצאות  ראשית אני רוצה להודות לרפי על התגובה המפורטת, והאמיתית, שאותי אפילו ריגשה  מייקל כנראה שמצאת נקודה מעניינת שמאופיינת בלוקוסים (לפי מה שבתמונה) , אני לא מבין גדול בדיג בים התיכון אבל לפי הדוח שלך הדגים שברחו לך כנראה היו לוקוסים ואיתם יש להתנהג קצת אחרת, אבל יש פה מספיק מנוסים ומביני עניין שיוכלו להגיב ולייעץ, או שאולי אני טועה? 
|
|
|
|
|
|
מייקל
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
37
דייג בוס
|
|
ברוך הבא. תודה על השחרור  מאחל לך הרבה הצלחה  בקשר לבריחות...  זה חלק מהחוויה (כדי "לשכנע" את עצמי  שזו לא היתה אשמתי- אני מחדד קצת את הקרסים אחרי כול בריחה). תודה על האיחולים ובקשר לבריחות אני משכניע את עצמי שאני עדיין לא יודיע לקשור D:  בינתיים מסתדר לי
|
|
|
|
|
|
מייקל
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
37
דייג בוס
|
|
 |
|
|
נחמד לך ונחמד לדג. זאת תהיה חוצפה לשאול איפה בחיפה נתפס החמוד?
מומי, אתה ידוע כמי שמגלה היכן תופס ולוקח אנשים לנקודות הכי חמות שלך - וזה נדיר.... מדבר על נקודות שגילית בעצמך כמובן ולא על נקודות שנתנו לך..... לכן זה לא חוצפה כשאתה זה ששואל... יחד עם זאת ודווקא משום שמייקל חדש יחסית בפורום, השאלה מעמידה אותו במצב לא נעים... גם לא בטוח שירגיש נוח אם בעוד שבוע יהיו במקום 5-10 מז'רז'רים - לא בגלל התפיסה אלא בגלל הבריחות.. מציע מומי שתשלח אל מייקל מסר פרטי ואולי גם תתאמו יציאה ביחד... מייקל, מציע לך לא לציין כאן בפומבי את המיקום הספציפי וזו דעתי מאז ומתמיד - משתפים בהכל רק לא במיקום הספציפי... אם תצא עם מומי הרווחת גם חברתו של מקצוען בז'רז'ור וגם חברתו של אדם נפלא שלא בכדי הוא אחד האנשים האהודים והמוערכים בפורום, ועדיין - בכל מקרה לגמרי לגיטימי, מובן ומקובל, על כולם ועל מומי בפרט, אם תבחר שלא לשתף איש במיקום. תודה לך rafi על התערבותכה ירדה מהשמיים כי באמת לא היה לי נעים להגיד שאני לא רוצה לשתף את הנקודה הזותי אני מג'רג'ר רחוק מכולם אין אף אחד בסביבה שלי חוץ מהשותף  הכל בסדר מייקל לקחתי בחשבון גם תשובה כזאת. לאחר תקופה ארוכה ללא ים אני מתכונן לחזור לאט לאט לעניינים, מי יודע אולי עוד נפגש בשטח, חפש מזוקן עם חולצה לבנה  Sent from my iPhone using Tapatalk תקופה ארוכה מאוד שמעתי עליה הרבה מקווים לטוב המים מתחילים להתקרר נראה מה יהיה עוד מעט
|
|
|
|
|
|
מייקל
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
37
דייג בוס
|
|
איזה יופי, מייקל. אחלה דו"ח והדג יפה ומכובד! כל הכבוד ותודה על השיתוף.
תודה לך ותודה לכל החברים שמחזקים אחד את השני נותן לי חשק לג׳רג׳ אפילו עוד יותר אני כבר לא יכול לשבת בבית 
|
|
|
|
|
|
מייקל
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
37
דייג בוס
|
|
אחלה פתיחה קיבלת כל הכבוד על השמירה על הים  כמו שאמרו כבר,הבריחות והפיצוצים זה חלק מהמשחק  בהצלחה בהמשך תודה לך דור, אם אנחנו לא נשמור על הים תאמים לי ובמיוחד בימים אלה אף אחד לא ידאג לו חוץ מאיתנו !
|
|
|
|
|
|
מייקל
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
37
דייג בוס
|
|
כל הכבוד מייקל , על הדוח ועל ההתמדה בסיגנון הזה, כי צריך הרבה מזה ולא לכל אחד יש את זה, אני מקווה שלך יש ויהיה מהסבלנות וההתמדה ואיתם יבואו גם התוצאות  ראשית אני רוצה להודות לרפי על התגובה המפורטת, והאמיתית, שאותי אפילו ריגשה  מייקל כנראה שמצאת נקודה מעניינת שמאופיינת בלוקוסים (לפי מה שבתמונה) , אני לא מבין גדול בדיג בים התיכון אבל לפי הדוח שלך הדגים שברחו לך כנראה היו לוקוסים ואיתם יש להתנהג קצת אחרת, אבל יש פה מספיק מנוסים ומביני עניין שיוכלו להגיב ולייעץ, או שאולי אני טועה?  תודה לך shalom סבלנות זה שם המשחק בלי זה חבל על הזמן לקפל וללכת הביתה , ואם נפלתי על נקודה כזותי מלאה בלוקוסים יהיה לי כיף גדול שמתי לב שצריך לעבוד עם לוקוס בצורה מיוחדת בינתיים לא יודיע מה היא אבל אני בטוח בהמשך הדרך אני אגלה יש לי את כל הזמן שבעולם 
|
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מייקל מאברוק על הסיפתח אכן נראה שנפלת על נק של לוקוסים. איתם אפשר להתנהג בשתי דרכים. הראשונה לעבוד עם ציוד חזק ושוק לידר עבה ואז ללכת איתם ראש בראש עם קלאצ סגור. השניה היא עדיין להשתמש בלידר ארוך יחסית לתת לו להכנס לסלע ולשמור על מתח לכמה דק, הלידר הארוך והעבה (נגיד 0.40 ) ישמור עליך שלא תאבד את הדג והדימוי, אחרי כמה דק של מתח ושהלוקוס עם זימים פתוחים בתוך הסלע תרפה את החוט, בדרך כלל מה שקורה הוא שהדג ינסה לצאת ולחפש מסתור אחר וגם לנשום קצת..זה הזמן שוב להרים את שפיץ החכה ולנסות להעלות אותו לפני המים אבל לא בכל מחיר..אם עדיין נלחם חזק תן לו להכנס שוב לסלע וחוזר חלילה..עם סבלנות מבטיח לך שהוא יצא! שיהיה בהצלחה
שי.
|
|
|
|
|
|
מייקל
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
37
דייג בוס
|
|
מייקל מאברוק על הסיפתח אכן נראה שנפלת על נק של לוקוסים. איתם אפשר להתנהג בשתי דרכים. הראשונה לעבוד עם ציוד חזק ושוק לידר עבה ואז ללכת איתם ראש בראש עם קלאצ סגור. השניה היא עדיין להשתמש בלידר ארוך יחסית לתת לו להכנס לסלע ולשמור על מתח לכמה דק, הלידר הארוך והעבה (נגיד 0.40 ) ישמור עליך שלא תאבד את הדג והדימוי, אחרי כמה דק של מתח ושהלוקוס עם זימים פתוחים בתוך הסלע תרפה את החוט, בדרך כלל מה שקורה הוא שהדג ינסה לצאת ולחפש מסתור אחר וגם לנשום קצת..זה הזמן שוב להרים את שפיץ החכה ולנסות להעלות אותו לפני המים אבל לא בכל מחיר..אם עדיין נלחם חזק תן לו להכנס שוב לסלע וחוזר חלילה..עם סבלנות מבטיח לך שהוא יצא! שיהיה בהצלחה
שי.
שי תודה רבה לך על המידע ששיתפתה אותי בשבילי הוא שווה זהב אני אנסה בהקדם 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יופי של ספתח לאחר קצת דם יזע ועצבים  תמשיך להתמיד ותראה שהדגים רק יגדלו בסוף 
|
|
|
|
|
|
מייקל
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
37
דייג בוס
|
|
 יופי של ספתח לאחר קצת דם יזע ועצבים  תמשיך להתמיד ותראה שהדגים רק יגדלו בסוף  תודה shragam  החברה בפורום רק עושים אותי רעב לעוד ועוד תודה לכולכם D:
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שי.
שי תודה רבה לך על המידע ששיתפתה אותי בשבילי הוא שווה זהב אני אנסה בהקדם  מידע ששווה זהב לכל מי שקרא את התגובה הזו, ובהחלט תודה... אנסה שי מהסירה מול הלוקוס הבא שיצליח להתחפר לי בין הסלעים.....
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
יופי של תפיסה ראשונה ודוח מהנה  הבריחות הן חלק מהסיפור ותמיד יהיו... השאיפה היא לצמצם את ההיקף 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|
|