| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 16/9/2014 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 18:30 | דמוי דג בינוני - STRIKEPRO | לוקוס לבן (דקר המכמורת) | 1 | |
הדו"ח:
שלום חברים
אני כבר הרבה זמן רוצה להציג את עצמי מול כולם אבל חיכיתי עם שתהיה לי תפיסה ראשונה
והנה התעקם המקל והוצאתי לי דג 
לי קוראים מייקל חיפאי בן 26, הים זה הבית השני שלי גלשתי בעבר קצת צלילה חופשית, שחיה (בעיקר בחורף) וכמובן כל הזמן דגתי (בוס) מכשהייתי ילד קטן, יום אחד לפני שלושה שבועות אמרתי לעצמי זהו מספיק עם הבוס צריך קצת יותר אקשן בחיים.
המליצו לי על חנות דייג בחיפה של אוסמה (עכו) לא היססתי נסעתי לחנות קיבל את פני בחור מקצוען סבלן הסביר לי את כל מה שצריך ביליתי שם שעתיים וחצי יצאתי עם ציוד פצצה
חכה MAYA sea pearl 7-28
רולר MAYA SMD 3000
חוט 0.30 וכמה דמויים של STRIKE PRO
יום אחרי אני בים קצת סיבוכים בחוט נתקע פה נתקע שם בסוף הכל מסתדר אחרי שלושה שבועות של יובש לא מהעולם הזה אני מקבל פיצוץ במקל לא הרגשתי דבר כזה בחיים אחרי כ-5 דקות לחימה שיחקתי בקלץ' (לא יודיע למה) ברח לי בדג מתחת לסלעים פק דמהה המקל התיישר והכל נרגע ברח הדג!!!! ברח הדג!!! מקפל ציוד והולך הביתה התפוצצתי מעצבים . (עד היום אני חולם על הרגע הזה)
אחרי יומיים אני יורד לים, ים גבוה עובד חזק פותיח סט נכנס פנימה ומתחיל לג'רג'ר זורק מוציא זורק מוציא מחליפ דמויים זורק בווווום עוד פעם מלחמה עוד פעם מקל נהייה קשת עוד פעם בוווום !!!!!! התפוצצ החוט הדג נכנס מתחת לסלעים,,, הפעם לא מקפל ציוד, הפעם יוצא החוצה מסדר את בסט ונכנס עוד פעם זריקה ראשונה מג'רג'ר ובום קטן ועדין אין מלחמה מושכ טיפה חזק והופה דג ראשון שלי דג חמוד יפה גודל בינוני מצלם אותו נותן לו נשיקה
ומחזיר למים 
נ.ב
אני מודה לכל אדם בפורום הזה כל יום אני לומד משהוא חדש כולם עוזרים אחד לשני תותחים אתם
תודה
מייקל

זה חלק מהחוויה
שזו לא היתה אשמתי- אני מחדד קצת את הקרסים אחרי כול בריחה).