סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
צור יקירי לא התאפקתי עד שתצא הודעה מאחד המנהלים ( לא מתיימר להחליף ) אז אכתוב בכל זאת. מזל טוב אדם יקר שכמוך . עד 100 כ 20. שתמשיך תמיד להיות מי שאתה , חבר אמיתי שהכרתי דרך הפורום ולמרות כמות החפירות שלך ( באהבה כמובן ) אתה אחלה של בן אדם ותענוג לקרוא לך חבר שלי . אני מאמין שעכשיו יפציצו בהודעות כי מגיע לך שאתה אדם אהוב פה ( למרות שאני לא מבין למה ) . מאמין שהרבה התגעגעו לקטילות שלי ושלך אבל הבטחתי לרפי שאהיה פה יותר אז תתכונן שוב  . אל תשכח ( גיאצוק שים לב ) שממחר אני באיזורך לכמה ימים וחייבים להיפגש . מזל טוב אח יקר
|
-------------------------------
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אין עליך ישועל תודה על הברכה ויותר על הבאת האמון בחברות  ואל תדאג לא לא שחכתי שאתה מגיע מבטיח שניפגש
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אל תדאגו. הוא רק מזדקן. לא מתבגר...  צורס, מאחל לך שתהיה שנה טובה, עם הגשמת משאלות והגשמה בכלל! חוויות טובות בים וביבשה והצלחה בכול מה שתבחר  מקווה שזה שנשארת היום בבית ליום הולדת ולא הברזת ישתלם  חגיגה פרטית ביציאה הבאה שלנו, מובטחת  עד 120 כמו 20 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
מזל טוב איש יקר שהשנה תהיה זוהרת במיוחד ובכלל תמשיך להינות ככול הניתן
זאבי באמת התגעגענו
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
חבר שלי התימני הרבה מזל טוב!! בריאות בלי סוף אושר עושר צחוק כל מה שתימני אמיתי צריך....אהה סחוג ג'חנון לחוח מכל טוב!! למרות שלפעמים אתה מעצבן אותי עד מריטת שערות אני אוהב אותך 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 13, 2014, 16:30:07 PM על ידי ithamar21
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
מזל טוב אושר ועושר וחופן גדול של בריאות שיהיה לך נחת מהילדים והאשה , והרבה חוטים מתוחים
|
|
|
|
|
אחד משלנו ללא ספק ......
הרבה מזל טוב ליום הולדתך..... עד 120 בריאות עושר ואושר........
דוד שובל
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
צור יקירי לא התאפקתי עד שתצא הודעה מאחד המנהלים ( לא מתיימר להחליף ) אז אכתוב בכל זאת.
סער האחד והיחיד....  ממש ממש אין צורך להמתין לפתיחת שרשור ברכות בידי מי ממנהלי הפורום.... הרבה יותר מתאים שנפתח שרשור ברכות ואיחולים בידי מי שאיננו ממנהלי הפורום... חוצמזה, היית גם מנהל בפורום ולפני כן נבחרת בשנה הראשונה בתור איש השנה של הפורום - אז אתה בטוח לא צריך לחכות לאף אחד ולאף מנהל פורום...  בכל אופן חברים, מי שיודע כי לאחד מחבריו שהוא חבר ISF יש יום הולדת - תפתחו שרשור ברכות ואיחולים בלי למצמץ ובלי להמתין לאף אחד...  צור, לא שכחנו אותך  ברכה אישית תקבל בהמשך בתגובה נפרדת...
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
מברוק צור, המון אושר, עד מאה ושמונה עשרה... המון, בעיקר וכמה שיותר... 
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
צור המון מזל טוב איש באמת יקר 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מזל טוב צור לא מבין איך אחד כמוך מזדקן עם כל האומגה -3 שאתה צורך.  Sent from my iPhone using Tapatalk
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
כבר דואג שסוריה תשלח אליך מזל"ט !!! 
|
|
|
|
|
מזל טוב וברכות חמות, ותמשיך לדאוג שאוכלוסיית העדדים בכינרת תישאר סבירה ולא תפרוץ גבולות מעבר למותר  עוד שנים רבות!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|