א - הרבה יותר נח ברגע שאתה מקרב את הדג, להטביע את הרשת מתחת למים והופפפ הדג בפנים (לא צריך להיות גאון גדול בשביל זה וניתן להכניס 90 אחוז מהדגים שאנחנו תופסים (חוץ ממאמון ) לרשת די בקלות, להניח על הקיאק (הדג במצב כזה לא זז בכלל) לאבטח לשחילר או לחלופין להרוג במקום, וזהו. לגבי קרסים שנתקעות - אז מה, אחרי שהדג מאובטח יש לנו את כל הזמן שבעולם לשחרר את הקרס (ברשתות מסיליקון אין את הבעיה הזו אגב) לגבי פספוסים - נראה לי שהרבה יותר קשה לפספס עם רשת מאשר עם גאנץ
למה לא גאנץ? למה כן? בדגים של עד 8-10 קילו - למה לפצוע את הדג? חוץ מזה ברגע שאתה נועץ את הגאנץ בגוף הדג הוא מיד מתחיל להשתולל וזה מסוכן, גם מבחינת זה שהדג יפצע אותך מהשיניים\סנפירים - וגם קרסים משתוללות זה לא הכי בריא לנו. גם ברגע שאתה נועץ את הגאנץ - זה לא תמיד ב100 אחוז שומר את הדג על הקיאק - המון דגים השתחררו מהגאנץ וצללו חזרה למעמקים - לא זכור לי שדג קפץ מהרשת הרמה
זהו, זה הגרוש ללירה שלי
כל אחד שיעשה שימוש במידע כאוות נפשו - אני ממליץ אך ורק על רשת!
א - הרבה יותר נח ברגע שאתה מקרב את הדג, להטביע את הרשת מתחת למים והופפפ הדג בפנים (לא צריך להיות גאון גדול בשביל זה וניתן להכניס 90 אחוז מהדגים שאנחנו תופסים (חוץ ממאמון ) לרשת די בקלות, להניח על הקיאק (הדג במצב כזה לא זז בכלל) לאבטח לשחילר או לחלופין להרוג במקום, וזהו. לגבי קרסים שנתקעות - אז מה, אחרי שהדג מאובטח יש לנו את כל הזמן שבעולם לשחרר את הקרס (ברשתות מסיליקון את הבעיה הזו אגב) לגבי פספוסים - נראה לי שהרבה יותר קשה לפספס עם רשת מאשר עם גאנץ
למה לא גאנץ? למה כן? בדגים של עד 8-10 קילו - למה לפצוע את הדג? חוץ מזה ברגע שאתה נועץ את הגאנץ בגוף הדג הוא מיד מתחיל להשתולל וזה מסוכן, גם מבחינת זה שהדג יפצע אותך מהשיניים\סנפירים - וגם קרסים משתוללות זה לא הכי בריא לנו. גם ברגע שאתה נועץ את הגאנץ - זה לא תמיד ב100 אחוז שומר את הדג על הקיאק - המון דגים השתחררו מהגאנץ וצללו חזרה למעמקים - לא זכור לי שדג קפץ מהרשת הרמה
זהו, זו האגורה ללירה שלי
כל אחד שיעשה שימוש במידע כאוות נפשו - אני ממליץ אך ורק על רשת!
מה דעתכם על הגנץ' שמשתמשים בו בהוואי? מוט עץ שבקצהו יש מין חץ בודד עם פרפר, דומה מאוד לחץ של רובה צלילה.. נראה כמו הפתרון האולטימטיבי מבחינתי, כבר המון זמן רוצה לייצר כזה..