פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   מה היה לי, מאיה.... (נוסף הסרטון בתוך הדוח) |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: מה היה לי, מאיה.... (נוסף הסרטון בתוך הדוח) (נקרא 6323 פעמים) |
הדפסה |
|
|
רפי התפיסות שלך זה עניין של הרגל, מקצועיות , מיומנות האישיות יוצאת הדופן שלך שוזרת בתוכה סבלנות ללא קץ שבדרך כלל מניבה תוצאות כמצופה מדייג שנושם דייג וים. רפול להבדיל מהאחרים אצלך זאת דרך חיים בנוסף לשאר העיסוקים היום יומיים שלך. האהבה לתחביב הדייג,תופס אצלך אחד משלושת האהבות אישה, עבודה, וכמובן הדייג. האמת רפול הדוחות שלך כאיש מקצוע היו חסרים לנו ,תמיד ידעתי כי זה עניין של זמן ותחזור בכוחות ומרץ חדשים לסם החיים שכל כך אתה אוהב דייג מסירה. מכל מקום הדוח יוצא הכלל הנותן חומר למידה לדור הצעיר אלו שיחליפו אותנו בבוא העת הצמאים למדע ורזי המקצוע. צריך לומר את האמת הדוחות שלך וכמובן של חברנו מאמון הראויים לציון הנותנים דוח פרטני ומלמד,וזאת כמובן מבלי לפגוע חלילה בשאר החברים. ולעיניינו רפול החתול בני ישראל ממתינים יובלות לבוא המשיח ואני עבדך הנאמן מתי נצא יחד לדוג ,כניראה עד בוא המשיח. הדייג והים מהצפון יוסי acigar;סרגוס
|
|
|
|
|
הדוחות שלך הם דפים מספר רב מכר 
|
-------------------------------
. !
|
|
|
aviv1
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
48
|
|
איזה כיף לקרוא את הדוחות שלך רפול! משובח 
|
גם אני חבר בצוות חפף!!!
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
כרגיל רפי  דוח לתפארת ISF  איזה השקעה בדיווח הזה, כל כך הרבה פרטים מקצועיים  רק לבוא וללמוד מהמאסטר בארץ לטרולינג  בורים שבורים , הכל לטובה  מה בערך מהירות הגרירה ? האם גררת פעם קלאמרי / סבידה על ריתמה ?
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ואחד ביס חטפה לה הפלמידה שם כהרגלך דוח מפורט ומענק עם פירוט מקסימלי למה שהיה לכם וגם אני בדעה של גדי על זה ששכחת את הבורים על המזח שם רפי ולפי הנסיון שלך בתחום וידוע לי שיש לך הרבה נסיון בזה !! בתקופה זו בורי עם ריתמה עדיף על דמוי? אם כן נמק והסבר ..למה ! איזה דגים דווקא !! השאלה מה מטרגטים. על דמויים אולי יותר תקיפות, אבל על חי....  הגדולים הדו"סים- על חי הסיכוי הרבה יותר גדול, לכן הבחירה הברורה היא על חי. בתמונות כאן בקישור משנה שעברה תבין מדוע  - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=1213.0תמיד ניתן לשלב גם וגם- תלוי באזור... על חי זה פלמודים ואינטיאסים כעקרון, חריג: טונה שמתקרבת לחוף או לוקוס גדול... אביחי, התוצאות עם הבורים היו אחרות, או אינטיאס/פלמוד דו"ס - או אולי חזרה בידיים ריקות  לפי התגובה "המנחמת" של רן לגבי התוצאה של ליאב- אולי טוב שנשכחו הבורים..... מה שאומר דודו- שאולי גדי לא יקשור אותי לריתמה... 
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
רפי כל דוח שלך הוא תוצאה של מקצוענות בשילוב ידע והכרת הים למופת ... מאחל לך עוד דגים רבים על הסירה . 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
alon_h
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין עליך רפול איזה דו"ח עד עכשיו אני עם חיוך.... מי כמוני שהיה איתך בסיטואציות שאתה מתאר יכול להבין איזה תענוג להעביר איתך דיג כזה..... כולל להיזכר ששכחת משהו בחוף(איתי זה היה הגנצ') ...... יום טוב והמשך חוויות ודוחות מהנים
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כרגיל רפי  דוח לתפארת ISF  איזה השקעה בדיווח הזה, כל כך הרבה פרטים מקצועיים  רק לבוא וללמוד מהמאסטר בארץ לטרולינג  בורים שבורים , הכל לטובה  מה בערך מהירות הגרירה ? האם גררת פעם קלאמרי / סבידה על ריתמה ? מהירות הגרירה היתה 4.5-5 קשרים. לא ניסיתי לגרור קלמארי/סבידה, אם כי נראה לי מענין... יותר קל לי בורי והתרגלתי... קרה שניסיתי עם טוניות- בינתיים ללא הצלחה, פעם אחת תפסתי גם על "שפיץ". אין עליך רפול איזה דו"ח עד עכשיו אני עם חיוך.... מי כמוני שהיה איתך בסיטואציות שאתה מתאר יכול להבין איזה תענוג להעביר איתך דיג כזה..... כולל להיזכר ששכחת משהו בחוף(איתי זה היה הגנצ') ...... יום טוב והמשך חוויות ודוחות מהנים
אלון, אל תלשין לכולם שאני שוכח דברים על החוף...  כשהיינו ביחד תמיד היה סגולה לדגים וכמובן- איך נשכח את היום הגדול בו מניקו24, אתה ואני, העלינו את מובידיק על סירתך.. 
|
|
|
|
|
היה תענוג להצטרף אליכם שוב אחרי כמעט שנתיים מהפעם האחרונה וכמו תמיד, יציאות איתך ועם גדי תמיד נגמרות עם דגים בצידנית הקלקר אגב, הטוניות הפעם עושנו במעשנת ויצאו פשוט דלקטס 
|
|
|
|
|
רפי דוח תענוג כנראה לפעמים אמונות תפלות עובדות 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לראות אותך עם פלמוד זה אישור שהחיים במסלולם  תזכיר לי שני דברים: 1. לא לתת לך להיות אחראי על הפיתיונות...  2. לספר לך על מאיה אחת מרמת-דוד שהכרתי פעם... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
רפול התברכת בכשרון דיג וכן בכשרון כתיבה וביחד - יש דו"ח למופת  כיף לקרוא .נהנתי  מניקו ניסחת את זה בצורה מושלמת רפולי פעם אתה היתה מתקשר ואנחנו היינו מקבלים תקיפה עכשיו התחלפו היוצרות רק שלא יתחילו לקרוא לי שלומי החתול  פעם הבאה עם הבורים אתה כבר תפציץ דו סיפרתי אני מריח את זה 
|
|
|
|
|
סחתיין רפי אחלה תפיסות בהצלחה בבאות במיוחד עם הבורי
|
|
|
|
ERAN GREEN
|