פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   אהלן חבר'ה, חדש בתחום ויש כמה שאלות |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: אהלן חבר'ה, חדש בתחום ויש כמה שאלות (נקרא 7129 פעמים) |
הדפסה |
|
Ofek1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
28
|
|
היי, יש לי את האלפא לידר 4.2,כשקניתי אותו לפני שלושה חודשים בערך(אני גם מתחיל  ) הוא בא כסט עם רולר, הרולר-tica rage la8000r וחוט עליו-הסט עלה לי 500 שקל.אני חושב שהוא מאותה סדרה של הרולר ששלחת(הדגם הזה בצבע בורדו,יש באתר ששלחת אם אני לא טועה).על המקל קיבלת המלצות ואצלי הרולר גם עובד חלק אז אולי שווה להעלות קצת בתקציב ותוכל לרכוש כזה(אני מתחיל אז זה מהניסיון שלי עד עכשיו). בהצלחה!
|
|
|
|
imvad
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי, יש לי את האלפא לידר 4.2,כשקניתי אותו לפני שלושה חודשים בערך(אני גם מתחיל  ) הוא בא כסט עם רולר, הרולר-tica rage la8000r וחוט עליו-הסט עלה לי 500 שקל.אני חושב שהוא מאותה סדרה של הרולר ששלחת(הדגם הזה בצבע בורדו,יש באתר ששלחת אם אני לא טועה).על המקל קיבלת המלצות ואצלי הרולר גם עובד חלק אז אולי שווה להעלות קצת בתקציב ותוכל לרכוש כזה(אני מתחיל אז זה מהניסיון שלי עד עכשיו). בהצלחה! תודה אחי  כנראה אני יילך על זה. הדגם EA ו LA לפי מה שהבנתי אותו הדבר וההבדל בין 6000 ל 8000 זה גודל של השפולה (יכול להיות שאני טועה) ובכל מקרה זה באותו מחיר של 170..
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
תודה צור. אך שלו זה בסדר שאתה חופר , עדיף לפני הקנייה ,אנחנו פו בשביל לעזור אחד לשני לגבי המקל , אכן זה המקל יש אותו גם ב4.20 לגבי הרולר אל תתפתה לרולר זול מידי , האים יש לך אפשרות לקנות מאיבי את הרולר כן אחי אין לי בעיה לקנות מאיביי... בסכום של עד 200 שח לא יכול להמליץ לך מפאת חוסר ניסיון ברולרים זולים מה שכן יכול להמליץ לך זה את הרולר של ריובי אאוזיס שמחירו באיבי סביב ה 370 שח כולל משלוח , כיום יש אצלי את הרולר כרולר ספר והרולר שירת אותי נאמנה יש לציין שאפשר לשטוף אותו ללא חשש ,
|
|
|
|
עמרי.
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
37
|
|
יואל רק תיקון קטן האולר ריובי אואזיס עולה באיביי ובאמזון הרבה פחות. בוודאות אני יודע שבאמזון הוא עולה שלושים דולר
|
-------------------------------
אנשים מצליחים עושים מה שאנשים לא מצליחים לא אוהבים לעשות, אבל הם שונאים לעשות את זה באותה המידה!
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
יואל רק תיקון קטן האולר ריובי אואזיס עולה באיביי ובאמזון הרבה פחות. בוודאות אני יודע שבאמזון הוא עולה שלושים דולר
עומרי תודה על התיקון עם תוכל לעלות את הקישור גם אני וגם הבחור נשמח הרולר באמת סבבה , מהניסיון שלי שווה כל שקל
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
אצלי קיים הדגם הישן יותר , בכול זאת רכשתי אותו לפני מספר שנים מפחינת הגודל הוא בסדר , היכנס לך חוט של 040 משהו כמו 250 מטר עם השארית של הגליל תוכל לבנות את הריגים
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 26, 2014, 18:39:43 PM על ידי yoelsh
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
האמת לא יודע איך הדגם החדש ,עם יותר טוב או פחות טוב
לגבי קנייה באמזון אין לי מוסג גם אני עדין לא רכשתי דרכם מוצרים
|
|
|
|
imvad
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ניסיתי להזמין עכשיו והוא לא שולח לארץ :\ יאללה לא נורא נילך על ה TICA. מה אומר איזה גודל לקחת 6000 או 8000?
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
ניסיתי להזמין עכשיו והוא לא שולח לארץ :\ יאללה לא נורא נילך על ה TICA. מה אומר איזה גודל לקחת 6000 או 8000?
תעשה בדיקה של קיבולת חוט כך בחשבון חוט 0.35 - 0.40 מ'מ צריך להכניס קרוב ל 230 - 250 מטר
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
צור צודק 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
היום בכל חנות מוכרים סטים במחיר של 500 שקל וסטים נחמדים מאוד לדייג חופי 
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
היום בכל חנות מוכרים סטים במחיר של 500 שקל וסטים נחמדים מאוד לדייג חופי  פרגן בכמה דוגמאות 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|