ilans
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
האם הוא חוף סלעי? עמוק / רדוד? והיכן בחוף אתם ממליצים לזרזר? אני פשוט לא מכיר את החוף.
|
|
|
|
|
האם הוא חוף סלעי? עמוק / רדוד? והיכן בחוף אתם ממליצים לזרזר? אני פשוט לא מכיר את החוף.
יצא לי להיות שם כבר כמה פעמים בחודש האחרון והמקום הכי חם זה בצד הכי ימני של החוף ליד השיחים הבעיה היחידה היא שבשעות של הבוקר מתחילים להכנס אנשים למים וכמות תפיסות יורדת. אז אני עובר לצד שמאל של החוף אבל ממש שמאל אפילו יוצא מגבולות החוף אחרי המפרצון האחרון גם שמח יש תפיסות יפות. החוף לא סלעי בכלל מתחיל רדוד 10-15 מטר ראשונים ואז מתחיל להתעמק בצורה משמעותית. דרך אגב ניסיתי לזרזר מהמזח של הסירות מנוע שם והיה מאכזב...דווקא חשבתי שבגלל שעמוק שם יהיו הפתעות אבל לא 
|
-------------------------------
S.F
|
|
|
ilans
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה.
דווקא עד עכשיו רק החופים הסלעיים הניבו תוצאות.
בכל מקרה אני זורם לשם בשישי הקרוב. אני אתמקם במיקום שהמלצת.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אם אתה מגיע לשם לדיג נטו ולא להתרגעות על החוף, הייתי הולך ליער הרוסים שנמצא מדרום לחוף אמנון. החוף הזה ארוך מאד ויש בו אינספור מקומות לז'ירז'ור עם שילוב של בעיקר סלעי בזלת וצמחיה במים. המקום לא הכי פופולארי לשהייה ולכן לא תהיה לך בעיה למצוא נקודות שקטות ולדלג בקלות מנקודה לנקודה...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
אם אתה מגיע לשם לדיג נטו ולא להתרגעות על החוף, הייתי הולך ליער הרוסים שנמצא מדרום לחוף אמנון. החוף הזה ארוך מאד ויש בו אינספור מקומות לז'ירז'ור עם שילוב של בעיקר סלעי בזלת וצמחיה במים. המקום לא הכי פופולארי לשהייה ולכן לא תהיה לך בעיה למצוא נקודות שקטות ולדלג בקלות מנקודה לנקודה...
איך מגיעים לחוף הזה?
|
S.F
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
איך מגיעים לחוף הזה? לא היית שם לפי המלצתו של צור??
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
איך מגיעים לחוף הזה? לא היית שם לפי המלצתו של צור?? לא...הוא לא המליץ לי על המקום הזה!
|
S.F
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
איך מגיעים לחוף הזה? לא היית שם לפי המלצתו של צור?? לא...הוא לא המליץ לי על המקום הזה! אז אני מבין שנכנסת דרך החוף המוסדר של אמנון... בכול אופן, בתמונה המצורפת רואים את חוף אמנון. הצומת שצבוע באדום בצד ימין זה הצומת שמגיעים אליו מורד הגליל/אלמגור כשיורדים לכנרת. בצד שמאל יש סימון אדום שיורד מהכביש הראשי לדרך כורכר. אין הרבה אפשרויות לרדת לכיוון המים ואיך שלא תפנה, תגיע לחניה למטה... בקו המים אתה כבר תדע מה לעשות 
|
|
|
|
|
איך מגיעים לחוף הזה? לא היית שם לפי המלצתו של צור?? לא...הוא לא המליץ לי על המקום הזה! אז אני מבין שנכנסת דרך החוף המוסדר של אמנון... בכול אופן, בתמונה המצורפת רואים את חוף אמנון. הצומת שצבוע באדום בצד ימין זה הצומת שמגיעים אליו מורד הגליל/אלמגור כשיורדים לכנרת. בצד שמאל יש סימון אדום שיורד מהכביש הראשי לדרך כורכר. אין הרבה אפשרויות לרדת לכיוון המים ואיך שלא תפנה, תגיע לחניה למטה... בקו המים אתה כבר תדע מה לעשות  אם אני מגיע מכיוון מיגדל הצומת המסומת באדום תיהיה פנייה שמאלה לכיוון אלמגור? ומול הצומת יש ירידה לשטח לכיוון המים? ועד כמה השטח ידודותי לפרבייט נמוכה ? 
|
S.F
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
איך מגיעים לחוף הזה? לא היית שם לפי המלצתו של צור?? לא...הוא לא המליץ לי על המקום הזה! אז אני מבין שנכנסת דרך החוף המוסדר של אמנון... בכול אופן, בתמונה המצורפת רואים את חוף אמנון. הצומת שצבוע באדום בצד ימין זה הצומת שמגיעים אליו מורד הגליל/אלמגור כשיורדים לכנרת. בצד שמאל יש סימון אדום שיורד מהכביש הראשי לדרך כורכר. אין הרבה אפשרויות לרדת לכיוון המים ואיך שלא תפנה, תגיע לחניה למטה... בקו המים אתה כבר תדע מה לעשות  אם אני מגיע מכיוון מיגדל הצומת המסומת באדום תיהיה פנייה שמאלה לכיוון אלמגור? ומול הצומת יש ירידה לשטח לכיוון המים? ועד כמה השטח ידודותי לפרבייט נמוכה ?  אם אתה מגיע מכיוון מגדל אתה עובר את גינוסר, את חוף חוקוק, את כפר נחום ואז לפני חוף אמנון אתה יורד (בזהירות מהמדרגה) לכביש כורכר. סע בזהירות ולאט ולא צריכה להיות לך בעיה... המון רכבי פרייבט נכנסים לשם... אם הגעת לצומת שסימנתי באדום עבה, תסתובב ותחזור ואחרי הכניסה למפרץ אמנון שים לב אחרי עיקול ימינה לירידה משמאל...
|
|
|
|
|
תודה רבה! בשבת ננסה  ... קיבלתי מצלמת אקסטרים לתיעוד היציאות שלי אז יש התלהבות כפולה 
|
S.F
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תודה רבה! בשבת ננסה  ... קיבלתי מצלמת אקסטרים לתיעוד היציאות שלי אז יש התלהבות כפולה  מחכים לראות תוצאות 
|
|
|
|
ilans
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש שם וואחד ירידה עם בורות על ההתחלה, עם פרייבט צריך ממש להיזהר.
לפני חודש בערך הייתי שם בפעם הראשונה והייתה שם הצלחה גדולה.
מיקום מדוייק מומלץ זה איפה שהצינורות שאיבה ( יש 4 כאלה, אי אפשר לפספס)
בצד ימין של הצינורות הלך מעולה.
עדיף להתמקם עם הרכב קרוב למתקן שאיבה, כך שאיך שאתה תרד למים אתה תבחין בצינורות ותוכל
להתמקם ליד.
הסיבה היחידה שאני לא חוזר לשם זה כדי לא לדפוק את הרכב.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יש שם וואחד ירידה עם בורות על ההתחלה, עם פרייבט צריך ממש להיזהר.
לפני חודש בערך הייתי שם בפעם הראשונה והייתה שם הצלחה גדולה.
מיקום מדוייק מומלץ זה איפה שהצינורות שאיבה ( יש 4 כאלה, אי אפשר לפספס)
בצד ימין של הצינורות הלך מעולה.
עדיף להתמקם עם הרכב קרוב למתקן שאיבה, כך שאיך שאתה תרד למים אתה תבחין בצינורות ותוכל
להתמקם ליד.
הסיבה היחידה שאני לא חוזר לשם זה כדי לא לדפוק את הרכב.
חוץ מהירידה הבעייתית על הסיבוב מדרום לחוף אמנון, יש ירידה נוספת לכיוון דרום. הרבה יותר סימפטית ורק קצת יותר נסיעה בחלק התחתון לאורך החורשה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|