תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
11/11/2011 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 20 - 30 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6:30 | דג חי - וואק וואק | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 7 |
6:40 | דג חי - טרכון | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 13.7 |
6:50 | גיג קטן - סי רוק | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 3.4 |
5:00 | פתיון בשרי אחר - גמברי | טרכון ים תיכוני | 2 | 2 |
8:00 | סבידה מתה - סבידה | נצרן ים-תיכוני (חזיר ים) | 40 | מעל 30 |
הדו"ח:
טוב את הדוח אני מקדיש לרפי שקצת נעלמתי לו לאחרונה אבל לא בכוונה

נתחיל את הדוח בזה שיום שלישי האחרון החלטנו לצאת לבולוס אני וארז מגיעים לסירה מארגנים ציוד ואני אומר לארז שאת החכה השנייה אני מחמש בגיג קטן מן הרגשה פנימית שאמרה לי שזה יהיה שווה.
מגיעים לתקלה הראשונה ארז מוריד פיתיון ומחכה לפארידה ואני מחליט להוריד גיג קטן של 80 גרם של דאמיקי .
מגיע לקרקעית 3 הקפצות מקבל עצירה והופ בייבי אינטיאס ראשון בסירה ארז שראה שיש תקיפות מחמש גם את אחת החכות בגיג קטן מתקנים מורידים שנינו והופ ארז נעול ושני בייבי באים לו על שני קרסים מתקנים שוב ושנינו נעולים ובזה נגמרת החגיגה החושך עלה והלהקה נעלמה .
ממשיכים בבולוס ממלאים את הדליים בוואק וואקים וכמה סרגוסים ומתקפלים לאחר שהצפוניות נזפו בנו לצאת מהים , תמונות מהבולוס לא היו אבל זה נתן לנו את ההרגשה להתמקד ביציאה בשישי רק בקרוב ולא להתרחק לעומק מה שהתברר לאחר מכן כמשתלם במיוחד
יום חמישי מגיע ואני כבר עם חשמל בגוף במיוחד לאחר שראיתי את הים שאנחנו מקבלים בשישי ממש כמו בספרים וכמו שאני אוהב.
מגיעים לתקלה ראשונה עוד בחושך אני וארז ומחליטים לאסוף פיתיון חי כדי לעבוד על חי.
תוך חצי שעה יש לנו כ 40 וואק וואקים בהמות במיוחד ו 4 טרחונים יפיפים ממש ביס לאינטיאס.
מחליטים להתחיל לעבוד על סלע בגלל המלצה של חבר שביום שלישי חגג על הסלע מגיעים לריף הראשון ארז מוריד גיג בזמן שאני מוריד את הסט של החי והופ אני רואה אותו נעול בגיג אבל לדג היו תוכניות משלו והוא התנתק אני שמגיע לריצפה סוגר את הרולר מרים קצת ורץ להוריד את הגיג כמה הקפצות ובזווית העין אני קולט נקירות על המקל של החי והופ השתחוות לים ויש אינטיאס ראשון עבודה מהנה של כמה דקות ועולה לו אינטיאס של 7 קילו ראשון על הסירה .
האנרגיה מתחילה לרוץ על הסירה ארז מחליט להוריד את אחד הטרכונים לא לפני שהוא מתלונן מי יאכל גודל כזה אני אומר לו אל תדאג הם יעשו ממנו סלט למטה יתבלו במלח ופלפל ויבלעו עמוק .
ארז מגיע למטה סוגר אני והוא בגיג ופתאום המקל שלו עוד שנייה נעקר מהסטנד הורדה יפיפה ארז עובד עם הדג 10 דקות ויציאות יפות של חוט ואינטיאס כמעט 14 על הסירה.
ממשיכים להוריד עוד דגים וארז ננעל בגיג על איטיאס של 3.4 קילו שעולה בצ'יק לסירה .
עושים עוד תיקון על הסלע לחפש את הלהקה נעצרים שוב מורידים ואז מקבל שוב אכילה על טרכון סעמק איזה דג זה כל הורדה איתו אכילה ממש מעדן לאינטיאסים זה.
האכילה היתה חזקה אי אפשר היה להזיז את הדג והוא שיפשף על הסלע וקרע לא נורא זה חלק מהמשחק.
ממשיכים עוד כשעה לחפש אותם ללא תוצאות ומחליטים לעלות לאחד התקלות להביא קצת חזירים ואולי עוד איזה אנטיאס.
אנטיאסים לא היו בתקלה אבל חזירים אךךךךך כאבו לנו כבר הידיים יצאו מעל 30 קילו חזירים.
בקיצור יום מלא חוויה וסיפוק אפשר להגיד שהעונה של החי מבחינתי נפתחה
מצורף סרטון של ארז ם האינטיאס הגדול אותי המלעון שכח לצלם