בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  כמה שאלות לגבי העונה..
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: כמה שאלות לגבי העונה..  (נקרא 1029 פעמים) הדפסה
TomerAiko

חבר פורום

מנותק מנותק

כמה שאלות לגבי העונה..
« ב- : אוגוסט 16, 2014, 22:35:52 PM »
שלום לאחרונה היציאות דייג שלי היו מעטות בגלל סיבות אישיות והיציאות שלי היו עם הציוד לייט הישן..
עכשיו אני קונה GOPRO ונכנס חזק חזרה.
יש לי שני שאלות:
הראשונה- האם שווה לקנות UL או שכבר נגמרה העונה של הסרגוסים וכל הUL ? או שכדאי לסוף העונה וגם ללברקים ואולי ברקודות בתחילת החורף ? או להשאר עם הלייט לטרגט בנתיים עם הלייט את כל האלה ואז לשדרג את הלייט, לייט מדיום ולטרגט עם מינויים גדולים פלמידות לברקים ברקודות  מה אומרים ?

השאלה השניה מופנת לחברה האילתים- בסוף החודש אני באילת האם שווה ללכת על ברקודות בזרזור ובפתיון חתיכות קלאמרי לצניניות לסרייולה או ללקוסים ?

תודה רבה ושבוע טוב לכולם!   שמש זורחת
עריכה אחרונה: אוגוסט 16, 2014, 22:36:25 PM על ידי TomerAiko
 IP: [ מחובר ]
TomerAiko

חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: כמה שאלות לגבי העונה..
« הגיב #1 ב- : אוגוסט 18, 2014, 22:33:59 PM »
חברים יש תשובה ?
Caza

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : אוגוסט 19, 2014, 00:13:55 AM »
אם יש לך אקסטרה כסף תמיד טוב שיהיה אולטרה לייט זה תחום שמסב המון הנאה,ללא קשר לעונה מידיי פעם תלוי במזג אוויר ניתן לצאת גם עם אולטרה,מניסיוני האישי יצא לי להוציא טרחון ל 2.5 וברקודה של 1.3 עם אולטרה ליייט.

אבל בשורה תחתונה אם אתה לא הולך ספציפי על סרגוסים אין סיבה לאולטרה לייט ובמקרה שלי מכרתי  סט חדש במחיר ישן ונשארתי עם לייט-מדיום בלבד שאיתו אני מטרגט את כל הדגים.
עריכה אחרונה: אוגוסט 19, 2014, 11:29:45 AM על ידי Caza
דוראדו על החוף

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : אוגוסט 20, 2014, 20:41:16 PM »
אם יש לך אקסטרה כסף תמיד טוב שיהיה אולטרה לייט זה תחום שמסב המון הנאה,ללא קשר לעונה מידיי פעם תלוי במזג אוויר ניתן לצאת גם עם אולטרה,מניסיוני האישי יצא לי להוציא טרחון ל 2.5 וברקודה של 1.3 עם אולטרה ליייט.

אבל בשורה תחתונה אם אתה לא הולך ספציפי על סרגוסים אין סיבה לאולטרה לייט ובמקרה שלי מכרתי  סט חדש במחיר ישן ונשארתי עם לייט-מדיום בלבד שאיתו אני מטרגט את כל הדגים.
אתה בסדר
TomerAiko

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : אוגוסט 23, 2014, 00:46:53 AM »

אבל בשורה תחתונה אם אתה לא הולך ספציפי על סרגוסים אין סיבה לאולטרה לייט ובמקרה שלי מכרתי  סט חדש במחיר ישן ונשארתי עם לייט-מדיום בלבד שאיתו אני מטרגט את כל הדגים.
אני כבר ישקיע בסט לייט טוב של 5-20 משהו בסביבה הזאתי שיהיה לחורף וטיפה עכשיו מה שנשאר, וכבר בקיץ הבא אני אקנה סט אולטרה.
תודה רבה על העזרה.
רק לגבי השאלה השניה אם ידוע לך משהו על הדייג באילת אני שם ביום ראשון.
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!