|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 12/8/2014 | דרום - מפרץ אילת | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 10 - 20 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 06:30 | דמוי דג בינוני - | חניתן דק | 1 | |
הדו"ח:חניתן של בוקר. כרגיל לפני העבודה "טוען מצברים" , וכשיש תוצאות הסוללה טעונה במלואה  . הדג "נתרם" לאחד החברים שישב לידי רגע לפני שהוא חוזר למים.  מצורפות תמונות:
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
החלטת לעשות הפסקה מהג'יגים? לא שגיוון מזיק, סתם סקרנות... 
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
החלטת לעשות הפסקה מהג'יגים? לא שגיוון מזיק, סתם סקרנות...  יפה גיאצ'וק אני רואה שאתה מזהה את דפוסי הדייג שלי  נכון שאני מעדיף ג'יגים אבל בהחלט לא רק. אם אני מזהה פעילות בחלק העליון של המים ואלה לא טוניות אני עובר לדמויים. הרבה פעמים אין פעילות על פני המים, ואז אני מחפש אותם למטה עם הג'יגים. אני משתדל לשלב בין שתי הסיגנונות אבל אתה צודק, הבחירה הראשונה שלי יהיו הג'יגים 
|
|
|
|
|
|
manus
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
38
|
|
וואו איזה יופי של דג, אילת זו פשוט ארץ אחרת... כל הכבוד על הדג והתמונות 
|
|
|
|
|
|
|
וואו איזה יופי של דג, אילת זו פשוט ארץ אחרת... כל הכבוד על הדג והתמונות  תודה 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
החלטת לעשות הפסקה מהג'יגים? לא שגיוון מזיק, סתם סקרנות...  יפה גיאצ'וק אני רואה שאתה מזהה את דפוסי הדייג שלי  נכון שאני מעדיף ג'יגים אבל בהחלט לא רק. אם אני מזהה פעילות בחלק העליון של המים ואלה לא טוניות אני עובר לדמויים. הרבה פעמים אין פעילות על פני המים, ואז אני מחפש אותם למטה עם הג'יגים. אני משתדל לשלב בין שתי הסיגנונות אבל אתה צודק, הבחירה הראשונה שלי יהיו הג'יגים  ועכשיו נראה לי שאני זיהיתי.... אתה מחפש נעילות - ומתאים את השיטה אל מה שאתה רואה...  רק לא בטוח שהבנתי את הרעיון של "נתרם רגע לפני שחוזר למים".... נתרם כדי לחזור למים בתור פתיון - או שמא רגע לפני שחרורו החבר ביקש שתתרום לו אותו לארוחה?!  בינינו שלום, אם כבר שמת אייקון כזה -  אז נוסיף לך נקיפות מצפון.... החניתן אולי רק רצה לאחל לך מזל טוב - כפי שאיחלנו לך כאן: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=17539.0 
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
החלטת לעשות הפסקה מהג'יגים? לא שגיוון מזיק, סתם סקרנות...  יפה גיאצ'וק אני רואה שאתה מזהה את דפוסי הדייג שלי  נכון שאני מעדיף ג'יגים אבל בהחלט לא רק. אם אני מזהה פעילות בחלק העליון של המים ואלה לא טוניות אני עובר לדמויים. הרבה פעמים אין פעילות על פני המים, ואז אני מחפש אותם למטה עם הג'יגים. אני משתדל לשלב בין שתי הסיגנונות אבל אתה צודק, הבחירה הראשונה שלי יהיו הג'יגים  ועכשיו נראה לי שאני זיהיתי.... אתה מחפש נעילות - ומתאים את השיטה אל מה שאתה רואה...  רק לא בטוח שהבנתי את הרעיון של "נתרם רגע לפני שחוזר למים".... נתרם כדי לחזור למים בתור פתיון - או שמא רגע לפני שחרורו החבר ביקש שתתרום לו אותו לארוחה?!  בינינו שלום, אם כבר שמת אייקון כזה -  אז נוסיף לך נקיפות מצפון.... החניתן אולי רק רצה לאחל לך מזל טוב - כפי שאיחלנו לך כאן: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=17539.0  תודה לך ולפורום המדהים על האיחולים ליום ההולדת שלי  קלעת בול לגבי התאמת השיטה, אני בדעה שאם הדג שאני מוציא לא יכול או לא ישב אצלי בצלחת מכל סיבה שהיא אז אני מחזיר בחזרה לים. דרך אגב היום בבוקר הגיע אותו חבר שקיבל את הדג וציין בפני שהדג היה טעים מאוד, במקרה של הדג הזה מבחינה ויזואלית אני מוותר עליו
|
|
|
|
|
|
|
כל הכבוד! וכל הכבוד לתמונה הברורה של הדימוי ,במיוחד למתחילים כמוני שלא ממש יודעים מה עובד ומה לא ומתי.
|
|
|
|
|
|
|
תפיסה יפה במקום שזכור לי לטוב וטוב לראות שסידרו את המקום בשעה טובה תמשיך לדווח לנו לנו מהגיזרה הדרומית הדג בתמונה זה לא מליטה?
|
|
|
|
|
|
|
תפיסה יפה במקום שזכור לי לטוב וטוב לראות שסידרו את המקום בשעה טובה תמשיך לדווח לנו לנו מהגיזרה הדרומית הדג בתמונה זה לא מליטה?
המקום עדיין בשיפוצים אבל בסוף יהיה הרבה יותר יפה ונוח. הדג בתמונה זה חניתן או בשפה המקומית "גוליה"
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה בוקר ליפני העבודה 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
המקום עדיין בשיפוצים אבל בסוף יהיה הרבה יותר יפה ונוח. הדג בתמונה זה חניתן או בשפה המקומית "גוליה" אני חייב להודות שזה פעם ראשונה שאני שומע על השם "גוליה" כנראה שבעיר הדרומית יש שמות שונים מאצלנו  תודה על השיתוף ובהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37