פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   דמוי לברקודות גדולות באילת, עזרה? |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: דמוי לברקודות גדולות באילת, עזרה? (נקרא 7607 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
58
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
מצטרף להמלצה על הטייד מינו. לי יש את ה175 27ג'. עף יפה מאוד ושוחה פשוט מעולה. בצבעים בהירים בטוח יעשה את העבודה על הברקודות. אצלי עלתה ברקודה יפה על גוף כסוף וגב ירוק. רק המחיר בארץ שערורייתי..עדיף להזמין מחו'ל.
שי
תודה שי, יש מצב אתה מארגן לינק, ייקח לי שעות למצוא... 
|
|
-------------------------------
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
|
אחלה פנטזיה יש לך ומאחל שתזכה להגשימה. אמנם אני לא אילתי,אבל חקרתי שם את השטח שמותר לדוג בפסח האחרון החופים באילת שונים מהים התיכון בכך שהם מגיעים לעומקים רציניים במרחק לא רב מהחוף בשל תוואי הקרקע היחודי הייתי עובד עם גי׳ג שנזרק כמה שיותר רחוק כדי שיגיע כמה שיותר עמוק ,ממליץ על צבע סרדין המאכל האהוב עליהם. ועם אתה מתעקש על בובה zip baits 139f ZBL בצבע סרדין שוחט ברקודות תעבוד עם לידר 0.5 או0.6 לא פחות בלי וויר.
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
58
|
|
אחלה פנטזיה יש לך ומאחל שתזכה להגשימה. אמנם אני לא אילתי,אבל חקרתי שם את השטח שמותר לדוג בפסח האחרון החופים באילת שונים מהים התיכון בכך שהם מגיעים לעומקים רציניים במרחק לא רב מהחוף בשל תוואי הקרקע היחודי הייתי עובד עם גי׳ג שנזרק כמה שיותר רחוק כדי שיגיע כמה שיותר עמוק ,ממליץ על צבע סרדין המאכל האהוב עליהם. ועם אתה מתעקש על בובה zip baits 139f ZBL בצבע סרדין שוחט ברקודות תעבוד עם לידר 0.5 או0.6 לא פחות בלי וויר.
תודה, בהחלט הולך לנסות...
|
|
|
|
|
|
אביתר מק
|
מתעניין חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
המלצה- 1. לילה, גאות, חוף, דארטר, בצבע זהב, קשקשים מחזירי פלאש. 2. לילה, עומק, מיינו שוקע לא הרבה, צבע זהב, צרים ארוכים, ותוריד משולשות במידה ואתה מפחד אל תדאג כל נגיסה ננעל לי שם בבודדות. ** הברקודות שם קטנות בעונה הנוכחית, בעלי החנויות קוראים להם מליטות אבל זה ברקודה.. יש כמה מקומות מומלצים שלהם באילת בזמנים הטובים גם פופרים של Dam היו ננעלים. הכל תלוי בשיטת העבודה שיהיה בהצלחה  סליחה שאני רומז, במידה ותרצה כמה שמות של דמויים שלח לי פרטי בכיף.
|
|
|
|
|
|
|
אהלן שי אני מישתמש באימה קוממו לבן ראש אדום אבל כל דרטר טוב יעשה את העבודה רוב הברקודות שתפסתי בזירזור היה עים הקומומו, בים עובד (רוח דרומית) עים פופר היו יותר תקיפות , אני בפופר מוסיף וייר , הן לפעמים מפספסות את הדמוי ופוגעות בחוט. אבל את הגדולות תפסתי בחורף על על חי בעיקר בורי
|
|
|
|
|
|
|
אהלן שי אני מישתמש באימה קוממו לבן ראש אדום אבל כל דרטר טוב יעשה את העבודה רוב הברקודות שתפסתי בזירזור היה עים הקומומו, בים עובד (רוח דרומית) עים פופר היו יותר תקיפות , אני בפופר מוסיף וייר , הן לפעמים מפספסות את הדמוי ופוגעות בחוט. אבל את הגדולות תפסתי בחורף על על חי בעיקר בורי
אהלן אמיתי, שי קיבלת עצה מאחד התותחים באמת, ואחלה בן אדם. העצות שקיבלת בשירשור יותר מראויות, ולך נותר לבחור או לשלב אותם בדיג
|
|
|
|
|
|
דין וטורי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
36
תן לאדם דג והוא ישבע ליום למד אותו לדוג וישבע לעד
|
|
יש דמוי שנקרא shoreline של דיוואה הכי גדול גם פגז 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
איך יעבדו הדרטרים של סטרייק פרו (EG-024) לדעתכם? אלו דמויים שטסים לקיבינימט, שוחים בכול ים ובכול מצב, אורך 10.5 ס"מ, משקל 17.2 גרם. מגיעים עם קרסים חזקים ולא מפריע להם לשחות גם כבל 60 ליברות באורך 20 ס"מ  דגמי צבע לבן ראש אדום (022) ולימון ליים (096).  
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
איך יעבדו הדרטרים של סטרייק פרו (EG-024) לדעתכם? אלו דמויים שטסים לקיבינימט, שוחים בכול ים ובכול מצב, אורך 10.5 ס"מ, משקל 17.2 גרם. מגיעים עם קרסים חזקים ולא מפריע להם לשחות גם כבל 60 ליברות באורך 20 ס"מ  דגמי צבע לבן ראש אדום (022) ולימון ליים (096).   נראה לי יותר לכיוון הראש אדום אבל הם נראים פגז! בים אין חוקים אבל אין סיבה שלא יעבדו
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
דביר, למרות שז'ירז'ור זה עולם אחר, קח בחשבון גם פיתיון חי.
אישית, את הברקודה-פלצת שלי באילת, דווקא תפסתי על טונית (כבר לא זוכר אם היתה חיה או מתה, אבל בכל מקרה טונית שנתפסה באותו יום).
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
58
|
|
דביר, למרות שז'ירז'ור זה עולם אחר, קח בחשבון גם פיתיון חי.
אישית, את הברקודה-פלצת שלי באילת, דווקא תפסתי על טונית (כבר לא זוכר אם היתה חיה או מתה, אבל בכל מקרה טונית שנתפסה באותו יום).
רון, אתה יכול להראות איך אתה תופר אותה כדי לתפוס את הברקודה? האם מדובר בטונית שלמה שאיתה אתה מז׳רז׳ר? 
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
לא ז'ירז'ור, דיג חוף רגיל. מבחינת תפירה לא היה משהו מיוחד. מדובר על טוניות שלמות של 100-150 גרם. מכניס את הקרס ליד הזנב, מוציא, ומכניס שוב ליד הראש, וזהו - תפירה פשוטה ביותר. מומלץ להשתמש בחוט מתכת (לא זוכר אם אני השתמשתי במתכת או לא). חוץ מהברקודה שנתפסה (בערך 4 ק"ג אם אני זוכר נכון), היו עוד משיכות ללא נעילות. יש לציין שמדובר על מס' שנים לאחור (6 שנים ליתר דיוק  ), אבל בתקופה מאד דומה לעכשיו (התמונה מתאריך 19/08/2008) 
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
58
|
|
לא ז'ירז'ור, דיג חוף רגיל. מבחינת תפירה לא היה משהו מיוחד. מדובר על טוניות שלמות של 100-150 גרם. מכניס את הקרס ליד הזנב, מוציא, ומכניס שוב ליד הראש, וזהו - תפירה פשוטה ביותר. מומלץ להשתמש בחוט מתכת (לא זוכר אם אני השתמשתי במתכת או לא). חוץ מהברקודה שנתפסה (בערך 4 ק"ג אם אני זוכר נכון), היו עוד משיכות ללא נעילות. יש לציין שמדובר על מס' שנים לאחור (6 שנים ליתר דיוק  ), אבל בתקופה מאד דומה לעכשיו (התמונה מתאריך 19/08/2008)  קודם כל אני חייב לצין שאתה בחור יפה... . תן דוגמא של הריג שבו השתמשת אם אפשר, ואם אפשר לציין את שעת התפיסה והמיקום... אחרי הכל אני רוצה בדיוק כזו... 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
שי אני בכיוון שלך בימים הקרובים אז צפה לצילצול  יש לי קופסה של כתר עם כול מיני דמויים, בעיקר גדולים שאולי יעניינו אותך... סתם יושבים ומתבשלים בקופסה ואני לא משתמש בהם... קח תנסה ואם זה עזר, תוריד אותם בדרך חזרה וגם איזה דג... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|
|