פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   גומבר בבצת |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: גומבר בבצת (נקרא 7746 פעמים) |
הדפסה |
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אבל מה שהכי תפס אותי בדוח? בבקשה: לצערי אני מגלה כשאני מגיע הביתה שלא רק שאשתי לא יצאה לרכיבה על אופניים כפי שסיכמנו,היא גם הפכה את הסלון כי היא רוצה לתקן את החורים בקירות שנתגלו אחרי שהיא הזיזה ארונית בכדי לפנות מקום לאקווריום חדש וכמובן גם לצבוע את הקירות...  תגיד לי גיאצ׳וק, אתה במקרה קוראים אותך אייל?   גאיצ'וק נתפשת......  חוצמזה יקירי, נסה לתת למרמיר ולכחילה את הכבוד הראוי גם אם שימשו לפתיון- דג שנתפס ראוי לקבל איזכור ביומן לטובת הכלל... מה גם שמדובר בדגים שמשמשים ואותי שימשו שנים כדגי מטרה... לטיפולך המסור...  אשתדל למלא את הפרטים שביקשת אבל בתנאי אחד. ב-08:15 אתה לוקח פיקוד... 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
אבל מה שהכי תפס אותי בדוח? בבקשה: לצערי אני מגלה כשאני מגיע הביתה שלא רק שאשתי לא יצאה לרכיבה על אופניים כפי שסיכמנו,היא גם הפכה את הסלון כי היא רוצה לתקן את החורים בקירות שנתגלו אחרי שהיא הזיזה ארונית בכדי לפנות מקום לאקווריום חדש וכמובן גם לצבוע את הקירות...  תגיד לי גיאצ׳וק, אתה במקרה קוראים אותך אייל?   גאיצ'וק נתפשת......  חוצמזה יקירי, נסה לתת למרמיר ולכחילה את הכבוד הראוי גם אם שימשו לפתיון- דג שנתפס ראוי לקבל איזכור ביומן לטובת הכלל... מה גם שמדובר בדגים שמשמשים ואותי שימשו שנים כדגי מטרה... לטיפולך המסור...  אשתדל למלא את הפרטים שביקשת אבל בתנאי אחד. ב-08:15 אתה לוקח פיקוד...  זה טוב שיש לאנשים אשליות להאחז בהן... 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אבל מה שהכי תפס אותי בדוח? בבקשה: לצערי אני מגלה כשאני מגיע הביתה שלא רק שאשתי לא יצאה לרכיבה על אופניים כפי שסיכמנו,היא גם הפכה את הסלון כי היא רוצה לתקן את החורים בקירות שנתגלו אחרי שהיא הזיזה ארונית בכדי לפנות מקום לאקווריום חדש וכמובן גם לצבוע את הקירות...  תגיד לי גיאצ׳וק, אתה במקרה קוראים אותך אייל?   גאיצ'וק נתפשת......  חוצמזה יקירי, נסה לתת למרמיר ולכחילה את הכבוד הראוי גם אם שימשו לפתיון- דג שנתפס ראוי לקבל איזכור ביומן לטובת הכלל... מה גם שמדובר בדגים שמשמשים ואותי שימשו שנים כדגי מטרה... לטיפולך המסור...  אשתדל למלא את הפרטים שביקשת אבל בתנאי אחד. ב-08:15 אתה לוקח פיקוד...  זה טוב שיש לאנשים אשליות להאחז בהן...  
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אבל מה שהכי תפס אותי בדוח? בבקשה: לצערי אני מגלה כשאני מגיע הביתה שלא רק שאשתי לא יצאה לרכיבה על אופניים כפי שסיכמנו,היא גם הפכה את הסלון כי היא רוצה לתקן את החורים בקירות שנתגלו אחרי שהיא הזיזה ארונית בכדי לפנות מקום לאקווריום חדש וכמובן גם לצבוע את הקירות...  תגיד לי גיאצ׳וק, אתה במקרה קוראים אותך אייל?   גאיצ'וק נתפשת......  חוצמזה יקירי, נסה לתת למרמיר ולכחילה את הכבוד הראוי גם אם שימשו לפתיון- דג שנתפס ראוי לקבל איזכור ביומן לטובת הכלל... מה גם שמדובר בדגים שמשמשים ואותי שימשו שנים כדגי מטרה... לטיפולך המסור...  אשתדל למלא את הפרטים שביקשת אבל בתנאי אחד. ב-08:15 אתה לוקח פיקוד...  בעונג רב....  מישהי חושבת שאנחנו צוחקים..... - אילו ידעה ש.... 
|
|
|
|
ניסים
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
46
0546208825
|
|
אחלה של דוח תודה על השיתוף במידע ובידע 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
גם הדג וגם הדוח..אחלא מברוק בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
אני רוצהההההההה כזה עם סלטות ושפריצים באויר כמו שרק הוא יודע האקרובט הזה ..... איזה דוגמן יא גיאצוק , עכשיו אני מבין על מה דיברת בצהריים .....  כזהההה אני רוצההההההה ......הלכתי להכין ריגים עזוב אותי מבוייליס חחחחחחחח  יש לי קרסים חדשות שנראות מבטיחות לגבי עבי הלסת האלה נראה לי שאבדוק אותם ממש בקרוב !
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אני רוצהההההההה כזה עם סלטות ושפריצים באויר כמו שרק הוא יודע האקרובט הזה ..... איזה דוגמן יא גיאצוק , עכשיו אני מבין על מה דיברת בצהריים .....  כזהההה אני רוצההההההה ......הלכתי להכין ריגים עזוב אותי מבוייליס חחחחחחחח  יש לי קרסים חדשות שנראות מבטיחות לגבי עבי הלסת האלה נראה לי שאבדוק אותם ממש בקרוב ! רק תוודא שנבדוק אותם ביחד 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
למרות שהדג הזה "חסר" באיזורנו והיו כמה תפיסות בודדות בזרזור אני עדיין מנסה לתפוס אותו בדייג חופי
נתחיל בטכינה שאני עושה ואם משהו לא נכון במעשיי אשמח לטיפים
הריג באורך של 80 ס"מ מטר כבל פלדה בעובי 0.14 קרס 0.3 פילה בורי ממולח באורך 5 ס"מ
או שיש לי הרבה ללמוד בשביל לתפוס גומברים מהחוף?
מה או הקרקעית שהגומבר מסתובב בה באיזה עומק בדרך הוא נמצא?
האם הפעולות שאני עושה נכונות?!!!!!
תודה
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
למרות שהדג הזה "חסר" באיזורנו והיו כמה תפיסות בודדות בזרזור אני עדיין מנסה לתפוס אותו בדייג חופי
הריג באורך של 80 ס"מ מטר כבל פלדה בעובי 0.14 קרס 0.3 פילה בורי ממולח באורך 5 ס"מ
תודה
אני לא יודע אם מה שאתה עושה נכון או לא נכון אבל אני יכול לשתף אותך מניסיוני. הגומבר הולך על פילה בורי,דגים קטנים (חיים זה מצויין אבל גם מת הולך...) וקלאמרי בנדיבות. סקווידוויד אולי יקפוץ ויגיד שגם על חתיכות קטנטנות נתפסו אמלו גומברים אבל אם אתה הולך לטרגט אותם אתה לא תופר קוביה של 1 ס"מ אלא רצועה של 10X3 ס"מ... כבל מעולם לא הפריע לו והיו מקרים שניסיתי גם חוט 100 לריגים ועדיין הכבלים "נבחרו" ע"י הגומברים שאכלו... הכבל שאני עובד איתו נע בין 0.5 ל-1 מ"מ (נראה כמו כבל ברקס של אופניים...  ) וקרסים גודל 0/3 עד 0/7 שנבלעים בפה הענקי שלו כמו כלום... אני ממש לא מבין למה לדג שפותח כזו ג'ורה יש בכלל שיניים  בכול אופן,איזור הדיג העיקרי שלי הוא חולי לחלוטין ולפעמים בעונה יש קצת סלעים רדודים . שיא האקשן שלי היה בתקופת הסתיו אחרי החופש הגדול ועד אחרי סוכות בערך כשהמזרחיות הראשונות מגיעות בלילות להרגיע את הים אחרי הצפוניות שמברברות את הים מעט אבל מנקות אותו טוב טוב... טיפ קטן שקיבלתי מאחד מתותחי הדיג של הצפון היה שאת הגומברים צריך לחפש כשמתחיל השפל  או כמו שהוא תיאר את זה "כשהים לוקח"... דבר שהוכיח את עצמו מספר פעמים  אם לרכז את הפרמטרים שהצטברו אצלי למתכון המנצח אז הרשימה תהיה כזו: אוגוסט עד נובמבר, אזור חולי, ים שטוח עם מזרחית, סרגוסים קטנים חיים על כבל עם קרס 0/5, ים בשפל, שעות השקיעה עד מעט אחרי חצות, ויציאות לדיג. הרבה יציאות לדיג...  בהצלחה! 
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
תודה
אני לא יודע אם מה שאתה עושה נכון או לא נכון אבל אני יכול לשתף אותך מניסיוני. הגומבר הולך על פילה בורי,דגים קטנים (חיים זה מצויין אבל גם מת הולך...) וקלאמרי בנדיבות. סקווידוויד אולי יקפוץ ויגיד שגם על חתיכות קטנטנות נתפסו אמלו גומברים אבל אם אתה הולך לטרגט אותם אתה לא תופר קוביה של 1 ס"מ אלא רצועה של 10X3 ס"מ... כבל מעולם לא הפריע לו והיו מקרים שניסיתי גם חוט 100 לריגים ועדיין הכבלים "נבחרו" ע"י הגומברים שאכלו... הכבל שאני עובד איתו נע בין 0.5 ל-1 מ"מ (נראה כמו כבל ברקס של אופניים...  ) וקרסים גודל 0/3 עד 0/7 שנבלעים בפה הענקי שלו כמו כלום... אני ממש לא מבין למה לדג שפותח כזו ג'ורה יש בכלל שיניים  בכול אופן,איזור הדיג העיקרי שלי הוא חולי לחלוטין ולפעמים בעונה יש קצת סלעים רדודים . שיא האקשן שלי היה בתקופת הסתיו אחרי החופש הגדול ועד אחרי סוכות בערך כשהמזרחיות הראשונות מגיעות בלילות להרגיע את הים אחרי הצפוניות שמברברות את הים מעט אבל מנקות אותו טוב טוב... טיפ קטן שקיבלתי מאחד מתותחי הדיג של הצפון היה שאת הגומברים צריך לחפש כשמתחיל השפל  או כמו שהוא תיאר את זה "כשהים לוקח"... דבר שהוכיח את עצמו מספר פעמים  אם לרכז את הפרמטרים שהצטברו אצלי למתכון המנצח אז הרשימה תהיה כזו: אוגוסט עד נובמבר, אזור חולי, ים שטוח עם מזרחית, סרגוסים קטנים חיים על כבל עם קרס 0/5, ים בשפל, שעות השקיעה עד מעט אחרי חצות, ויציאות לדיג. הרבה יציאות לדיג...  בהצלחה!  תודה החכמתי כמה שאלות קטנות עומק המים מרחק הזריקה מאיפה אתה תופר את הדג( אני תופר מהזנב או מהפה) ?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
תודה
אני לא יודע אם מה שאתה עושה נכון או לא נכון אבל אני יכול לשתף אותך מניסיוני. הגומבר הולך על פילה בורי,דגים קטנים (חיים זה מצויין אבל גם מת הולך...) וקלאמרי בנדיבות. סקווידוויד אולי יקפוץ ויגיד שגם על חתיכות קטנטנות נתפסו אמלו גומברים אבל אם אתה הולך לטרגט אותם אתה לא תופר קוביה של 1 ס"מ אלא רצועה של 10X3 ס"מ... כבל מעולם לא הפריע לו והיו מקרים שניסיתי גם חוט 100 לריגים ועדיין הכבלים "נבחרו" ע"י הגומברים שאכלו... הכבל שאני עובד איתו נע בין 0.5 ל-1 מ"מ (נראה כמו כבל ברקס של אופניים...  ) וקרסים גודל 0/3 עד 0/7 שנבלעים בפה הענקי שלו כמו כלום... אני ממש לא מבין למה לדג שפותח כזו ג'ורה יש בכלל שיניים  בכול אופן,איזור הדיג העיקרי שלי הוא חולי לחלוטין ולפעמים בעונה יש קצת סלעים רדודים . שיא האקשן שלי היה בתקופת הסתיו אחרי החופש הגדול ועד אחרי סוכות בערך כשהמזרחיות הראשונות מגיעות בלילות להרגיע את הים אחרי הצפוניות שמברברות את הים מעט אבל מנקות אותו טוב טוב... טיפ קטן שקיבלתי מאחד מתותחי הדיג של הצפון היה שאת הגומברים צריך לחפש כשמתחיל השפל  או כמו שהוא תיאר את זה "כשהים לוקח"... דבר שהוכיח את עצמו מספר פעמים  אם לרכז את הפרמטרים שהצטברו אצלי למתכון המנצח אז הרשימה תהיה כזו: אוגוסט עד נובמבר, אזור חולי, ים שטוח עם מזרחית, סרגוסים קטנים חיים על כבל עם קרס 0/5, ים בשפל, שעות השקיעה עד מעט אחרי חצות, ויציאות לדיג. הרבה יציאות לדיג...  בהצלחה!  תודה החכמתי כמה שאלות קטנות עומק המים מרחק הזריקה מאיפה אתה תופר את הדג( אני תופר מהזנב או מהפה) ? עומק המים נע סביב ה-3-4 מטר לכול היותר באזור החולי שבו היה לי רוב האקשן. מרחקי הזריקה נעים בין 40 ל-70 מטר להערכתי בכפוף לציוד וגודל הפיתיון. לגבי התפירה זה משתנה. לפעמים מעביר את הקרס דרך הפה ויוצא מהזימים,מתחת לבטן וננעץ מאחורי פתח השת (בצד אחד ולפעמים לצד השני). לפעמים דרך שורש הזנב ולגב,לפעמים מאחורי פתח השת ואז דרך הזימים והחוצה מהפה... יש מליון ואחת וריאציות שכול אחת מתאימה לדג אחר בגודל שונה במצב טריות שונה וכמובן גם למצב הים. בים שקט פלטה אני אוהב מהזנב לגב ולהשאיר את הדג כמה שיותר חי ומפרפר. בים עובד עם גלים וסחף התפירה שמונעת את רוב הבעיות היא זו שהקרס נכנס מהפה,עובר מתחת לבטן (זה על מנת למנוע קיפול של הדג על החוט) וננעץ בשורש הזנב מצד לצד. הדג נשאר ישר ועם קצת מזל אפילו לא מסתחרר ומתפתל ... אני חסיד נלהב של דיג על חי אבל מכיר בעובדה שיותר קל עם קלאמרי או פילה בורי... צריך להתאים את עצמנו למצב הים,הציוד והמגבלות האחרות... ולצאת לדוג... 
|
|
|
|
טייפון
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תפיסה יפה כל הכבוד גם במים המלוחים יש מתיקות 
|
|
|
|
דקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה יפה הגומבר .. תמיד מתלבטים בקיץ אם לדוג פיתיונות מה שיותר אטרקטיבי או לתפור משהו לאורח 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|