|
אני יוצא ביום שישי בערב או בלילה לדייג ברמת הגולן והייתי רוצה לקבל מתכון לפידור כדי למשוך את הגדולים קרוב לחוף... יש שם מלא קרפיונים קטנים שמציקים כמו מושטים 
|
-------------------------------
S.F
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אני יוצא ביום שישי בערב או בלילה לדייג ברמת הגולן והייתי רוצה לקבל מתכון לפידור כדי למשוך את הגדולים קרוב לחוף... יש שם מלא קרפיונים קטנים שמציקים כמו מושטים  רוב הקרפיונים ברמת הגולן הם קטנים ככה שאין דרך להיפטר מהם אגב אתה רוצה לפדר בשביל בוס? או פתיונות? כי רשמת בכותרת בוס. בכל מקרה אחי יש בפינת המאמרים גם מדריכים לתערובות תעיין שם תמצא הכל
|
|
|
|
|
אני יוצא ביום שישי בערב או בלילה לדייג ברמת הגולן והייתי רוצה לקבל מתכון לפידור כדי למשוך את הגדולים קרוב לחוף... יש שם מלא קרפיונים קטנים שמציקים כמו מושטים  רוב הקרפיונים ברמת הגולן הם קטנים ככה שאין דרך להיפטר מהם אגב אתה רוצה לפדר בשביל בוס? או פתיונות? כי רשמת בכותרת בוס. בכל מקרה אחי יש בפינת המאמרים גם מדריכים לתערובות תעיין שם תמצא הכל בשביל בוס... אני יודע שעושים כדורים גדולים כאלה וזורקים בין החוף למצוף של הבוס
|
S.F
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אני יוצא ביום שישי בערב או בלילה לדייג ברמת הגולן והייתי רוצה לקבל מתכון לפידור כדי למשוך את הגדולים קרוב לחוף... יש שם מלא קרפיונים קטנים שמציקים כמו מושטים  רוב הקרפיונים ברמת הגולן הם קטנים ככה שאין דרך להיפטר מהם אגב אתה רוצה לפדר בשביל בוס? או פתיונות? כי רשמת בכותרת בוס. בכל מקרה אחי יש בפינת המאמרים גם מדריכים לתערובות תעיין שם תמצא הכל בשביל בוס... אני יודע שעושים כדורים גדולים כאלה וזורקים בין החוף למצוף של הבוס לא יצא לי לדוג קרפיונים בבוס אז אני לא יודע להגיד לך תנסה כמו שאמרתי יש מאמרין בפורום בהקשר לפידור
|
|
|
|
|
אני יוצא ביום שישי בערב או בלילה לדייג ברמת הגולן והייתי רוצה לקבל מתכון לפידור כדי למשוך את הגדולים קרוב לחוף... יש שם מלא קרפיונים קטנים שמציקים כמו מושטים  רוב הקרפיונים ברמת הגולן הם קטנים ככה שאין דרך להיפטר מהם אגב אתה רוצה לפדר בשביל בוס? או פתיונות? כי רשמת בכותרת בוס. בכל מקרה אחי יש בפינת המאמרים גם מדריכים לתערובות תעיין שם תמצא הכל בשביל בוס... אני יודע שעושים כדורים גדולים כאלה וזורקים בין החוף למצוף של הבוס לא יצא לי לדוג קרפיונים בבוס אז אני לא יודע להגיד לך תנסה כמו שאמרתי יש מאמרין בפורום בהקשר לפידור אפשר קישור?
|
S.F
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אני יוצא ביום שישי בערב או בלילה לדייג ברמת הגולן והייתי רוצה לקבל מתכון לפידור כדי למשוך את הגדולים קרוב לחוף... יש שם מלא קרפיונים קטנים שמציקים כמו מושטים  רוב הקרפיונים ברמת הגולן הם קטנים ככה שאין דרך להיפטר מהם אגב אתה רוצה לפדר בשביל בוס? או פתיונות? כי רשמת בכותרת בוס. בכל מקרה אחי יש בפינת המאמרים גם מדריכים לתערובות תעיין שם תמצא הכל בשביל בוס... אני יודע שעושים כדורים גדולים כאלה וזורקים בין החוף למצוף של הבוס לא יצא לי לדוג קרפיונים בבוס אז אני לא יודע להגיד לך תנסה כמו שאמרתי יש מאמרין בפורום בהקשר לפידור אפשר קישור? http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=41&Itemid=194
|
|
|
|
|
אני יוצא ביום שישי בערב או בלילה לדייג ברמת הגולן והייתי רוצה לקבל מתכון לפידור כדי למשוך את הגדולים קרוב לחוף... יש שם מלא קרפיונים קטנים שמציקים כמו מושטים  רוב הקרפיונים ברמת הגולן הם קטנים ככה שאין דרך להיפטר מהם אגב אתה רוצה לפדר בשביל בוס? או פתיונות? כי רשמת בכותרת בוס. בכל מקרה אחי יש בפינת המאמרים גם מדריכים לתערובות תעיין שם תמצא הכל בשביל בוס... אני יודע שעושים כדורים גדולים כאלה וזורקים בין החוף למצוף של הבוס לא יצא לי לדוג קרפיונים בבוס אז אני לא יודע להגיד לך תנסה כמו שאמרתי יש מאמרין בפורום בהקשר לפידור אפשר קישור? http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=41&Itemid=194איפה אני יכול להיבא את הטייגר נאטס האלה?
|
S.F
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
אני יוצא ביום שישי בערב או בלילה לדייג ברמת הגולן והייתי רוצה לקבל מתכון לפידור כדי למשוך את הגדולים קרוב לחוף... יש שם מלא קרפיונים קטנים שמציקים כמו מושטים  רוב הקרפיונים ברמת הגולן הם קטנים ככה שאין דרך להיפטר מהם אגב אתה רוצה לפדר בשביל בוס? או פתיונות? כי רשמת בכותרת בוס. בכל מקרה אחי יש בפינת המאמרים גם מדריכים לתערובות תעיין שם תמצא הכל בשביל בוס... אני יודע שעושים כדורים גדולים כאלה וזורקים בין החוף למצוף של הבוס לא יצא לי לדוג קרפיונים בבוס אז אני לא יודע להגיד לך תנסה כמו שאמרתי יש מאמרין בפורום בהקשר לפידור אפשר קישור? http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=41&Itemid=194איפה אני יכול להיבא את הטייגר נאטס האלה? אין צורך בטייגר נאטס. לפידור במאגר יספיקו גרעינים למיניהם, תערובת חיות וכול מה שיש בבית כמו קמח תירס, פירורי לחם, תירס מקופסה, קווקר, עוגיות ישנות, קוקוס, פיתות מפוררות וקצת תמצית וניל בשביל ההרגשה הטובה... טייגר נאטס, פולים, תורמוסים, גרעיני תירס ושאר גרעינים גדולים מיועדים בהתאמה לדגים גדולים... באופן אישי לא הייתי משקיע בפידור לדיג במאגר או בריכת דיג מעבר לחבילה של 10 פיתות עם שתי פחיות תירס מתוק...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
 |
|
|
אני יוצא ביום שישי בערב או בלילה לדייג ברמת הגולן והייתי רוצה לקבל מתכון לפידור כדי למשוך את הגדולים קרוב לחוף... יש שם מלא קרפיונים קטנים שמציקים כמו מושטים  רוב הקרפיונים ברמת הגולן הם קטנים ככה שאין דרך להיפטר מהם אגב אתה רוצה לפדר בשביל בוס? או פתיונות? כי רשמת בכותרת בוס. בכל מקרה אחי יש בפינת המאמרים גם מדריכים לתערובות תעיין שם תמצא הכל בשביל בוס... אני יודע שעושים כדורים גדולים כאלה וזורקים בין החוף למצוף של הבוס לא יצא לי לדוג קרפיונים בבוס אז אני לא יודע להגיד לך תנסה כמו שאמרתי יש מאמרין בפורום בהקשר לפידור אפשר קישור? http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=41&Itemid=194איפה אני יכול להיבא את הטייגר נאטס האלה? אין צורך בטייגר נאטס. לפידור במאגר יספיקו גרעינים למיניהם, תערובת חיות וכול מה שיש בבית כמו קמח תירס, פירורי לחם, תירס מקופסה, קווקר, עוגיות ישנות, קוקוס, פיתות מפוררות וקצת תמצית וניל בשביל ההרגשה הטובה... טייגר נאטס, פולים, תורמוסים, גרעיני תירס ושאר גרעינים גדולים מיועדים בהתאמה לדגים גדולים... באופן אישי לא הייתי משקיע בפידור לדיג במאגר או בריכת דיג מעבר לחבילה של 10 פיתות עם שתי פחיות תירס מתוק... לא לא להשקיע בכלל לעשות כמה כדורים כדי למשוך את הדג...אבל איך אני עושה? את כל המצרכים טוחן ומערבב עם מים וביצה ?
|
S.F
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
כמו שגיא אמר הכי פשוט עדיף כמה פיתות תירס שימורים קצת תמצית וניל וזהו
|
|
|
|
|
כמו שגיא אמר הכי פשוט עדיף כמה פיתות תירס שימורים קצת תמצית וניל וזהו
כן אבל איך? לטחון ביחד וזהו?
|
S.F
|
|
|
אחיה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נראה לי תלוש פשוט הכל ביחד טוב טוב עד שנהיה בצק
|
|
|
|
|
מה שלרוב שעובד בשבילי זה 2 פחיות תירס+סולת.(מרוקנים את הפחיות לדלי..ומוסיפים סולת ומערבבים...עד שמתקבל משהו שניתן ללוש לכדורים קטנים של 5 סמ בלי שיתפרק בזמן שזורקים)
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה שלרוב שעובד בשבילי זה 2 פחיות תירס+סולת.(מרוקנים את הפחיות לדלי..ומוסיפים סולת ומערבבים...עד שמתקבל משהו שניתן ללוש לכדורים קטנים של 5 סמ בלי שיתפרק בזמן שזורקים)
אפשר להגיע עם זה למרקם קשיח? בחיים לא ניסיתי את זה אבל תירס וסולת לדעתי כמה שלא תלוש עדיין התערובת תשאר רכה מידי, אני טועה? אפשר לזרוק כדור בלי שיתפרק?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אפשר להגיע עם זה למרקם קשיח? בחיים לא ניסיתי את זה אבל תירס וסולת לדעתי כמה שלא תלוש עדיין התערובת תשאר רכה מידי, אני טועה? אפשר לזרוק כדור בלי שיתפרק? סולת מגבשת ומייבשת לא רע בכלל. תוסיף לזה את המיץ של התירס עם כול הדביקות שלו ואתה מקבל שילוב קטלני 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|