פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   מבקש עזרה באילת, סופ״ש 14-16/8/2014 |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: מבקש עזרה באילת, סופ״ש 14-16/8/2014 (נקרא 1407 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
58
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
בסוף שבוע הבא אני מתכנן לנסוע לאילת לדיג (לא מסירה, מהחוף).  . אילתים ושאר בעלי ידע בים האדום, למה אני יכול לצפות לתפוס בזרזור מהחוף?  . אני מניח שאת האוהל נשים באיזור המפלט האחרון, אבל אנחנו ניידים ויכולים לזוז לכל מקום בכל שעה.  . איזה טורפים פעילים בעונה הזו?  האם אפשר לתפוס קלאמארי בעונה הזו? (יודע שיש חוק עתיק שאוסר  , אבל רק כדי לדעת.  .) . דיג חופי בלילה, איזה דגים לטרגט?  איזה פתיון?  ריג מיוחד?  . . וואו... חפרתי..  . אשמח אם תעזרו... 
|
|
-------------------------------
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
בזרזור אפשר לתפוס ברקודות ענקיות(4 ק"ג ואפילו יותר). כל מיני לוקוסים. ולטנונים(דגים קטנים אבל עם שיניים מפחידות).
מאאמין שפיתיונות אולי יתפסו שוריים.
אין לי מושג איזה טורפים פעילים בעונה הזאת
לדעתי אותם ריגים שמשתמשים פה בים התיכון.
בהצלחה
|
|
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #2 ב- : אוגוסט 05, 2014, 10:52:21 AM » |
|
ממליץ בהמלצתו של שלום .. חברינו האילתי לקנות בחנות דייג מקומות שם או שאם אתה משיג לפני את הדמוי של gt bio... זה שיש לו קרס אחת באמצע ומאחור כמו זנב ספינר.. זה מה שתופס שם בעיקר את המליטות הן לא עומדות בפניו
|
|
|
|
|
|
|
 זה הדמוי התמונה הכי טובה שיש לי שלו. מעבר לזה דיג מהחוף עם גיגים 20 גרם אולי יוציא לך איזה מיני אריצולה או סוגי טרולוס שיש שם. ו כמובן אם תראה רתיחות שיוצא לראות לפעמים בהרודס ובמפלט אז ניקל טוב ו יהיה טוניות
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
58
|
|
תודה חברים, תרמתם רבות.. אם לסכם, יש דיג, קח את כל הארסנל, לך תדע מה יפתיע... תודה. יש דיג, רק לא ליפול על עונה מתה ולהתבאס... הגיע הזמן להרטיב את הדמויים, הם בחושך כבר כמה חודשים טובים...
|
|
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #5 ב- : אוגוסט 06, 2014, 17:17:50 PM » |
|
ממליץ בהמלצתו של שלום .. חברינו האילתי לקנות בחנות דייג מקומות שם או שאם אתה משיג לפני את הדמוי של gt bio... זה שיש לו קרס אחת באמצע ומאחור כמו זנב ספינר.. זה מה שתופס שם בעיקר את המליטות הן לא עומדות בפניו
רהב שלום לך, גם אתה צריך לבוא לאילת הגיע הזמן, אשמח למיפגש דיג משותף. שי כמו שרהב אמר לגבי הדמוי, זה בהחלט עובד. אבל לא רק זה, לדוגמא היום בבוקר כמו תמיד לפני העבודה היה ים פלטה ומול העיניים שלי אני רואה מרדפים של ברקודות גדולות שאני מעריך את הקטנה שאני ראיתי בלא פחות מ 80 ס"מ והגדולה יותר ממטר. במקרה הזה צריך דמוי ארוך לדעתי לא פחות מ10-11 ס"מ וצפונה. כלבים בים פלטה כמו היום עם ברקודות כאלה יכול היה להיות מאד מעניין. תבוא עם ארסנל שלם של סיגנונות, דיג חופי,ג'ירג'ור וג'יג חופי, נסה מגוון דמויים ואולי תפגוש אריצ'ולה, שורי,לוקוס,ברקודה,צנינית(טרולוס),וטוניות, לצערי ואני מקווה שלא גם אבו נאפחות וליטנונים. שתהייה לך ולמשפחתך חופשה נעימה וחוטים מתוחים
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
58
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #6 ב- : אוגוסט 06, 2014, 17:27:22 PM » |
|
רהב שלום לך, גם אתה צריך לבוא לאילת הגיע הזמן, אשמח למיפגש דיג משותף. שי כמו שרהב אמר לגבי הדמוי, זה בהחלט עובד. אבל לא רק זה, לדוגמא היום בבוקר כמו תמיד לפני העבודה היה ים פלטה ומול העיניים שלי אני רואה מרדפים של ברקודות גדולות שאני מעריך את הקטנה שאני ראיתי בלא פחות מ 80 ס"מ והגדולה יותר ממטר. במקרה הזה צריך דמוי ארוך לדעתי לא פחות מ10-11 ס"מ וצפונה. כלבים בים פלטה כמו היום עם ברקודות כאלה יכול היה להיות מאד מעניין. תבוא עם ארסנל שלם של סיגנונות, דיג חופי,ג'ירג'ור וג'יג חופי, נסה מגוון דמויים ואולי תפגוש אריצ'ולה, שורי,לוקוס,ברקודה,צנינית(טרולוס),וטוניות, לצערי ואני מקווה שלא גם אבו נאפחות וליטנונים. שתהייה לך ולמשפחתך חופשה נעימה וחוטים מתוחים תודה רבה שלום, אשמח להפגש על החוף לכוסית קטנה והרבה כיף... יש חנות מומלצת שהמחירים בה יהיו נורמלים או שצריך לקנות בצפון הכל? אגב, יורד עם חברים לסופ״ש דיג מרוכז...
|
|
|
|
|
|
|
רשמתי לעצמי את התאריך ואם אני לא טועה חבר פורום נוסף אמור להגיע בתאריך הזה,אני פשוט לא זוכר מי. לגבי חנויות ישנם שלוש כאלה בעיר, אוקטפוס במרכז שלום, הכל לדייג ברחוב האלמוגים, והחנות של שמעון נמר מתחת לגשר בטיילת. לגבי המחירים אמור להיות יותר זול משאר חלקי הארץ(מע'מ) אך אל תצפה למחירי דיוטי פרי.  מה שבטוח שבצפון המגוון בכל מה שקשור לציוד דיג הרבה יותר גדול 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1]