פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   דמויים וניקלים שאני רוצה להזמין! |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דמויים וניקלים שאני רוצה להזמין! (נקרא 2273 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 03, 2014, 18:55:22 PM על ידי frantik
|
|
-------------------------------
S.F
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי חבר, כל הדמוים נראים טוב לדעתי, אבל הבעיה בהזמנת דמוים זולים מאתרים כמו איביי ואליאקפרס, זה שאתה לא יכול לדעת איך השחייה שלהם תיראה.. היו לי כבר לא מעט מקרים שהזמנתי דמויים, ולא הייתה להם שחייה בכלל, שהזמנתי דמוים שוקעים, והם צפו על הצד כמו גוש חר.. וגם ספינרים היו שהזמנתי והכפית בכלל לא הסתובבה מתחת למים, אומנים זה זול אבל עדיין זה כסף שנזרק לפח.. לדעתי תחכה שחברים בפורום יתנו לך קישורים והמלצות לדמוים שהם הזמינו ששוחים היטב אצלהם והיו להם תוצאות, אלא אם כן לא אכפת לך לקחת סיכון , מאחל לך שאם תזמין אז לכל הדמויים תהיה שחיה טובה  בקשר לניקלים - הם סבבה, היו לי כאלה והיו תפיסות.. על הסיליקונים אני אישית הייתי מוותר, אבל זה אני, כנראה יש כאלה שלא יסכימו איתי, אבל פשוט לי אישית אף פעם לא הלך בזירזור עם סיליקונים בכנרת ..
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תגובה לכול קישור מתחתיו 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
היי חבר, כל הדמוים נראים טוב לדעתי, אבל הבעיה בהזמנת דמוים זולים מאתרים כמו איביי ואליאקפרס, זה שאתה לא יכול לדעת איך השחייה שלהם תיראה.. היו לי כבר לא מעט מקרים שהזמנתי דמויים, ולא הייתה להם שחייה בכלל, שהזמנתי דמוים שוקעים, והם צפו על הצד כמו גוש חר.. וגם ספינרים היו שהזמנתי והכפית בכלל לא הסתובבה מתחת למים, אומנים זה זול אבל עדיין זה כסף שנזרק לפח.. לדעתי תחכה שחברים בפורום יתנו לך קישורים והמלצות לדמוים שהם הזמינו ששוחים היטב אצלהם והיו להם תוצאות, אלא אם כן לא אכפת לך לקחת סיכון , מאחל לך שאם תזמין אז לכל הדמויים תהיה שחיה טובה  בקשר לניקלים - הם סבבה, היו לי כאלה והיו תפיסות.. על הסיליקונים אני אישית הייתי מוותר, אבל זה אני, כנראה יש כאלה שלא יסכימו איתי, אבל פשוט לי אישית אף פעם לא הלך בזירזור עם סיליקונים בכנרת .. ככה זה אצל הסינים הכל שם בערבון מוגבל! בגלל זה אני מתעייץ... תודה אחי!
|
S.F
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
1.סוג הדמויים שהיה לי הכי פחות הצלחה איתם 2.הניקלים עובדים נחמד עדיף צבע זהב וממליץ להוריד את הלב האדום ולהחליף את הקרס לטיפה יותר קטנה 3.נראים נחמד מסוג הדמויים שעובדים יפה בכינרת 4.נראה נחמד הייתי לוקח לנסות 5.נראה מיותר הייתי מעדיף ספינר קלסי בצבע זהב מידה 00 או 0 אישית הייתי מוותר ומשקיע בדמויים עקב מיעוט התפיסות על ספינרים בשנים האחרונות 6.נראים נחמד בתנאי שהם מאוד קטנים משהוא בסביבות 2.5 ס''מ
הערה קטנה המשלוחים מ aliexpress לוקחים המון זמן בין חודש לחודש וחצי קח את העניין בחשבון
|
|
|
|
|
תגובה לכול קישור מתחתיו  אוקיי אז את מספר 1 אני מוריד  ! מספר 3 קל מדיי ל 53mm?
|
S.F
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
היי חבר, כל הדמוים נראים טוב לדעתי, אבל הבעיה בהזמנת דמוים זולים מאתרים כמו איביי ואליאקפרס, זה שאתה לא יכול לדעת איך השחייה שלהם תיראה.. היו לי כבר לא מעט מקרים שהזמנתי דמויים, ולא הייתה להם שחייה בכלל, שהזמנתי דמוים שוקעים, והם צפו על הצד כמו גוש חר.. וגם ספינרים היו שהזמנתי והכפית בכלל לא הסתובבה מתחת למים, אומנים זה זול אבל עדיין זה כסף שנזרק לפח.. לדעתי תחכה שחברים בפורום יתנו לך קישורים והמלצות לדמוים שהם הזמינו ששוחים היטב אצלהם והיו להם תוצאות, אלא אם כן לא אכפת לך לקחת סיכון , מאחל לך שאם תזמין אז לכל הדמויים תהיה שחיה טובה  בקשר לניקלים - הם סבבה, היו לי כאלה והיו תפיסות.. על הסיליקונים אני אישית הייתי מוותר, אבל זה אני, כנראה יש כאלה שלא יסכימו איתי, אבל פשוט לי אישית אף פעם לא הלך בזירזור עם סיליקונים בכנרת .. ככה זה אצל הסינים הכל שם בערבון מוגבל! בגלל זה אני מתעייץ... תודה אחי! ככה זה אצל כולם ולא רק אצל הסינים. אצל הסינים פשוט יש ייצור בהיקפים הכי גדולים... רבים לא יודעים או בוחרים להתעלם מכך שבסין ניתן למצוא הכול. ניתן למצוא דמוי בשקל ודמוי ב-50 שקל. ניתן למצוא רולר ב-20 שקל ורולר ב-2000 שקל. השאלה היא מה אתה רוצה ומה המפרט שאתה נותן ליצרן. תן מפרט איכותי ברמה, תקבל רמה. תן בוטנים, תקבל קופים... בשנים האחרונות יצרנים מקומיים התחילו לייצר ליינים ללא מותג ולפעמים עם מודיפיקציות קלות לתבניות שיוצרות הבדל מספיק גדול מבחינה ויזואלית בין הדמוי שמיוצר למותג לבין המהונדס ולכן אי אפשר לתבוע אותם. לפעמים זה פוגע בדמוי ויוצא זבל ולפעמים הדמוי יוצא בסדר גמור ועובד כמו המקורי...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
תודה חברים! אתם גדולים גם בכמות ידע וגם במהירות תגובה, אחלה אתר אחלה פורום אחלה אנשים 
|
S.F
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
היי חבר, כל הדמוים נראים טוב לדעתי, אבל הבעיה בהזמנת דמוים זולים מאתרים כמו איביי ואליאקפרס, זה שאתה לא יכול לדעת איך השחייה שלהם תיראה.. היו לי כבר לא מעט מקרים שהזמנתי דמויים, ולא הייתה להם שחייה בכלל, שהזמנתי דמוים שוקעים, והם צפו על הצד כמו גוש חר.. וגם ספינרים היו שהזמנתי והכפית בכלל לא הסתובבה מתחת למים, אומנים זה זול אבל עדיין זה כסף שנזרק לפח.. לדעתי תחכה שחברים בפורום יתנו לך קישורים והמלצות לדמוים שהם הזמינו ששוחים היטב אצלהם והיו להם תוצאות, אלא אם כן לא אכפת לך לקחת סיכון , מאחל לך שאם תזמין אז לכל הדמויים תהיה שחיה טובה  בקשר לניקלים - הם סבבה, היו לי כאלה והיו תפיסות.. על הסיליקונים אני אישית הייתי מוותר, אבל זה אני, כנראה יש כאלה שלא יסכימו איתי, אבל פשוט לי אישית אף פעם לא הלך בזירזור עם סיליקונים בכנרת .. ככה זה אצל הסינים הכל שם בערבון מוגבל! בגלל זה אני מתעייץ... תודה אחי! ככה זה אצל כולם ולא רק אצל הסינים. אצל הסינים פשוט יש ייצור בהיקפים הכי גדולים... רבים לא יודעים או בוחרים להתעלם מכך שבסין ניתן למצוא הכול. ניתן למצוא דמוי בשקל ודמוי ב-50 שקל. ניתן למצוא רולר ב-20 שקל ורולר ב-2000 שקל. השאלה היא מה אתה רוצה ומה המפרט שאתה נותן ליצרן. תן מפרט איכותי ברמה, תקבל רמה. תן בוטנים, תקבל קופים... בשנים האחרונות יצרנים מקומיים התחילו לייצר ליינים ללא מותג ולפעמים עם מודיפיקציות קלות לתבניות שיוצרות הבדל מספיק גדול מבחינה ויזואלית בין הדמוי שמיוצר למותג לבין המהונדס ולכן אי אפשר לתבוע אותם. לפעמים זה פוגע בדמוי ויוצא זבל ולפעמים הדמוי יוצא בסדר גמור ועובד כמו המקורי... בקיצור חזרת אחריי במילים שלך והוספת כמה שטויות 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תגובה לכול קישור מתחתיו  אוקיי אז את מספר 1 אני מוריד  ! מספר 3 קל מדיי ל 53mm? מה שאני כותב עכשיו זו דעתי וקו מחשבה שלא בהכרח משותף לכולם. יש מי שיסכים ויש מי שיגיד שאלו שטויות מוחלטות... צריך להיות איזשהו איזון בין גודל הדמוי והמשקל שלו. כשאנחנו מדברים על ג'יגים, יחס המשקל לגודל יהיה הפוך מזה של דמוי צף עם לשונית. אם אני הולך לכנרת ועובד עם דמוי של 50 מ"מ, אני רוצה לעבוד באזור אפקטיבי שבו אני מאמין שיש יותר דגים גדולים. בשביל זה צריך להגיע יותר רחוק (וכול מי שיגיד שיש גם גדולים קרוב לחוף, מוזמן להציג תמונה מהעונה האחרונה עם מספר עדדים מעל 20 ס"מ...) דמוי של 2 או 3 גרם לא יעוף כול כך רחוק אבל דמוי של 5-6 גרם כבר יכול לטוס יפה למרחק. בקיצור, דמוי של 50 מ"מ אני מצפה שיהיה במשקל של 5-6 גרם ודמוי של 3 ס"מ שיהיה באזור ה-3 גרם...
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
היי חבר, כל הדמוים נראים טוב לדעתי, אבל הבעיה בהזמנת דמוים זולים מאתרים כמו איביי ואליאקפרס, זה שאתה לא יכול לדעת איך השחייה שלהם תיראה.. היו לי כבר לא מעט מקרים שהזמנתי דמויים, ולא הייתה להם שחייה בכלל, שהזמנתי דמוים שוקעים, והם צפו על הצד כמו גוש חר.. וגם ספינרים היו שהזמנתי והכפית בכלל לא הסתובבה מתחת למים, אומנים זה זול אבל עדיין זה כסף שנזרק לפח.. לדעתי תחכה שחברים בפורום יתנו לך קישורים והמלצות לדמוים שהם הזמינו ששוחים היטב אצלהם והיו להם תוצאות, אלא אם כן לא אכפת לך לקחת סיכון , מאחל לך שאם תזמין אז לכל הדמויים תהיה שחיה טובה  בקשר לניקלים - הם סבבה, היו לי כאלה והיו תפיסות.. על הסיליקונים אני אישית הייתי מוותר, אבל זה אני, כנראה יש כאלה שלא יסכימו איתי, אבל פשוט לי אישית אף פעם לא הלך בזירזור עם סיליקונים בכנרת .. ככה זה אצל הסינים הכל שם בערבון מוגבל! בגלל זה אני מתעייץ... תודה אחי! ככה זה אצל כולם ולא רק אצל הסינים. אצל הסינים פשוט יש ייצור בהיקפים הכי גדולים... רבים לא יודעים או בוחרים להתעלם מכך שבסין ניתן למצוא הכול. ניתן למצוא דמוי בשקל ודמוי ב-50 שקל. ניתן למצוא רולר ב-20 שקל ורולר ב-2000 שקל. השאלה היא מה אתה רוצה ומה המפרט שאתה נותן ליצרן. תן מפרט איכותי ברמה, תקבל רמה. תן בוטנים, תקבל קופים... בשנים האחרונות יצרנים מקומיים התחילו לייצר ליינים ללא מותג ולפעמים עם מודיפיקציות קלות לתבניות שיוצרות הבדל מספיק גדול מבחינה ויזואלית בין הדמוי שמיוצר למותג לבין המהונדס ולכן אי אפשר לתבוע אותם. לפעמים זה פוגע בדמוי ויוצא זבל ולפעמים הדמוי יוצא בסדר גמור ועובד כמו המקורי... בקיצור חזרת אחריי במילים שלך והוספת כמה שטויות  הכוונה היתה לסטיגמה המטומטמת על מוצרים סיניים. אבל יש מצב שאתם הולכים ביחד... 
|
|
|
|
|
לדעתי?... עכשיו אוגוסט - תתמקד בזמן משלוח(תזמין מאיבי- רצוי מUK), אחרת תפספס קצת את העונה.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|