פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   הפייסבוק לא עולה |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: הפייסבוק לא עולה (נקרא 1981 פעמים) |
הדפסה |
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
כרגע הפייסבוק לא עולה .
האם גם אצלכם?
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
בדקתי. הפייסבוק של אשתי לא עולה...  תנסה קפה. אולי יעלה הפייסבוק. זה עובד עם הדגים... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
לכולם.. אכן השרתים שלהם נפלו..
|
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
יואל - בלי קשר לנושא. משהו שאני שם לב בתגובתך כל הזמן, כמובן לא באשמתך  בתגובות שאתה רושם, לאחר שאתה לוחץ על כפתור ציטוט, אתה בעצם מכניס את תגובתך בתוך הציטוט ובתגובה שאתה מצטט, וזה מבלבל קצת  טיפ ממני באהבה: שים לב שלאחר שאתה לוחץ על ציטוט, מופיע הציטוט בצורה הבאה בתוך החלון של התגובה: [quote] --- התגובה שאתה מצטט --- [/quote]
את תגובתך מומלץ לכתוב לאחר השורה: [/quote] ככה התגובה שלך נפרדת מהשאר .. כמובן שאת דברי אילו רושם לך כהמלצה  שתהיה שבת שלום, עם בשורות טובות.. 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 01, 2014, 18:35:21 PM על ידי liron89
|
|
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
לירון שבת שלום צודק  , יש לי לפעמים בעייה לרדת מתחת לציטות
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
בדקתי. הפייסבוק של אשתי לא עולה...  תנסה קפה. אולי יעלה הפייסבוק. זה עובד עם הדגים...  
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יואל - בלי קשר לנושא. משהו שאני שם לב בתגובתך כל הזמן, כמובן לא באשמתך  בתגובות שאתה רושם, לאחר שאתה לוחץ על כפתור ציטוט, אתה בעצם מכניס את תגובתך בתוך הציטוט ובתגובה שאתה מצטט, וזה מבלבל קצת  טיפ ממני באהבה: שים לב שלאחר שאתה לוחץ על ציטוט, מופיע הציטוט בצורה הבאה בתוך החלון של התגובה: [quote] --- התגובה שאתה מצטט --- [/quote]
את תגובתך מומלץ לכתוב לאחר השורה: ככה התגובה שלך נפרדת מהשאר .. כמובן שאת דברי אילו רושם לך כהמלצה  שתהיה שבת שלום, עם בשורות טובות..  [/quote] שאפו לירון על ההסבר... 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
את תגובתך מומלץ לכתוב לאחר השורה: ככה התגובה שלך נפרדת מהשאר .. כמובן שאת דברי אילו רושם לך כהמלצה  שתהיה שבת שלום, עם בשורות טובות..  שאפו לירון על ההסבר...  [/quote] רפי היתה לי בעיה שלא יכולתי לרדת מתחת לשורה המבדילה בין התגובות עדיין יש את הבעיה אך לאחר היתעסקות עם המקלדת מצאתי את הפטרון לבעיה זו  שיהיה שבוע טוב לכולנו
|
|
|
|
|
אם כבר שאלה טכנית. למה אי אפשר להכנס לאתר דרך הטלפון?
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אם כבר שאלה טכנית. למה אי אפשר להכנס לאתר דרך הטלפון?
אפשר בהחלט. דרך כל סמרטפון אפשר עם דפדפן אינטרנט רגיל (ממליץ בחום על Google Chrome). או שאפשר לחפש בחנות אפליקציות את האפליקציה TapTalk ולחפש שם את הפורום שלנו (אם אני זוכר נכון רשום כ Israel Sport Fishing, או שפשוט ISF, לא זוכר בע"פ). זו אפליקציה יעודית לשימוש בפורומים דרך סמרטפונים. בחנות של Google למכשירי אנדרואיד היא בחינם, לא יודע לגבי App Store של התפוח הרקוב...
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]