פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   להחלפה מקל חלקים- לא אקטואלי |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: להחלפה מקל חלקים- לא אקטואלי (נקרא 2776 פעמים) |
הדפסה |
|
|
מקל מחברת italcanna(ובכן,  יש מדבקה), פיבר מלא, 2 חלקים, 3 מטר, על הידית מצויין italcanna 24. המקל אוהב משקלים עד 120G, גמיש למדי(גם השפיץ רגיש...טוב גם לסרגוסים), ראה קצת סרדינים במשקלים חורגים(ולא נראה לי שזה מזיז לו), הקצה צבוע בצבע זרחני, מתפס מכונה אלומיניום, ידית עץ (לא שעם...). ללא טבעת אחת מקורית(בזמנו קיבלתי אותו ערום)...אז כיום, טבעות כרום(קצת ירוקות) , טבעת שפיץ FUJI SIC(אליפטית!)... להחלפה...בפריטי ציוד שימושיים יותר(יש לי יותר מדי מקלות מתוקנים)  (רעיונות: עופרת גולמית-כ10K. סביבלים- כ1000. קרסים נחמדות. מקדחים-HHS. חוטי נירוסטה באזור 1MM....וכדומה)
|
|
עריכה אחרונה: יוני 25, 2020, 22:13:40 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
|
ירד המחיר: קפה עלי 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כלל הכבוד תותח איש יקר אתה 
|
-------------------------------
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
ירד המחיר: קפה עלי  אחלה ירידת מחיר  כל הכבוד על רוח הנתינה 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
מקל ישן נושן מחברה שלא ידועה בארץ . אגב עדיין מייצרת מקלות דייג לפי הזמנה.
טבעות נירוסטה . המקל דומה למקלות וורט ארצות הברית .
יש לי אחת כזו לא יכול להפרד ממנה {נוסטלגיה}
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
ירד המחיר: קפה עלי  אחלה ירידת מחיר  כל הכבוד על רוח הנתינה   חינם לא רוצים...למכור אותו זה לא(קיבלתי אותו חינם)...ננסה שוחד 
|
|
|
|
|
מקל מחברת italcanna(ובכן,  יש מדבקה), פיבר מלא, 2 חלקים, 3 מטר, על הידית מצויין italcanna 24. המקל אוהב משקלים עד 120G, גמיש למדי(גם השפיץ רגיש...טוב גם לסרגוסים), ראה קצת סרדינים במשקלים חורגים(ולא נראה לי שזה מזיז לו), הקצה צבוע בצבע זרחני, מתפס מכונה אלומיניום, ידית עץ (לא שעם...). ללא טבעת אחת מקורית(בזמנו קיבלתי אותו ערום)...אז כיום, טבעות כרום(קצת ירוקות) , טבעת שפיץ FUJI SIC(אליפטית!)... להחלפה...בפחית קולה  0508862424 אין תוספת על הירוקת בטבעות? 
|
|
|
|
|
מקל מחברת italcanna(ובכן,  יש מדבקה), פיבר מלא, 2 חלקים, 3 מטר, על הידית מצויין italcanna 24. המקל אוהב משקלים עד 120G, גמיש למדי(גם השפיץ רגיש...טוב גם לסרגוסים), ראה קצת סרדינים במשקלים חורגים(ולא נראה לי שזה מזיז לו), הקצה צבוע בצבע זרחני, מתפס מכונה אלומיניום, ידית עץ (לא שעם...). ללא טבעת אחת מקורית(בזמנו קיבלתי אותו ערום)...אז כיום, טבעות כרום(קצת ירוקות) , טבעת שפיץ FUJI SIC(אליפטית!)... להחלפה...בפחית קולה  0508862424 אין תוספת על הירוקת בטבעות?  אתה צודק, זה ערך מוסף, לקח הרבה זמן "לגדל" שם ירוקת...צריך לעדכן את התעריף?  (ברצינות: אין פגיעה בחוטים...היתי מחליף ישר את הטבעת/ות)
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הקפצה 
|
|
|
|
|
ירד המחיר: קפה עלי  אחלה ירידת מחיר  כל הכבוד על רוח הנתינה   חינם לא רוצים...למכור אותו זה לא(קיבלתי אותו חינם)...ננסה שוחד   עם המקל בא... 2 קפה וקוראסון?
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ירד המחיר: קפה עלי  אחלה ירידת מחיר  כל הכבוד על רוח הנתינה   חינם לא רוצים...למכור אותו זה לא(קיבלתי אותו חינם)...ננסה שוחד   עם המקל בא... 2 קפה וקוראסון? מתקדם אבל לא מספיק . אגב מספר פעמים יצאתי עם מקל כזה לזרזור כבד 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
ירד המחיר: קפה עלי  אחלה ירידת מחיר  כל הכבוד על רוח הנתינה   חינם לא רוצים...למכור אותו זה לא(קיבלתי אותו חינם)...ננסה שוחד   עם המקל בא... 2 קפה וקוראסון? מתקדם אבל לא מספיק . אגב מספר פעמים יצאתי עם מקל כזה לזרזור כבד  כבד מאוד אפילו הייתי אומר 
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|