התייחסתי לסבידות כי זה יותר בולט, אבל גם הקלאמרי ספגו פגיעה.
אפשר להמשיך להאשים רק את הטרולים, אבל בשורה התחתונה, הטרולים דגו אותם מאז ומתמיד,
מה שהשתנה בשנים האחרונות, זה שגם אנחנו, החובבים, התחלנו לדוג אותם.
גם אני בין האשמים. גם אני הוצאתי הרבה פעמים בעבר יותר ממה שהייתי צריך.
מה זה יותר?
יותר זה להיות במרפסת בראש הנקרה, 3 דייגים, ולסיים עם מעל 70 קלאמרי בלילה אחד.
יותר זה לסיים עם 30+ קלמארי וסבידות אחרי 4 שעות דיג לבד בפוצקר.
קח את רצועת אכזיב-ראש הנקרה בלבד.
בעונת האינטיאסים, בשנים האחרונות, יש בערך, לפי מה שאני ראיתי, כמעט על בסיס יומי, 10-15 דייגי אינטיאס על הריפים, ובסופי שבוע המספר הזה מוכפל ומשולש.
מספיק שתעשה 4-5 קלאמרי לאדם (שזה מעט מאד לעומת מה שהיינו תופסים בעבר), מדובר על 60-75 יח' בלילה רגיל, ובכ-120-150 יח' לפחות בסופ"ש. גם אם נלך על הערכים המינימלים פה, מדובר על כ-550 יח' (!) בשבוע אחד, רק בגזרה הזו.
ואם זה נשמע הזוי, אז זה כי לא רדפת אחריהם מספיק בשנים שה"טירוף" התחיל
15-20 יח' ללילה לאדם היה ממוצע נורמלי לחלוטין בתקופה שאני התחלתי עם טירוף האינטיאסים האישי שלי, שזה בערך בגיל 19, מה שאומר לפני כ-10 שנים.
זה שכמות שבועית מתגמדת יחסית מול המכמורות למינהן - לא אומר שאין לה השפעה.
לדעתי יש לה השפעה, ולא מבוטלת,
וזו הסיבה שבאופן אישי, אני משתדל בשנים האחרונות, אם כבר תופסים, לתפוס 2-3 לפיתיון, ולהפסיק.
אפשר להמשיך להאשים רק את הטרולים, אבל בשורה התחתונה, הטרולים דגו אותם מאז ומתמיד,
מה שהשתנה בשנים האחרונות, זה שגם אנחנו, החובבים, התחלנו לדוג אותם.
גם אני בין האשמים. גם אני הוצאתי הרבה פעמים בעבר יותר ממה שהייתי צריך.
מה זה יותר?
יותר זה להיות במרפסת בראש הנקרה, 3 דייגים, ולסיים עם מעל 70 קלאמרי בלילה אחד.
יותר זה לסיים עם 30+ קלמארי וסבידות אחרי 4 שעות דיג לבד בפוצקר.
קח את רצועת אכזיב-ראש הנקרה בלבד.
בעונת האינטיאסים, בשנים האחרונות, יש בערך, לפי מה שאני ראיתי, כמעט על בסיס יומי, 10-15 דייגי אינטיאס על הריפים, ובסופי שבוע המספר הזה מוכפל ומשולש.
מספיק שתעשה 4-5 קלאמרי לאדם (שזה מעט מאד לעומת מה שהיינו תופסים בעבר), מדובר על 60-75 יח' בלילה רגיל, ובכ-120-150 יח' לפחות בסופ"ש. גם אם נלך על הערכים המינימלים פה, מדובר על כ-550 יח' (!) בשבוע אחד, רק בגזרה הזו.
ואם זה נשמע הזוי, אז זה כי לא רדפת אחריהם מספיק בשנים שה"טירוף" התחיל

15-20 יח' ללילה לאדם היה ממוצע נורמלי לחלוטין בתקופה שאני התחלתי עם טירוף האינטיאסים האישי שלי, שזה בערך בגיל 19, מה שאומר לפני כ-10 שנים.
זה שכמות שבועית מתגמדת יחסית מול המכמורות למינהן - לא אומר שאין לה השפעה.
לדעתי יש לה השפעה, ולא מבוטלת,
וזו הסיבה שבאופן אישי, אני משתדל בשנים האחרונות, אם כבר תופסים, לתפוס 2-3 לפיתיון, ולהפסיק.
כל מילה בול