פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מינוי חדש להנהלת הפורום - לניהול "פורום הדרכת דיג אישית", הפעם להכרעת החברים... |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מינוי חדש להנהלת הפורום - לניהול "פורום הדרכת דיג אישית", הפעם להכרעת החברים... (נקרא 1974 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לרגל הרעיון של פתיחת "פורום הדרכה אישית"... זו המועמדת להצטרפות לניהול הפורום החדש.... עמדתכם חברים?! 
|
-------------------------------
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
|
אני מתנדב לבדוק אם היא מתאימה....
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שי, יש מקום לעוד מדריך לצורך עבודת צוות עם המדריכה...  על המתנדבים להזדהות עם המדריכה ויש כוונה להקפיד על לבוש אחיד.... לשם כך עליך להעלות בשרשור את תמונתך עם ביקיני... 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
 |
יט
« הגיב #4 ב- : יולי 27, 2014, 21:33:32 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
זה לייט או מדיום ? 
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
שי, יש מקום לעוד מדריך לצורך עבודת צוות עם המדריכה...  על המתנדבים להזדהות עם המדריכה ויש כוונה להקפיד על לבוש אחיד.... לשם כך עליך להעלות בשרשור את תמונתך עם ביקיני...  אולי עדיף שהיא תעלה תמונה שלה בלי...? אם לבוש תואם אז עד הסוף...
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
|
Major Craft Zaltz 5/28 3000 shimano sustain VARIVAS Avani PE 17.4 lb 0.6/10 Graphiteleader Calzante EX 2500 shimano sustain YGK P.E Line G-Soul X8 22lb sunline pockit s.l f.c 20/30 lb
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
שי, יש מקום לעוד מדריך לצורך עבודת צוות עם המדריכה...  על המתנדבים להזדהות עם המדריכה ויש כוונה להקפיד על לבוש אחיד.... לשם כך עליך להעלות בשרשור את תמונתך עם ביקיני...  אני מוכן להיות מדריך צמוד יחד איתה אבל קודם כל אנחנו נצתרך לעשות 15 מפגשי סולו כדי לתאם את עצמנו בתנועות אנחנו נתאמן גם בהשחלת החוט לחור שבקרס לאחר פתיחת החכה ובעיקר בלילות  ויהיו גם צלילות וחיפוש תולעים ללא שנורקל(אבל זה רק למתקדמים כמוני)  לסיום אתן לה לחפש את השנורקל בצלילה הסופית 
|
|
עריכה אחרונה: יולי 28, 2014, 16:46:28 PM על ידי בנצי (אלון )
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
בחור מחפש עבודה ונתקל במודע כזו: ״דרוש עוזר גניקולוג...״ מגיע למשרד ומקבל את תיאור העבודה. ״אתה עוזר למטופלת להוריד את הבגדים, במידה וצריך מבצע עיסוי קצר ממקם אותה בתנוחה ולאחר הטיפול עוזר לה להתלבש, המשכורת שמונה נטו...״ הבחור מאושר, ושואל מה עושים הלאה. ״תביא צילום תעודת זהות, אישור סיום בי״ס ותגיע לנהריה...״ הבחור מתפלא ״העבודה בנהריה?״ ״לא חביבי, שם מתחיל התור....״
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בחור מחפש עבודה ונתקל במודע כזו: ״דרוש עוזר גניקולוג...״ מגיע למשרד ומקבל את תיאור העבודה. ״אתה עוזר למטופלת להוריד את הבגדים, במידה וצריך מבצע עיסוי קצר ממקם אותה בתנוחה ולאחר הטיפול עוזר לה להתלבש, המשכורת שמונה נטו...״ הבחור מאושר, ושואל מה עושים הלאה. ״תביא צילום תעודת זהות, אישור סיום בי״ס ותגיע לנהריה...״ הבחור מתפלא ״העבודה בנהריה?״ ״לא חביבי, שם מתחיל התור....״

|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]