פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   בהמשך לדיון שהתפתח על slow jigging, אשמח לקבל המלצות לחכה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: בהמשך לדיון שהתפתח על slow jigging, אשמח לקבל המלצות לחכה (נקרא 3137 פעמים) |
הדפסה |
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
לרולר spinning מהנסיון שהצטבר בחודשים האחרונים בארץ, מה מומלץ, נוח וכו'
|
|
עריכה אחרונה: יולי 27, 2014, 11:59:29 AM על ידי shragam
|
|
-------------------------------
|
|
|
דין וטורי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
35
תן לאדם דג והוא ישבע ליום למד אותו לדוג וישבע לעד
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #1 ב- : יולי 27, 2014, 12:15:21 PM » |
|
להבנתי בגלל צורת העבודה ספינינג לא הכי מתאים כי מופעל לחץ מסוים על הרולר
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מצטרף לשאלה בכלל לגבי מלאי חכות לסלוו בארץ.
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שרגא, ככלל רווחת הגישה לפיה סלואו ג'יג יותר מתאים עם מכונה שוכבת.... ניסית אגב לחשוב על מכונה שוכבת ידית יש שמאל?!  בכל אופן, להתרשמותי המקלות שמשמשים לסלואו-ג'יג הם ארוכים יחסית, קלים ודקים... הרעיון הוא שדי בסיבוב של ידית הרולר - כדי שקצה המקל ייתן הקפצה יפה של הג'יג... יש לי שני מקלות יעודיים: של בלק-הול ושל טנרו... את הטנרו טבלתי בים - מקל מדהים... שלי מיועד לשוכבת - לא יודע אם יש ספינינג...
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
שרגא, ככלל רווחת הגישה לפיה סלואו ג'יג יותר מתאים עם מכונה שוכבת.... ניסית אגב לחשוב על מכונה שוכבת ידית יש שמאל?!  בכל אופן, להתרשמותי המקלות שמשמשים לסלואו-ג'יג הם ארוכים יחסית, קלים ודקים... הרעיון הוא שדי בסיבוב של ידית הרולר - כדי שקצה המקל ייתן הקפצה יפה של הג'יג... יש לי שני מקלות יעודיים: של בלק-הול ושל טנרו... את הטנרו טבלתי בים - מקל מדהים... שלי מיועד לשוכבת - לא יודע אם יש ספינינג... לא יצא לי לעבוד עם שוכבת שמאלית (נשמע לא משהו  ) איזה דגמים של המקלות אלו שרשמת ולאיזה משקלים מיועדים ?
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שרגא, ככלל רווחת הגישה לפיה סלואו ג'יג יותר מתאים עם מכונה שוכבת.... ניסית אגב לחשוב על מכונה שוכבת ידית יש שמאל?!  בכל אופן, להתרשמותי המקלות שמשמשים לסלואו-ג'יג הם ארוכים יחסית, קלים ודקים... הרעיון הוא שדי בסיבוב של ידית הרולר - כדי שקצה המקל ייתן הקפצה יפה של הג'יג... יש לי שני מקלות יעודיים: של בלק-הול ושל טנרו... את הטנרו טבלתי בים - מקל מדהים... שלי מיועד לשוכבת - לא יודע אם יש ספינינג... לא יצא לי לעבוד עם שוכבת שמאלית (נשמע לא משהו  ) איזה דגמים של המקלות אלו שרשמת ולאיזה משקלים מיועדים ? למה נשמע לא משהו?! הכל תלוי באיכות השוכבת...  אתן את הדגמים מאוחר יותר... אישית.אם אמצע מקל ספינינג - אפטר מהמקלות ומהשוכבות ואעבור לסט ספינינג.. יותר מתאים ונוח לי ספינינג... מנסה לחפש כי נתת לי דרייב לזה....
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
שרגא, ככלל רווחת הגישה לפיה סלואו ג'יג יותר מתאים עם מכונה שוכבת.... ניסית אגב לחשוב על מכונה שוכבת ידית יש שמאל?!  בכל אופן, להתרשמותי המקלות שמשמשים לסלואו-ג'יג הם ארוכים יחסית, קלים ודקים... הרעיון הוא שדי בסיבוב של ידית הרולר - כדי שקצה המקל ייתן הקפצה יפה של הג'יג... יש לי שני מקלות יעודיים: של בלק-הול ושל טנרו... את הטנרו טבלתי בים - מקל מדהים... שלי מיועד לשוכבת - לא יודע אם יש ספינינג... לא יצא לי לעבוד עם שוכבת שמאלית (נשמע לא משהו  ) איזה דגמים של המקלות אלו שרשמת ולאיזה משקלים מיועדים ? למה נשמע לא משהו?! הכל תלוי באיכות השוכבת...  אתן את הדגמים מאוחר יותר... אישית.אם אמצע מקל ספינינג - אפטר מהמקלות ומהשוכבות ואעבור לסט ספינינג.. יותר מתאים ונוח לי ספינינג... מנסה לחפש כי נתת לי דרייב לזה.... ראיתי שיש בחו"ל גם מקלות ספינינג ולכן מעדיף אותם . אשמח לעדכונים
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
אין חברים נוספים כאן שעובדים בשיטה הזו ויכולים להמליץ על מקלות ?
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שרגא, יודע על שני אנשים שלא כותבים בפורום שיש להם נסיון לא מעט: אחד בעל סירה בהרצליה (צרפתי חמוד ששכחתי את שמו) והוא אחד הראשונים בתחום והשני עודד (אנרג'ייזר). אם תרצה טלפון שלח לי מסר.
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
שרגא, יודע על שני אנשים שלא כותבים בפורום שיש להם נסיון לא מעט: אחד בעל סירה בהרצליה (צרפתי חמוד ששכחתי את שמו) והוא אחד הראשונים בתחום והשני עודד (אנרג'ייזר). אם תרצה טלפון שלח לי מסר. תודה סאמח. את עודד אני מכיר ורואה אותו בסירה בצפון. דיברתי איתו דבוע שעבר. הוא עובד עם שןכב. אני מחפש מישהו עם ספינינג. אדבר איתו שוב ביציאה הבאה.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שרגא, יודע על שני אנשים שלא כותבים בפורום שיש להם נסיון לא מעט: אחד בעל סירה בהרצליה (צרפתי חמוד ששכחתי את שמו) והוא אחד הראשונים בתחום והשני עודד (אנרג'ייזר). אם תרצה טלפון שלח לי מסר. תודה סאמח. את עודד אני מכיר ורואה אותו בסירה בצפון. דיברתי איתו דבוע שעבר. הוא עובד עם שןכב. אני מחפש מישהו עם ספינינג. אדבר איתו שוב ביציאה הבאה. שרגא, מישהו אמר לי שיש מייג'ור-קראפט מתאימה... תבדוק גם מול יניב מפיש-אנד-פאן, הוא מייבא מקלות מתאימים כגון טנרו, לשוכבת בטוח, בדוק מולו אם יש משהו לספינינג... קח בחשבון כי המקלות האיכותיים עולים כ-2,000 וגם יותר.. סאמח, אתה מתכוון לסמואל... 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שרגא, יודע על שני אנשים שלא כותבים בפורום שיש להם נסיון לא מעט: אחד בעל סירה בהרצליה (צרפתי חמוד ששכחתי את שמו) והוא אחד הראשונים בתחום והשני עודד (אנרג'ייזר). אם תרצה טלפון שלח לי מסר. תודה סאמח. את עודד אני מכיר ורואה אותו בסירה בצפון. דיברתי איתו דבוע שעבר. הוא עובד עם שןכב. אני מחפש מישהו עם ספינינג. אדבר איתו שוב ביציאה הבאה. שרגא, מישהו אמר לי שיש מייג'ור-קראפט מתאימה... תבדוק גם מול יניב מפיש-אנד-פאן, הוא מייבא מקלות מתאימים כגון טנרו, לשוכבת בטוח, בדוק מולו אם יש משהו לספינינג... קח בחשבון כי המקלות האיכותיים עולים כ-2,000 וגם יותר.. סאמח, אתה מתכוון לסמואל...  כן, סמואל  לא מבין למה מקלות כאלו צריכים להיות בכאלו סכומים של 2000 ש"ח?!! מחיר כזה אני לא לא מוכן להשקיע למרות שבא לי לנסות את השיטה!
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
2000 ש"ח זה מחיר מופקע מדי למקל כזה. יש בחו"ל מקלות טובים ב 150-200$
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
2000 ש"ח זה מחיר מופקע מדי למקל כזה. יש בחו"ל מקלות טובים ב 150-200$
טוב שיש את חו"ל  אם ילך לי בעונה הקרובה בלייט, אעשה הזמנה מחו"ל למקל סלוו עם העזרה שלך 
|
|
|
|
yaniv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
45
|
|
יש גם מקלות בארץ באזור 1300-1500 יעודיים לSLOW אני אישית לא מכיר מקל SLOW ספינינג .
המקלות ללא ספק יהיו יותר יקרים בארץ מאשר בחול משלוח של מקל חלק אחד באורך 3'6 יעלה לבד 100 דולר אם לא יותר.
בהצלחה ברכישה
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »