הדו"ח: אז המצב בדרום חם אבל בשמיים אז חייבים לתת גיחה כי עונת האנטיאס הגיע שלא נדבר שכל עונה מתקצרת חבלז גם האלבקור הפלמידות קצר שלא נדבר על הכחולות אז יוצאים לעומק עושים גיגי עד שהידיים צועקות מתקנים לנקודה ובום חבר נעול לחצי דקה והשתחרר ואז דממת יאוש זה השקט שאני לא מחכה לו sml9;ברגע שבורח הדג ..מתחילים לזוז לרדוד בידיעה שהיום נחזור עם סנפנים אומר לקובי ננסה עמוד ונמשיך עוצרים בעמוד מוריד גיג 140 גרם 3 הקפצות ואני נעול כמו שרק טונה יודעת לתת פייט ...תמיד שאני לא מצפה זה קורה....
https://www.youtube.com/embed/sOaCytHblLY
יופי של טונית דו-ספרתית, ערימה של סביצ'ה בדג אחד... כמו שכתבת וכמו שרואים בסרטון היפיפה- טונית כזו נותנת פייט ענק, תענוג אמיתי...
אגב, לפי הידוע לי - נתפסו לאחרונה אינטיאסים באשדוד... לא סיפרת אם היו לכם "זיקוקי יום" בזמן הדיג...
נותרה שאלה ועוד אחת... *"אילן התותח" כפי שכתוב בסרטון - זה אתה?! *קובי זה אותו דייג על שהוא גדול בתפיסות ובשחרורים כאחד - קובי יהלומים בכבודו ובעצמו?!
אכן כן זה אני sml45;אבל לא תותח ככה העלו לי את הסרטון אבקש לשנות את הכותרת @talkhandקובי הוא דייג עם נשמה כמו שאמרת
התותח זה בסדר גמור אילן... היה ברור כי אם כתוב "אילן התותח" אז מישהו אחר העלה... רק רציתי לדעת אם שמל אילן ואם זה אתה שנהנה מהפייט ומתקתק את הטונית כמו גדול
קובי הוא גם דייג עם נשמה וגם אדם עם נשמה.... אולי בסרטון הבא מהסירה שלך יהיה "קובי הנשמה עם אינטיאס של 35 קילו..."
איזה פייט ואיזה טונה יפה. כל הכבוד ? שאלה למומחים: האם כדאי לנקז לו הדם על הסירה למען שמירת הטריות ? בתיאבון חברים. מורדי
-------------------------------
אוהבים דייג? ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל!!! לדוגמא: חוטי בד בכל המידות, 160 שח לגליל 1000 מטר! רולר פן סנטור 114 ענק: 690 שח. מקלות, רולרים וכל ציוד הדייג ב 1/3 מחיר! משלוחים לכל הארץ. 0547840690 מורדי. חפשו אותנו בפייסבוק ב "אוהבים דייג" ושלחו לנו בקשת חברות!!!
שאלה למומחים: האם כדאי לנקז לו הדם על הסירה למען שמירת הטריות ?
אני לא מומחה אבל מנסיוני
ח-ו-ב-ה לנקז את הדם ישר אחרי התפיסה! כשעוד היא חיה!
כשהטונה נתפסת במהלך הפייט היא משחררת אדרנלין לדם שפוגע בבשר לאחר התפיסה.
ממליץ חתך בגרון לנתק את הזימים בצד אחד, ככה היא מתרוקנת ממש מהר. (זה מנסיוני בלבד, יכול להיות שיש עוד המון שיטות) אני יודע גם על כאלה שחותכים את העורק הראשי שנמצא בזנב (סטייל דייגי הטונה)