פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   חדש(ים) בפורום |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: חדש(ים) בפורום (נקרא 5818 פעמים) |
הדפסה |
|
משה אמרגי
|
בונסאי ארט חבר פורום   
מנותקגיל:
62
בונסאי זה המקצוע שלי ,דייג זה התחביב שלי
|
|
עמנואל 999s;קודם כל כבוד על הדוח ,איזו צניעות ,אני מכיר את עמנואל מתיה אחיו והאבא יוחאי  ,איזה אנשים צנועים, שקטים ותותחי על בדייג מסירה.(מקצוענים)מה שאני תפסתי בחמש שנים זה פסיק ביחס לכמות ומגוון הדגים שהחברים האילו תפסובשנה וחצי .כל הזמן לומדים ולומדים  תמשיכו להפציץ בדגים יפים אוהב אותכם 
|
-------------------------------
משה אמרגי -http://www.bonsaiart.co.il/site2/the_page.asp?page_lang=he&page_id=1
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
manus
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
38
|
|
ככה דופקים כניסה  סחתיין על הדגים היפים והאינטיאס העצבני הזה  על התמונות אני יכול רק להגיד שני דברים . פפששששש  אפשר תמונות עם אדום בגודל מלא ?  פשוט מדהימות  עמנואל 999s;קודם כל כבוד על הדוח ,איזו צניעות ,אני מכיר את עמנואל מתיה אחיו והאבא יוחאי  ,איזה אנשים צנועים, שקטים ותותחי על בדייג מסירה.(מקצוענים)מה שאני תפסתי בחמש שנים זה פסיק ביחס לכמות ומגוון הדגים שהחברים האילו תפסובשנה וחצי .כל הזמן לומדים ולומדים  תמשיכו להפציץ בדגים יפים אוהב אותכם  חברים המון תודה על הפרגון! מקווה שבקרוב יהיה דג +דוח טרי משה, פשוט אין עלייך, בנאדם זהב, צנוע, סבלני ודייג סופר מקצוען. אנחנו לומדים ממך המון גם על סגנונות דייג אחרים (אתה יודע כמה אנחנו אוהבים ג'יג). תמיד כיף לצאת איתך לים, תמשיך להפציץ ולהביא מפלצות לקיאק (וגם לסירה  )
|
|
|
|
|
שמע אחי התמונות מדהימות!ד"וח יפייפה  שבת שלום לכולם 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ברוך הבא עמנואל אל יומן הדוחות, ללא ספק כניסה ענקית תרתי משמע  דו"ח עם הגשה מעולה ועם כל מה שצריך כדי שיהיה דוח מקצועי, אינפורמטיבי וחוויתי.... אגב, לא דילגתי והיה מעניין לקרוא על השלבים של הכניסה המשפחתית לתחום...  חייב להוסיף לפני הכל, התמונות מרהיבות... כמה מהן פשוט מעולם אחר ואהבתי במיוחד את ההיא עם המפרשית... לא פחות יפיפייה היא התמונה של אביך עם הדג - בקרוב בדף הבית ובדף הפייסבוק של הפורום...  לגבי הכבל, לפי ידיעתי ונסיוני (גם דעתם של אחרים) - דווקא הפלמודים נרתעים יותר מכבל/וויר בעוד האינטיאסים ובמיוחד הגדולים "לא רואים ממטר"... שאפו גדול לאביך יוחאי על התפיסה המכובדת  מסוקרן לשמוע עם איזה חוט עבד - עובי ודגם... ואם כבר - פרטים על הג'יגים המנצחים של אבא ושלכם (משקל וצבע ככל שהם הבאטרפליי...) 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
דבר נוסף עמנואל, ציינת כי חל שיבוש והאינטיאס לא נכלל בנתוני יומן הדיג... העניין פשוט: *ראשית תוסיף עוד 1-2 תגובות, ברגע שיש לך 8 תגובות - יש לך הרשאות לעריכה ושליחת מסרים פרטיים. *כנס לדוח שלך ולחץ על "עריכה" (מלבן בצד שמאל למעלה), יתכן שתראה תמונה לפיה כביכול נמחקו נתוני הדוח - לא להלחץ הם לא נמחקו!!! לחץ על השורה בה כתוב "תפסתי עוד דג" - ואז תיפתח לך האופציה להוסיף נתונים, תמלא את הנתונים הרלוונטיים לאינטיאס, ואז תלחץ על "שמירה" (מתחת לדוח, היכן שיש "שליחה"). בהצלחה... ואם ככלל אתה נתקל בקשיים - אל תהסס להעלות שאלה בפורום התמיכה הטכנית... האמן לי ש"חפרתי הרבה להרבה אנשים עש שלמדתי לגלוש בפורומים 
|
|
|
|
manus
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
38
|
|
רפי, ראשית תודה רבה על הפרגון והתגובה המושקעת! צילום זה תחביב נוסף שלי שכמובן הולך יד ביד עם הדייג, שמח שהתמונות לטעמכם =]
הציוד שבעזרתו נתפס האינטיאס:
מקל - jigwrex 200 רולר - saragosa 8000 חוט - powerpro 50 libra
הג'יג של zest 125 גרם כתום/זוהר
בכללי משתמשים בעיקר בג'יגים של זסט, מאיה ושימאנו, משקלים של 60-200 גרם.
תודה גם על העזרה בנוגע לתיקון השגיאה בדוח, ברגע שיהיו לי מספיק הודעות אתקן אותו, שיהיה סופ"ש נעים וגדוש בדגים..
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רפי, ראשית תודה רבה על הפרגון והתגובה המושקעת! צילום זה תחביב נוסף שלי שכמובן הולך יד ביד עם הדייג, שמח שהתמונות לטעמכם =]
הציוד שבעזרתו נתפס האינטיאס:
מקל - jigwrex 200 רולר - saragosa 8000 חוט - powerpro 50 libra
הג'יג של zest 125 גרם כתום/זוהר
בכללי משתמשים בעיקר בג'יגים של זסט, מאיה ושימאנו, משקלים של 60-200 גרם.
תודה גם על העזרה בנוגע לתיקון השגיאה בדוח, ברגע שיהיו לי מספיק הודעות אתקן אותו, שיהיה סופ"ש נעים וגדוש בדגים..
ביקשתי אצבע, קיבלתי חמש אצבעות...  שיתוף במיטבו בכל הנוגע לציוד..... אין בעד מה עמנואל, מאגר הנתונים של יומן הדוחות הרוויח - כלל החברים הרוויחו מהתיקון 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אם כזאת כניסה ליומן הדוחות מה מצפה לנו בהמשך  על התמונות כבר כולם אמרו, פשוט דבש התמונה של האינטיאס אם השקיעה פשוט מדהימה  לא סתם סחבתה מצלמה מקוצועית ואנחנו רק הרווחנו  תודה על השיתוף  ובהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
lirany
|
HOBIE ADVENTURE ISLAND 2010 + P&H Cetus 178 MV + BISCUIT 65-Liquidlogic WW חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
תותחי על גם אנשים טובים וגם דייגים סחטיין 
|
|
|
|
|
יופי של דוח thumbUp;ותמונות אליפות.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ולמי שלא הבין כיצד זה חוזרים בשעה 16:00 וכבר שקיעה - שימו לב לכך שעמנואל הקפיד כי תאריך הדוח יהיה תאריך התפיסה... בדיוק הדבר הנכון להבטיח נתונים מדויקים במאגר נתוני יומן הדיג... 
|
|
|
|
|
באמת דוח מהנה, תמונות מדהימות,והדגים לא פחות  מה צריך יותר?. אם תוכל לפרט לגבי הציוד,חכות,רולרים,חוטים,ג'יגים וכו" אשמח.
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הדג סוף הדרך  התמונות מהסרטים אין דברים כאלו  דווח דייג ברמה  ברוכים הבאים למישפחה הגדולה של הדייגים הספורטיביים 
|
|
|
|
manus
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
38
|
|
אם כזאת כניסה ליומן הדוחות מה מצפה לנו בהמשך  על התמונות כבר כולם אמרו, פשוט דבש התמונה של האינטיאס אם השקיעה פשוט מדהימה  לא סתם סחבתה מצלמה מקוצועית ואנחנו רק הרווחנו  תודה על השיתוף  ובהצלחה בהמשך  תותחי על גם אנשים טובים וגם דייגים סחטיין  יופי של דוח thumbUp;ותמונות אליפות.
שמע אחי התמונות מדהימות!ד"וח יפייפה  באמת דוח מהנה, תמונות מדהימות,והדגים לא פחות  מה צריך יותר?. אם תוכל לפרט לגבי הציוד,חכות,רולרים,חוטים,ג'יגים וכו" אשמח. הדג סוף הדרך  התמונות מהסרטים אין דברים כאלו  דווח דייג ברמה  ברוכים הבאים למישפחה הגדולה של הדייגים הספורטיביים  שבת שלום לכולם  תודה רבה על הפרגון אנשים בקשר לציוד יש פירוט באחת מההודעות הקודמות פה. הציוד שאני עבדתי איתו לפלמידות: מקל shimano blue rose רולר omoto infinity vs10LH חוט powerpro 50 libra כבל פלדה בייצור עצמי =]
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|