צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בדוק את האואטבק של הובי חדש עולה באזור ה6000 ש"ח אם אני לא טועה יציב מאוד ונראה לי שיתאים..
נראה לי שאתה עדיין עם המחירון של 1990  המחיר היום עומד על 9.900  הכמה שקלים הבדל זה לא הבעייה, המקום בסלון  טלה אותו מחוץ לחלון בסלון
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
בדוק את האואטבק של הובי חדש עולה באזור ה6000 ש"ח אם אני לא טועה יציב מאוד ונראה לי שיתאים..
נראה לי שאתה עדיין עם המחירון של 1990  המחיר היום עומד על 9.900  הכמה שקלים הבדל זה לא הבעייה, המקום בסלון  טלה אותו מחוץ לחלון בסלון שכחתה שאני גר בנתניה  תוך חצי שעה גם את הברגים והחוטים שמחזיקים את הקיאק יגנבו 
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נראה לי שאתה עדיין עם המחירון של 1990  המחיר היום עומד על 9.900  הכמה שקלים הבדל זה לא הבעייה, המקום בסלון  טלה אותו מחוץ לחלון בסלון שכחתה שאני גר בנתניה  תוך חצי שעה גם את הברגים והחוטים שמחזיקים את הקיאק יגנבו  שים שלט בחלון כאן גרים בכיף משפחת אברג'יל 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
נראה לי שאתה עדיין עם המחירון של 1990  המחיר היום עומד על 9.900  הכמה שקלים הבדל זה לא הבעייה, המקום בסלון  טלה אותו מחוץ לחלון בסלון שכחתה שאני גר בנתניה  תוך חצי שעה גם את הברגים והחוטים שמחזיקים את הקיאק יגנבו  שים שלט בחלון כאן גרים בכיף משפחת אברג'יל  ואחרי חצי שעה חוטף טיל לאו לחלון או רימון לחלון.  כבר פינו את כל הבניין שלנו פעם אחת בגלל מטען שהוצמד לדלת, חיסול חשבונות של משפחות פשע.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נראה לי שאתה עדיין עם המחירון של 1990  המחיר היום עומד על 9.900  הכמה שקלים הבדל זה לא הבעייה, המקום בסלון  טלה אותו מחוץ לחלון בסלון שכחתה שאני גר בנתניה  תוך חצי שעה גם את הברגים והחוטים שמחזיקים את הקיאק יגנבו  שים שלט בחלון כאן גרים בכיף משפחת אברג'יל  ואחרי חצי שעה חוטף טיל לאו לחלון או רימון לחלון.  כבר פינו את כל הבניין שלנו פעם אחת בגלל מטען שהוצמד לדלת, חיסול חשבונות של משפחות פשע. אז תעבור דירה 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
נראה לי שאתה עדיין עם המחירון של 1990  המחיר היום עומד על 9.900  הכמה שקלים הבדל זה לא הבעייה, המקום בסלון  טלה אותו מחוץ לחלון בסלון שכחתה שאני גר בנתניה  תוך חצי שעה גם את הברגים והחוטים שמחזיקים את הקיאק יגנבו  שים שלט בחלון כאן גרים בכיף משפחת אברג'יל  ואחרי חצי שעה חוטף טיל לאו לחלון או רימון לחלון.  כבר פינו את כל הבניין שלנו פעם אחת בגלל מטען שהוצמד לדלת, חיסול חשבונות של משפחות פשע. אז תעבור דירה  יש דירות להשכרה אצלך בקיבוץ אם הכנה לקיאק בסלון 
|
|
עריכה אחרונה: יולי 21, 2014, 15:12:00 PM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נראה לי שאתה עדיין עם המחירון של 1990  המחיר היום עומד על 9.900  הכמה שקלים הבדל זה לא הבעייה, המקום בסלון  טלה אותו מחוץ לחלון בסלון שכחתה שאני גר בנתניה  תוך חצי שעה גם את הברגים והחוטים שמחזיקים את הקיאק יגנבו  שים שלט בחלון כאן גרים בכיף משפחת אברג'יל  ואחרי חצי שעה חוטף טיל לאו לחלון או רימון לחלון.  כבר פינו את כל הבניין שלנו פעם אחת בגלל מטען שהוצמד לדלת, חיסול חשבונות של משפחות פשע. אז תעבור דירה  יש דירות להשכרה אצלך בקיבוץ אם הכנה לקיאק בסלון  בקיבוץ אתה יכול לאחסן גם ספינת דבור בחצר 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
נראה לי שאתה עדיין עם המחירון של 1990  המחיר היום עומד על 9.900  הכמה שקלים הבדל זה לא הבעייה, המקום בסלון  טלה אותו מחוץ לחלון בסלון שכחתה שאני גר בנתניה  תוך חצי שעה גם את הברגים והחוטים שמחזיקים את הקיאק יגנבו  שים שלט בחלון כאן גרים בכיף משפחת אברג'יל  ואחרי חצי שעה חוטף טיל לאו לחלון או רימון לחלון.  כבר פינו את כל הבניין שלנו פעם אחת בגלל מטען שהוצמד לדלת, חיסול חשבונות של משפחות פשע. אז תעבור דירה  יש דירות להשכרה אצלך בקיבוץ אם הכנה לקיאק בסלון  בקיבוץ אתה יכול לאחסן גם ספינת דבור בחצר  נו אז למה אתה מחכה שלוף את הויזה ותזמין אחד כזה זוגי ונאכסן אצלך בחצר  השאלה איך מעמיסים 110 קילו על גג האוטו ועדיין שישאר אחרי היציאה גג לאוטו 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נראה לי שאתה עדיין עם המחירון של 1990  המחיר היום עומד על 9.900  הכמה שקלים הבדל זה לא הבעייה, המקום בסלון  טלה אותו מחוץ לחלון בסלון שכחתה שאני גר בנתניה  תוך חצי שעה גם את הברגים והחוטים שמחזיקים את הקיאק יגנבו  שים שלט בחלון כאן גרים בכיף משפחת אברג'יל  ואחרי חצי שעה חוטף טיל לאו לחלון או רימון לחלון.  כבר פינו את כל הבניין שלנו פעם אחת בגלל מטען שהוצמד לדלת, חיסול חשבונות של משפחות פשע. אז תעבור דירה  יש דירות להשכרה אצלך בקיבוץ אם הכנה לקיאק בסלון  בקיבוץ אתה יכול לאחסן גם ספינת דבור בחצר  נו אז למה אתה מחכה שלוף את הויזה ותזמין אחד כזה זוגי ונאכסן אצלך בחצר  השאלה איך מעמיסים 110 קילו על גג האוטו ועדיין שישאר אחרי היציאה גג לאוטו  אני ידאג למקום וההובלה ואתה תדאג לויזה 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 |
|
|
נראה לי שאתה עדיין עם המחירון של 1990  המחיר היום עומד על 9.900  הכמה שקלים הבדל זה לא הבעייה, המקום בסלון  טלה אותו מחוץ לחלון בסלון שכחתה שאני גר בנתניה  תוך חצי שעה גם את הברגים והחוטים שמחזיקים את הקיאק יגנבו  שים שלט בחלון כאן גרים בכיף משפחת אברג'יל  ואחרי חצי שעה חוטף טיל לאו לחלון או רימון לחלון.  כבר פינו את כל הבניין שלנו פעם אחת בגלל מטען שהוצמד לדלת, חיסול חשבונות של משפחות פשע. אז תעבור דירה  יש דירות להשכרה אצלך בקיבוץ אם הכנה לקיאק בסלון  בקיבוץ אתה יכול לאחסן גם ספינת דבור בחצר  נו אז למה אתה מחכה שלוף את הויזה ותזמין אחד כזה זוגי ונאכסן אצלך בחצר  השאלה איך מעמיסים 110 קילו על גג האוטו ועדיין שישאר אחרי היציאה גג לאוטו  אני ידאג למקום וההובלה ואתה תדאג לויזה  אין בעייה אני אדאג לתת לך הוראות הפעלה לויזה שלך  א.גש לסלון ב.באמצע סלון פתח שלוש בלטות אמצעיות ג.פתח את דלת הכספת שמתחת לבלטות ד.הוצא את קופסאת המתכת מתוך הכספת ה.בקופסאת מתכת תמצא את המעטפה המקורית של חברת ויזה ו.פתח בפעם הראשונה את המעטפה ז.הזן את פרטי הויזה באתר ולחץ על תשלום ח.אל תופתע אם פתאום יתקשרו מבנק ישראל לבדוק אם זה לא טעות בהצלחה  ואני כבר הזמין את הצידנית לבירות לשים מאחורה 
|
|
עריכה אחרונה: יולי 21, 2014, 15:31:56 PM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
נראה לי שאתה עדיין עם המחירון של 1990  המחיר היום עומד על 9.900  הכמה שקלים הבדל זה לא הבעייה, המקום בסלון  טלה אותו מחוץ לחלון בסלון שכחתה שאני גר בנתניה  תוך חצי שעה גם את הברגים והחוטים שמחזיקים את הקיאק יגנבו  שים שלט בחלון כאן גרים בכיף משפחת אברג'יל  ואחרי חצי שעה חוטף טיל לאו לחלון או רימון לחלון.  כבר פינו את כל הבניין שלנו פעם אחת בגלל מטען שהוצמד לדלת, חיסול חשבונות של משפחות פשע. אז תעבור דירה  יש דירות להשכרה אצלך בקיבוץ אם הכנה לקיאק בסלון  בקיבוץ אתה יכול לאחסן גם ספינת דבור בחצר  נו אז למה אתה מחכה שלוף את הויזה ותזמין אחד כזה זוגי ונאכסן אצלך בחצר  השאלה איך מעמיסים 110 קילו על גג האוטו ועדיין שישאר אחרי היציאה גג לאוטו  אני ידאג למקום וההובלה ואתה תדאג לויזה  אין בעייה אני אדאג לתת לך הוראות הפעלה לויזה שלך  א.גש לסלון ב.באמצע סלון פתח שלוש בלטות אמצעיות ג.פתח את דלת הכספת שמתחת לבלטות ד.הוצא את קופסאת המתכת מתוך הכספת ה.בקופסאת מתכת תמצא את המעטפה המקורית של חברת ויזה ו.פתח בפעם הראשונה את המעטפה ז.הזן את פרטי הויזה באתר ולחץ על תשלום ח.אל תופתע אם פתאום יתקשרו מבנק ישראל לבדוק אם זה לא טעות בהצלחה  ואני כבר הזמין את הצידנית לבירות לשים מאחורה  לא הבנתי אתה יכול להסביר שוב 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 |
|
|
נראה לי שאתה עדיין עם המחירון של 1990  המחיר היום עומד על 9.900  הכמה שקלים הבדל זה לא הבעייה, המקום בסלון  טלה אותו מחוץ לחלון בסלון שכחתה שאני גר בנתניה  תוך חצי שעה גם את הברגים והחוטים שמחזיקים את הקיאק יגנבו  שים שלט בחלון כאן גרים בכיף משפחת אברג'יל  ואחרי חצי שעה חוטף טיל לאו לחלון או רימון לחלון.  כבר פינו את כל הבניין שלנו פעם אחת בגלל מטען שהוצמד לדלת, חיסול חשבונות של משפחות פשע. אז תעבור דירה  יש דירות להשכרה אצלך בקיבוץ אם הכנה לקיאק בסלון  בקיבוץ אתה יכול לאחסן גם ספינת דבור בחצר  נו אז למה אתה מחכה שלוף את הויזה ותזמין אחד כזה זוגי ונאכסן אצלך בחצר  השאלה איך מעמיסים 110 קילו על גג האוטו ועדיין שישאר אחרי היציאה גג לאוטו  אני ידאג למקום וההובלה ואתה תדאג לויזה  אין בעייה אני אדאג לתת לך הוראות הפעלה לויזה שלך  א.גש לסלון ב.באמצע סלון פתח שלוש בלטות אמצעיות ג.פתח את דלת הכספת שמתחת לבלטות ד.הוצא את קופסאת המתכת מתוך הכספת ה.בקופסאת מתכת תמצא את המעטפה המקורית של חברת ויזה ו.פתח בפעם הראשונה את המעטפה ז.הזן את פרטי הויזה באתר ולחץ על תשלום ח.אל תופתע אם פתאום יתקשרו מבנק ישראל לבדוק אם זה לא טעות בהצלחה  ואני כבר הזמין את הצידנית לבירות לשים מאחורה  לא הבנתי אתה יכול להסביר שוב  אני אשלח לך במייל את ההוראות הפעלה אם איורים  הנה תמונה של השלב האחרון  
|
|
עריכה אחרונה: יולי 21, 2014, 15:54:48 PM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
נראה לי שאתה עדיין עם המחירון של 1990  המחיר היום עומד על 9.900  הכמה שקלים הבדל זה לא הבעייה, המקום בסלון  טלה אותו מחוץ לחלון בסלון שכחתה שאני גר בנתניה  תוך חצי שעה גם את הברגים והחוטים שמחזיקים את הקיאק יגנבו  שים שלט בחלון כאן גרים בכיף משפחת אברג'יל  ואחרי חצי שעה חוטף טיל לאו לחלון או רימון לחלון.  כבר פינו את כל הבניין שלנו פעם אחת בגלל מטען שהוצמד לדלת, חיסול חשבונות של משפחות פשע. אז תעבור דירה  יש דירות להשכרה אצלך בקיבוץ אם הכנה לקיאק בסלון  בקיבוץ אתה יכול לאחסן גם ספינת דבור בחצר  נו אז למה אתה מחכה שלוף את הויזה ותזמין אחד כזה זוגי ונאכסן אצלך בחצר  השאלה איך מעמיסים 110 קילו על גג האוטו ועדיין שישאר אחרי היציאה גג לאוטו  אני ידאג למקום וההובלה ואתה תדאג לויזה  אין בעייה אני אדאג לתת לך הוראות הפעלה לויזה שלך  א.גש לסלון ב.באמצע סלון פתח שלוש בלטות אמצעיות ג.פתח את דלת הכספת שמתחת לבלטות ד.הוצא את קופסאת המתכת מתוך הכספת ה.בקופסאת מתכת תמצא את המעטפה המקורית של חברת ויזה ו.פתח בפעם הראשונה את המעטפה ז.הזן את פרטי הויזה באתר ולחץ על תשלום ח.אל תופתע אם פתאום יתקשרו מבנק ישראל לבדוק אם זה לא טעות בהצלחה  ואני כבר הזמין את הצידנית לבירות לשים מאחורה  לא הבנתי אתה יכול להסביר שוב  אני אשלח לך במייל את ההוראות הפעלה אם איורים  הנה תמונה של השלב האחרון   זה מה שהשיפוצניק מצא אצלך בזמן השיפוץ? 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 |
|
|
נראה לי שאתה עדיין עם המחירון של 1990  המחיר היום עומד על 9.900  הכמה שקלים הבדל זה לא הבעייה, המקום בסלון  טלה אותו מחוץ לחלון בסלון שכחתה שאני גר בנתניה  תוך חצי שעה גם את הברגים והחוטים שמחזיקים את הקיאק יגנבו  שים שלט בחלון כאן גרים בכיף משפחת אברג'יל  ואחרי חצי שעה חוטף טיל לאו לחלון או רימון לחלון.  כבר פינו את כל הבניין שלנו פעם אחת בגלל מטען שהוצמד לדלת, חיסול חשבונות של משפחות פשע. אז תעבור דירה  יש דירות להשכרה אצלך בקיבוץ אם הכנה לקיאק בסלון  בקיבוץ אתה יכול לאחסן גם ספינת דבור בחצר  נו אז למה אתה מחכה שלוף את הויזה ותזמין אחד כזה זוגי ונאכסן אצלך בחצר  השאלה איך מעמיסים 110 קילו על גג האוטו ועדיין שישאר אחרי היציאה גג לאוטו  אני ידאג למקום וההובלה ואתה תדאג לויזה  אין בעייה אני אדאג לתת לך הוראות הפעלה לויזה שלך  א.גש לסלון ב.באמצע סלון פתח שלוש בלטות אמצעיות ג.פתח את דלת הכספת שמתחת לבלטות ד.הוצא את קופסאת המתכת מתוך הכספת ה.בקופסאת מתכת תמצא את המעטפה המקורית של חברת ויזה ו.פתח בפעם הראשונה את המעטפה ז.הזן את פרטי הויזה באתר ולחץ על תשלום ח.אל תופתע אם פתאום יתקשרו מבנק ישראל לבדוק אם זה לא טעות בהצלחה  ואני כבר הזמין את הצידנית לבירות לשים מאחורה  לא הבנתי אתה יכול להסביר שוב  אני אשלח לך במייל את ההוראות הפעלה אם איורים  הנה תמונה של השלב האחרון   זה מה שהשיפוצניק מצא אצלך בזמן השיפוץ?  באמת שהוא ניסה  אבל אחרי שהגם הרים את כל הרצפה הוא מצא רק צינורת חלודים  בחלק מהזמן הייתי בטוח שעוד שניה הוא מוצא את השכנה מלמטה.    
|
|
עריכה אחרונה: יולי 21, 2014, 16:05:48 PM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
issc
|
חבר פורום